Kategorier
Vardagstrams

Så här syns ni och era bloggar mer

Jag tänkte börja dagen med ett litet tips till all ni som bloggar.
När ni länkar till ett av mina inlägg (måste vara inlägg, inte direkt till bloggens huvudsida) så dyker det upp en ”trackbask/pingback” i kommentarsfältet som alla kan se och bli nyfikna på. Så här:
pingback 2 pingback

Som ni ser så visas rubriken ni valt samt en liten spoiler ur inlägget och det i sin tur bidrar till att övriga läsare och kommentatorer här känner igen samt blir intresserade av vad fler tycker om sakfrågan vi just då debatterar. (Detta rekommenderar jag starkt under de diskussioner som blir långa och debatterande) Jo, jag tjänar såklart på att ni länkar eftersom att era läsare då klickar in hos mig, men jag vill även att min blogg ska funka lite som ett nätverk där mina läsare, ni, också får en plattform att synas på.  Jag vill lyfta er. Så var inte blyga, delta i diskussionerna genom egna inlägg!

Jag klickar dessutom alltid in på alla trackbacks/länkningar och har ni skrivit något intressant och nyanserat eller på annat sätt gett ett bra perspektiv på debatten så lyfter jag detta antingen i ett nytt inlägg eller på min facebooksida.

I sidomenyn kan man se de senaste länkningarna hit:

trackbacks

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Så här syns ni och era bloggar mer”

Tack för tipset!
Jag brukar ju vara så jävla negativ när jag skriver kommentarer om dig. Men nu ska jag skriva nåt positivt. Jag får scenskräck ibland på nätet och blir osäker. Vill ”gömma mig” med vem jag är mm. nu har jag börjat tänka på dig. Hur du kväste närhatarna och att du står för dig själv i allt som är Du. en riktig människa med ett riktigt liv. Tack!

Hej
Jag blir så nyfiken, hur ser en dag ut för dig? Hur mycket tid ägnar du åt bloggen och all annan media på nätet? Tänker du dig dagen i arbetstid, att du delar upp dagen i block. I ett block så läser du och svarar på kommentarer. I ett annat block så brainstormar du nya ämnen/teman? Tänker du att helgen är arbetsfri tid? Har du känt och tänkt ibland att du vill lägga ned bloggen?
Jag har läst i nu i flera års tid och lär mig ofta något nytt eller ahaupplevelser. Jag har också hänvisat till bloggen i studiesyfte ifall någon åsikt eller tanke dyker upp och jag behöver stöd för mitt belägg.
Sjävklart anger jag då bloggen som källhänvisning.
Tack!

Fast… Nej?
Jag länkade till ditt inlägg om hur man främjar en vi-känsla mellan barnen i det här inlägget mellanskogochgard.blogspot.se/2013/10/syskonkarlek.html och det blev ingen Ping nu när jag gick tillbaka och kollade.
Har jag missat nåt tro?
Gillar också dina bloggskolor, ha inte förstått pingarna förrän nu haha.

Ja, jag upptäckte för någon månad sedan att jag helt plötsligt hade 500 besök till min blogg på 1 dag. Fattade ingenting tills efter ett par dagar då jag upptäckte att det låg en trackback här hos dig för att jag länkat till ett inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *