Kategorier
Vardagstrams

Jagär bäst när jag får vara oförberedd

Asså fy fan, har ni vaknat av en sur uppstöttning? Den hinner liksom lite längre upp när man inte är vaken och beredd, om man säger så. Jag hade stora problem med detta under mina graviditeter men i natt drabbades jag igen. Tre gånger.

Igår var jag alltså på nåt event loppi hade anordnat för blivande föräldrar. Jag är inte speciellt blivande, men jag var där för att spela in podd med Lofsan (för Joller-föräldrapodden).

20130910-092834.jpg
Lofsan är så där ordningsam och förberedd medan jag är mer flaxig och impulsiv (men så jobbar jag liksom) och jag anade panikstressen i hennes ögon när jag ba: nääää, jag har inte förberett nånting!

20130910-093532.jpg
Men grejen är att jag inte är speciellt bra när jag måste ”förebereda”. Då pratar jag liksom slut på allt det spontana och in-the-moment-tankarna som jag personligen tycker är härligast. Dessutom blir jag så inne i det som ska sägas och göras att jag glömmer bort flowet. Och det BLIR ju skitbra ändå! Det blir ju det.

20130910-092942.jpg
(Lite anteckningar inför podden, för jo liiiite förbereder jag mig ju faktiskt!)
Jag hann inte ”mingla” nåt men det var kanske lika bra för jag känner aldrig nån ändå.
Fast de här sköna bönorna hann jag träffa iallafall.

20130910-093313.jpg
Krabban har koll på var käket finns.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Jagär bäst när jag får vara oförberedd”

Äh, beroende på vad det gäller så kan man göra bättre ifrån sig om man höftar allt. Jag experimenterade lite med det i skolan, inför muntliga redovisningar och så, att jag skrev upp ett par stolpar för att ha en generell bild vad jag ville prata om och sedan var det bara att snacka på i tio minuter, knyta ihop det och så var man klar. Och man framstod just som GRYMT välförberedd när man inte behövde kolla i papper eller staka sig, haha.
Fungerar nog dock bara när det är ett ämne man kan 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *