Kategorier
Vardagstrams

Gla’påsk!

Påskandet igår var great success.
Barna gick ett varv på vår lilla gata och fick godis. ”GLAAAAD P….” började Ninja varje gång nån öppnade dörren, men avbröts snabbt av Tamlin: ”VI VILL HA GODIS!”. Kort och koncist, ger inga rum för missförstånd. Som när man själv var liten och nån tant inte fattade att man ville ha stålar för påskkortet man nyss räckt över. På den tiden fick man pengar och vi ritade massvis med kort som vi krängde uppe i Tensta centrum eller Spånga by. Tanter var bäst. Man fick en krona. Eller en hel femma om man hade sån tur.
Men det gick bra för Ninja och Tamlin. En av grannarna berättade att han bunkrat upp i år. Förra halloween hade han nämligen glömt bort att köpa godis och då hade ungarna pepprat hans bil och hus med lappar som det stod ”snåljåp” på. Jag skrattade så jag nästan kissade på mig när han berättade. (Och svor för mig själv att bunkra upp inför hösten. Jag fick ge påskkärringarna Oskars påskägg när de knackade på i torsdags.)

20140419-161318.jpg
20140419-161428.jpg
20140419-161441.jpg

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Gla’påsk!”

Känns fel att kommentera detta på ett så glatt inlägg.
Men SNÄLLA, jag blir så fruktansvärt ledsen när jag går in på denna sida http://www.kulfoto.com/interesting/1129/women-i-would-never-have-sex-with/15146/lay-me-down .
Det är alltså 12 bilder på tjejer SÅKLART (kändisar) där någon skrivit ut allt ”FULT” (vafan det nu är) på bilderna. Alltså ”inte kammat håret”, ”knubbiga fingrar” etc. ”woman i would never have sex with” liksom nähä..?? Jag vet inte vad jag ville med den här kommentaren men jag vill bara spyyyy galla över allt skit just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *