Kategorier
Vardagstrams

Pannkaksfrulle

Åt precis en sinnessjuk (och glutenfri) frukost med barna. Vill bara dela med mig av denna upplevelse.

20140202-123609.jpg

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Pannkaksfrulle”

Gott!!! På tal om nåt annat, jag skrev just ett inlägg om Belindas möte med Martin Ingvar, och hur det han säger är att vi bör motverka skillnader mellan könen istället för att förstärka dem. Min poäng blir därmed att biologiska skillnader mellan könen inte är en anledning att köna sina barn, utan tvärt om gör genusuppfostran desto viktigare. Blev sjukt nöjd, om du gillar det (och orkar läsa) får du gärna dela det vidare!
http://kajsakanel.wordpress.com/2014/02/02/fittstim-genus-och-biologi/

Hej Lady Dahmer!
Vad gör man när man inte får stöd av sin partner? Pratar mycket om sker jag läst, både här på din blogg och i tidningar osv. Min partner blir trött på mig direkt. Vill inte lyssna. ”Det har blivit lite mycket feminism och sånt på sistone” är hans kommentar. Innan, när jag pratat politik så har han också sagt att det är jobbigt att lyssna på. Har ställt frågan varför men får inget vettigt svar. Dessutom så har han själv sagt att han ”ser sig själv som en feminist”. Han blev skit-sur när jag sa att han får gärna stötta feminismen men att man nog måste vara kvinna för att faktiskt VARA en på riktigt. Kanske var det lite dumt av mig att säga när jag ändå har honom på min sida för en gångs skull.
Vad ska jag göra och vad anser du om allt detta?
Kram //Eve

Provade detta till middag (som fattig student är detta skitbra!) och det var helt underbart! Är dessutom allergisk mot gluten så var ju ett extra plus i kanten att inget mjöl alls behövdes! Skitbra tips!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *