Kategorier
Vardagstrams

uuuuuuu

Dunderförkyld och hemma med sjuka magonta barn och dagarna liksom flyter ihop till nåt helvetesinferno där det aldrig är tyst och det är spya överallt och gnäll och kommer det någonsin att ta slut?!

Dessutom har jag deadline på nästa Amelia-krönika IDAG. (vilken tid var det????????) Är jag klar? Nej jag är inte klar. Bara nästan men nästan räcker liksom inte för det är alltid sista sista som binder ihop allt och gör det bra. Just nu är det bara en …. blaffa med ord i ett dokument.

Jag är tydligen en sån där som behöver tyst som i graven för att kunna tänka. Who knew liksom? Inte kompatibelt med barn kan jag säga.

OH SNAP

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”uuuuuuu”

Jag måste säga att jag ÄLSKAR alla fantastiska länkar som dyker upp i mitt FB-flöde.
Så många smarta och insiktsfulla kvinnor vars texter jag kan grotta ner mig i har jag aldrig haft tillgång till tidigare.
Snacka om att jag har missat mycket genom att inte söka upp dessa bloggar innan.
Tack för alla tips! <3

Blä, krya på dig.
På min systers födelsedag för två veckor sen: Dottern GALLSKREK i tio minuter för att hon inte gillade killkompisen som kom på besök, förklarade att hon ville gå hem och i nästa ögonblick kräktes hon ner hela mig. Sen var jag så dum att säga nåt till min syster – nästa spya från dottern hamnade i min mun …

Usch! Kan ibland tycka att det är lättare att skriva när jag är sjuk. När jag är sjuk orkar jag oftast bara fokusera på en sak i taget, vilket gör att jag kan bli mer effektiv. Men att dessutom ha ett gäng sjuka barn omkring sig – krångligt! Lycka till! Du fixar det 🙂

Fy fan, i hear ya! Vi hade magkrångel hela familjen förra veckan, OCH över helgen.
Jag kan inte heller koncentrera mig med intryck omkring mig. Detta inlägg skrivs medans Bolibompa står på, lilla barnet leker med en traktor som låter massor och stora barnet pladdrar… går sådär :/
Jag har adhd s i mitt fall beror det på det (säger inte att du skulle ha det alltså!)
Aja slut på svamlet, krya på er!! <3
(och hoppas du får iväg arbetet i sista sekunden)

Fy fan. Stackare. Här hemma är dottern sjuk och jag har mjölkstockning. Dottern brukar annars vilja äta minst en gång i timmen men äter nu, när jag väl behöver det, nästan ingenting. Att vara sjuk med sjukt barn är tamigfan extreme surviving-material.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *