Kategorier
Vardagstrams

Glädjeflickorna // avsnitt 7 – Smiskaladdins flygande matta (feat. Amra!)

Under luppen: sexualiteten hos våra tre hjältinnor. Under handflatan: Vår gäst, Amra.

Vem dunkar i bordet? Alla önskar att det vore James Spader, men det är en glädjeflicka för eftertryck. Alla har skamliga fantasier. Vad är extra skamligt? (facit: där flickorna är små stygga flickor och männen inte mänskliga).

Hanna drar ut Natashjas frikort, Lisa gissar vilt på årtal, bara Amra håller tonen i slutändan och en slutsats framstår. Vilken slutfest!

Amra poddar vanligtvis tillsammans med Paula i podden Unite the Fight, bloggar på amra.nu och är ett absolut måste för er som hänger på Twitter där hon twittrar under nicket @OndTon!

glädjeflickorna med amra och james spader

Lyssna här, eller ladda ner på iTunes eller Podkicker/Podcaster!

——————————————————————————

Och STORT TACK till fantastiska Luntgatan Girls som lånat ut sin musik till oss. Ni hittar mer av dem här:

Luntgatan Girls på Spotify
http://luntgatangirls.se

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Glädjeflickorna // avsnitt 7 – Smiskaladdins flygande matta (feat. Amra!)”

Åh nej, när jag läste sammanfattningen om avsnittet så tog jag er väldigt bokstavligt och trodde ni menade faktiskt omänskliga män, typ utomjordingar. Så besviken att det inte handlade om det 🙁
Skämt åsido, det är ju bara mina knäppa fetischer. Avsnittet annars var roligt och befriande i sedvanlig ordning (om än lite ojämnt och burkigt ljud emellanåt).

Maste saga att jag blev lite forvanad av vissa saker i detta avsnitt. Alltså jag kunde inte relatera till nagot i princip, valdigt mycket av det ni beskrev upplever jag som sjukt avtandande. Hela grejen med konsroller kanns verkligen avtandande for mig. Men det lat lite som att ni uttalade er om vad kvinnor i allmänhet tander pa och da undrar jag om det verkligen ar sa, ar jag helt i minoritet eller? This got me confused!

Jättebra och tänkvärt avsnitt! Sjukt hur mycket som är inlärt redan från barnsben…
jag skäms lite för att vara feminist men samtidigt gå igång på att bli kontrollerad av män så nu känns det faktiskt bättre att det finns fler som gör det! Skulle inte heller ha något emot att få smisk av James Spader 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *