Kategorier
Vardagstrams

Godmorgon

Ni får ursäkta för den tröga uppdateringen den senaste tiden, men nu mitt uppe i tapetseringen så är det svårt att sitta vid datorn.
20140128-083928.jpg
Just nu river de loss lister i rummet jag sitter liksom. Men fint blir det. Vi ska sätta tapeter i alla rum förutom vardagsrummet som ska målas i nån mjuk gul färg.
Men så här ser det ut nu:

20140128-083804.jpg

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Godmorgon”

Såna tapeter hade jag också velat ha, de hade passat perfekt i vårt lägenhet med högt i tak och höga socklar. Visserligen hade de skurit sig mot våra fula plastmattor, men dem hade vi fått täcka med mattor. Vi bor i hyresrätt och har inte lust att bekosta nya golv själva.
Tyvärr är inte min man den som riktigt tar ut svängarna när det gäller färger på väggarna (även om jag fick med mig honom på lite mer färg när vi målade om i stugan).

Jag fattar inte detta med skammen. Ge kvinnor skammen för våldtäkt. Jag blev så arg över detta från sydsvenskan som ändå är en tidning vad är det för värderingar de skickar ut. Kvinnan måste ta sitt eget ansvar vid våldtäkt. JAG BLIR HELIGT FÖRBANNAD! Vaddå sluta ge mannen skulden för att han stoppar snoppen i en snippa som snippans ägare har sagt nej till instoppandet!!! För att de utbytt kroppskontakt innan. Så om en man skakar hand med en kvinna är det då okej att våldta henne? Eller vad ska gränsen tas? Plus att det är en kvinna som har skrivit detta, så uruselt.
Kan inte du skriva något argt bra inlägg om detta tack!
http://www.sydsvenskan.se/asikter/kvinnor-maste-kunna-se-sitt-eget-ansvar-vid-valdtakter/

Vi har samma tapeter! Bra smak Dahmer!
Vad beträffar ditt inlägg innan om ännu en våldtäkt så driver jag en egen liten Facebookkampanj på min status och uppmärksammar dessa som går fria av orsaker som att de inte förstått ett nej. Ja, alltså jag uppmärksammar fallen och den vidriga kvinno och människosynen.
Jag vet med all säkerhet att mitt budskap går fram, konstigt nog är det bara kvinnor som ”gillar” och kommenterar.

hej!
det här debatteras det om nere i skåne nu (http://www.sydsvenskan.se/asikter/kvinnor-maste-kunna-se-sitt-eget-ansvar-vid-valdtakter/) kan inte ens förstå att det är en kvinna som har skrivit detta. jag blir helt trött i skallen och vill bara skrika till kvinnan som skrivit att ”du är dum i huvudet”. kan inte heller förstå att sydsvenskan väljer att publicera sån här smörja?
atladottir skrev dock ett väldigt bra svar: http://www.politism.se/story/att-jag-ens-ska-behova-skriva-det-har/#post-9197
#bahsattduvet

Ä L S K A R tapeten! Älskar tapeter över huvud taget och skulle vilja ha ett gäng rum till att få tapetsera. Och blommiga tapeter är min favorit, gärna med nått litet djur i 🙂 Om du vill ta tapetinspo rekommenderar jag engelskatapetmagasinet.se – där finns allt och lite till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *