Kategorier
Vardagstrams

Då var det slut på det roliga

Första memen jag instagrammat men skrattar typ en kvart varje gång jag ser den. (Läses med fördel högt på bestämd tyska)

tysk

Man ser ju tydligt att katten är tysk.

Apropå nåt annat; var i helvete kom snön ifrån? Jag tänkte åka till stan men det vågar man ju inte nu. SL har antagligen kris och risken att man inte tar sig hem är antagligen ganska stor idag.

20140110-091121.jpg

20140110-091132.jpg

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Då var det slut på det roliga”

Fick detta skickat till mig och ÄLSKAR det! (förutom att jag inte vet om attackerare är ett ord, tror inte det. Texten är dock antagligen direkt översatt från engelska)
”Ett våldtäktsoffer söker upp sin attackerare och tänder eld på honom.
Ett våldtäktsoffer söker upp sin attackerare och tänder eld på honom.
”Hade han en fleecejacka på sig?! Då är det hans eget fel eftersom han var klädd i så lättantändligt material. Han bad ju nästan om att någon skulle sätta eld på honom.”
”Om han inte ville att någon skulle sätta eld på honom så kanske han skulle ha stannat inomhus.”
”Han var förmodligen full också. Att dricka alkohol ökar alltid risken att någon ska vilja sätta eld på dig.”
”Det är ju ändå en inbyggd drift hos kvinnor att vilja tända fyr på män. Vissa har bara svårt att kontrollera sina impulser.”
”Vadå, stod han bara där i elden och var helt paralyserad? Vill man inte bli uppeldad så måste man ju göra mer motstånd och visa tydligt att man inte vill. Säga nej mer än 30-40 gånger, minst.”
”Varför stannade han inte, slängde sig på marken och rullade runt? Det vet ju alla att man ska göra om någon försöker tända eld på en. Om han inte rullade runt måste det betyda att han lite undermedvetet kanske VILLE bli uppeldad. Då är det ju ändå mest hans eget fel.”
”Polisen fick in vittnesuppgifter om att mannen tidigare samma dag hade köpt en tändare. Det är ju mycket troligt att han tände eld på sig själv och sedan ljög om det. Så himla typiskt!”
”Han kunde ju bara slappnat av och njutit av det istället för att kämpa emot. Det är ju trots allt rätt mysigt att brinna lite om man bara slutar göra motstånd och hänger med i svängarna. Det är ju över ganska snabbt.”
”Vi måste börja utbilda ungdomar att använda icke-brandfarliga kläder och att alltid bära med sig en brandsläckare ÖVERALLT. För deras egen säkerhet!”

Hah, ja alltså fy fan. Jag säsongar som servitris och trubadur i fjällen och 1. liftarna är stängda på grund av snöstorm. 2. jag bor i en gammal sjukstuga som inte direkt är tät… 17 grader inomhus och snö på hallgolvet, mums och 3. har galna chipscravings men befarar att blåsa bort på väg till Ica. Struntväder!!
Bara tacksam att bo i en del av landet som faktiskt har accepterat att det kommer snö varje år, förstår din SL-frustration!

Hej! Ville bara säga att jag ä l s k a r din blogg, du är så duktig på att skriva och du är en stor förebild för mig. Tycker det är så coolt att du vågar skriva det du gör och inte får dåligt samvete när någon tar illa upp av feminism (idioter) utan då omformulerar du dig. Du backar inte och jag ser verkligen upp till dig.
En sak jag blir illa berörd av är abortfrågan, hur den debatten ser ut. Tänker på ditt fantastiska inlägg ibland om att ”ingen abort är heligare”. Men jag undrar hur Fan man argumenterar med någon (a l l a) som inte tar argumenter ”det är ju din kropp”. Då blir ju hela debatten meningslös, fast den är så klart inte det men om du förstår vad jag menar? Samma som kvinnor som vägrar kalla sig feminister pga att det typ klingar illa. Hur fortsätter debatten om de vi ska skydda vägrar att låta sig skyddas?
Stor kram till dig, du är fantastisk!
/jennie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *