Kategorier
Vardagstrams

Man lär sig nåt nytt varje dag!

Medan resten av Blombergska familjen drar till Gimo Herrgård för en lyxjul så unnar jag mig en lyxig rotfyllning med tillhörande tandkrona på toppen. Blir väl ungefär samma kostnad gissar jag. GOD JUL till mig själv!

Nu har jag lyckats lista ut varför man får solglajjer på sig när man rotfyller. Det är för att tandläkaren ska slippa se den panikslagna skräcken i ögonen på sin patient under behandlingen. Jag ska inte dra några detaljer men tydligen så använder man glödheta metallverktyg, tänka sig vad man lär sig nya saker hela tiden, röken som kom ur min mun var mindre trevlig att andas in dock.

rotfyllning

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Man lär sig nåt nytt varje dag!”

Hej, jättenyfiken på hur du resonerar. UnderbaraClara har skrivit två inlägg om hennes förakt gentemot vuxna som inte klarar skrikiga barn. Vill gärna höra ditt respnemang kring hennes inlägg då du är otroligt nyanserad och går betydligt djupare än clara, som oftast ger sken av att hon är så perfekt.
Jag undrar.. kan inte alla som har barn bara acceptera och respektera att det finns människor som har valt att inte skaffa barn? Är det så himla svårt? Eller är en sån som clara bitter för att alla inte måste gå igenom det Inferno som det måste vara att ha småbarn? Det är tydligen helt accepterat att hata folk som inte vill ha barn. Det verkar som att Clara är mer av en särartsfeminist än hon vill ge sken av att vara, då hon insinuerar att föräldraskap är synonymt med moderskap, att välja bort platser där barn vistas är automatiskt att kränka kvinnor. Kristendomens hyllande av modern med barnet har tydligen satt djupa spår i Clara. Kvinnan äger existensberättigande enbart i form av mor.
Till och med Astrid Lindgren sa: Nej, jag älskar inte alla barn.

Jag har skrivit massvis om detta, leta under ”debatt”-kategorin så hittar du dem. Jag är faktiskt på Claras linje här.
Är dessutom övertygad om att Clara varken hatar människor som ej vill ha barn eller att hon är en särartsfeminist.

Min första rotfyllning ägde rum för elva år sedan, var 10-11 år gammal. Tandköttet var så infekterat att tre bedövningssprutor hjälpte föga… lätt värsta smärtan någonsin. Och jämnåriga påstod att smärtan var inbillning, HAHAAHAHA! Avslitna ledband, skelettsprickor, stukade leder, syrepanik under simträningar, svår migrän, brännskador, mjölksyrachock, nej inget är ens i närheten av den där jävla rotfyllningen.

Jag är glad för att jag har min tandhälsa i behåll än så länge (vad jag vet iaf). Tycker rotfyllningar och sånt där verkar väldigt obehagligt, även om jag gillar att gå till tandläkaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *