Kategorier
Vardagstrams

Jag tar väl en tupplur istället

20140121-120815.jpg
Inget internet på datorn. Inte går den att koppla mot telefonens nät heller av nån jävla anledning GRRRRRRRRR.
Och jag har en krönika att skriva. Vilket jag visserligen kan skriva ändå men det underlättar att ha internet lättillgängligt så jag kan kolla fakta, läsa på lite, gå igenom vad jag skrivit tidigare osv.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Jag tar väl en tupplur istället”

Hatar med internet. Mitt laggade idag med, så av någon anledning försvann allt arbete jag gjorde i skolan med bl a källkritik och källhänvisning, vilket bidrar till att jag inte kan göra något förrän imorgon. Suck. jaha..!

Hemma hos oss är det så varje dag. Startar man datorn så får man hoppas på att det inte är ”internetåtkomst begränsad” och om det är det så får man vänta i ett antal obestämda timmar (ibland minuter men det händer typ aldrig). Telefonen vill inte heller koppla upp till wifi så oftast har jag en laggig telefon eller en laggig dator att skriva på lol. Jag vet hur det känns…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *