Kategorier
Vardagstrams

Ursäkta men det här är den lyckligaste dagen i mitt liv.

20140221-182145.jpg
Oskar har fått en stor och mystiskt paket. Avin har legat på hallbyrån ett par dagar medan vi försökt komma på vad det är. Har vi beställt nåt? Vad? När?
20140221-182326.jpg
Men va? Från Karins Konstgrepp?! Vad har hon och min man för nåt ihop egentligen?
Jättekonstigt!
20140221-182420.jpg
Jaha…? Nä…? Kan det vara…?!?!
 
 
 
 
???
 
 
 
!!!!
 
20140221-182511.jpg
Jag överdriver inte nu. Jag ringde Oskar och SKREK rakt ut när jag såg vem avsändaren var. ”Varför skulle Karin skicka nåt till Oskar” liksom. Sen kom jag ju på att även om jag och Oskar är väldigt eniga i att Karin har ett fantastiskt fint hem så är vi mindre eniga om eh vissa detaljer som t.ex hennes askkopp med flirtkulan. (vad som hände med den kan ni läsa om här).
Alla som känner mig privat vet hur mycket jag älskar den. Helt oironiskt alltså. Jag tror jag har tvingat alla jag känner att följa Karin på Insta (och det ska ni göra också om ni vet vad som är bra för er. @karinskonstgrepp heter hon där) och jag har visat bilder på askkoppen för samtliga vid olika tillfällen.
Jag överdriver inte heller när jag berättar att jag slet upp paketet med skakande händer och att jag just nu är så lycklig att jag vill kräkas och gråta.
Mitt liv är komplett.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Ursäkta men det här är den lyckligaste dagen i mitt liv.”

Såg just tv4nyheterna och la märke till att alla fyra nyhetsankare var kvinnor (det var även ankaret i lokalnyheterna). Vad var det som var så fantastiskt härligt med detta? Att dom inte sa ett ord om det utan kvinnorna bara fick sitta där och göra sitt jobb som en självklarhet. Vid första anblick på tv4s facebooksidor efter sändningen finns det inte en enda kommentar om bristen på män heller. Känner hur jag återfår en gnutta hopp om mänskligheten!

Rolig pryl! Även om jag avskyr rökning och cigaretter eftersom jag är allergisk och bokstavligen inte klarar av rök ens utomhus. Man måste ju inte aska i den. Kul att få något man verkligen tycker om och som livar upp ens vardag! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *