Kategorier
Vardagstrams

Planer inför framtiden

lady dahmers facebook

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Planer inför framtiden”

Eller varför inte Boys, så kan vi vara hippa och anglifierade med slagordet Boys will be boys, som vi kan strö omkring oss när nån försöker ifrågasätta vårt handlande (jag har alltså redan inkluderat mig själv i föreningen, som synes ;)).

Jag tror jag ser brister i denna plan. Det skulle antagligen förstärka männens självkänsla eller enbart skapa ilska hos männen. Det skulle aldrig sätta några psykologiska spår. Där män känner sig utnyttjade eller mindervärdiga.
Mitt tips är istället: förminska. Om man kombinerar delar från din plan med att förminska tror jag effekten skulle vara total. Retas med närmanden, men för att sedan bara skratta bort männen. Där har du jackpot.
Då får man in det oönskade beteendet, som män utsätter kvinnor för. Men på ett sätt så männen förstår det hemska i det.

Pumorna eller pantertanterna! Om du vill ha inspiration, kolla upp kåta Gun i komediserien kvarteret skatan. En medelålders kvinna i leoparddress som bryter på skånska och försöker få sexuell kontakt med alla män – utan att ta hänsyn till om dom vill eller inte.

Lady Dahmer! Du som har så stor blogg och VERKLIGEN kan påverka fler att rösta på FI. Jag tycker att det vore så jäkla coolt om de kunde komma in i riksdagen och slå SD, och jag väljer att TRO PÅ ATT DET KAN GÅ.
Såg att du efterlyste siffror häromdagen angående hur många som krävs för att få nödvändiga procent. Jag tycker att vi startar en Facebook-grupp i stil med ”Vi som röstar på FI i år” för att kanske, på något sätt, förhoppningsvis få ett hum om hur många som röstar på dem.

Jag skickade nedanstående mail till deras webmaster:
Hej,
Jag har sett att ni har ett spel på er sida som heter Orgasm girl, som jag tycker har ett väldigt problematiskt spelkoncept.
”Här kommer ettan i vår serie Orgasm Girl spel, bygger på att man ska tillfredställa den söta tjejen innan hon vaknar svårt men kul.”
Den senaste tiden har en debatt om samtycke förts och jag tycker att det vore bra om ni kunde visa att ni förstår och stödjer tanken om sexuellt samtycke som en självklarhet innan någon typ av sexuella handlingar utväxlas människor emellan. Då blir det rätt olämpligt att hosta ett spel som bygger på att spelaren utför sexuella handlingar på en person som inte är vid medvetande.
Spelet kan verka oskyldigt för att det handlar om att tillfredsställa tjejen som sover, men problemet är att många förövare intalar sig just detta, att offret både ville och njöt av övergreppet. Det är viktigt att vi inte sanktionerar några varianter av att det skulle vara ok att ”tillfredsställa” en annan människa utan personens tydliga medgivande. Det är också viktigt att vi inte hjälper till att befästa bilden av kvinnor som objekt som är mottagare för sexuella handlingar, helt utan egen medverkan.
Jag hoppas att ni förstår min kritik av spelet ifråga och håller med om dess problematiska aspekter och att ni tar bort det från er sida.
Vänliga hälsningar,
Sandra

Fast sånadär kvinnor finns ju redan. Vet inte hur ofta du är ute men varje gång jag går ut är det minst 2 tanter ute som blir alldeles för fulla och försöker med varje man under 30 på stället. Säger nån man ifrån riktigt på skarpen blir de kränkta, tillkallar vakt och får killen utkastad… Kanske inte så vanligt i stan men här händer det jämt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *