Kategorier
Vardagstrams

RADIKALFEMINISMEN AVSLÖJAD: VILL FÅ KVINNOR ATT LUKTA ILLA

Kan nån förklara för mig vad syftet med en sån här tweet är?
tenebrism
 

DRAMATISK BELYSNING AV RADIKALFEMINISTENS EVENTUELLA BRIST PÅ HYGIEN!

(fniss fniss osv)

Den passar visserligen ganska bra ihop med hans kommentarsfält där det spekuleras kring min psykiska hälsa samt skrattas åt min brist på gymnasieutbildning (Hej klassförakt!) men jag gissar att han har en SAKLIG och OBJEKTIV ANALYS som jag inte fattar. (för dum, gick ej ut gymnasiet)

(Obs, blir inte ledsen i ögat av detta trams. Ville bara dramatiskt belysa antifeministernas saklighet. Och förresten, jag veeeeet att tenebrism och hans boskap påstår att de minsann inte är antifeminister men det är ungefär lika trovärdigt som när SD påstår att de inte är rasister.)

(Blir dock ledsen av att det sitter feminister och tycker detta är helt i sin ordning)

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”RADIKALFEMINISMEN AVSLÖJAD: VILL FÅ KVINNOR ATT LUKTA ILLA”

På den tiden när slaveriet ännu var tillåtet I USA hade man ofta en hus**** (förlåt jag kan inget annat ord för det) som höll ett öga på de andra slavarna åt husbonden. Hen skvallrade och angav de andra slavarna när de inte skötte sig som de skulle och som belöning slapp hen bestraffningar och fick förmåner och ett drägligare liv.
Så ser jag på feminister som slickar röv på anti-feminister. En överlevnadsstrategi som fanimej inte kan leda till något annat ett djupt självförakt. Det är tragiskt.

Ända sen jag såg Django Unchained så ser jag bara Stephen framför mig närhelst jag ser någon springa ärenden åt ett förtryck som de själva är inkluderade i, men som de på så vis får lite mindre skit av än de med-drabbade som de offrar.

Måste erkänna att jag blir nyfiken på T’s reaktion på din reaktion, och hur många varv av meta man kan dra detta.
Jag är för övrigt en av dem som är ambivalent till T. Jag ser inte alltid antifeminism i kritiken. Men ibland ser jag en överlägsen raljans i inläggen som rimmar illa med skribentens uttalade ambitioner. Har inte sett några spekulationer kring din psykiska hälsa i kommentarsfältet (därmed inte sagt att det inte skett) men jag blir alltid så fascinerad av dem som väljer att psykologisera kring sin meningsmotståndare. Borde vara automatisk förlust på det liksom, likt Goodwins lag.
Jag försöker bilda mig en uppfattning om T. Det är inte helt enkelt, bl.a. för att jag inte följer Twitter och således missar en del av såväl diskussionen som diskussionen om diskussionen. Jag försöker att bilda mig en uppfattning genom att skaffa information på olika sätt (bl.a. genom att faktisk vid något enstaka tillfälle *duckar* kommentera på T’s blogg. Jag vet inte. Juryn är fortfarande ute på den. Men den är inte överväldigad av positivet.

Många antifeminister är intelligenta samt klarar av att hålla sig på mattan. Se bara på Pär ström; artig, trevlig, går aldrig till personangrepp. Antifeminist är ju inte = rabiat kvinnohatare och man ska inte låta sig luras av den goda tonen många av dem utövar.
Med tenebrism får man ta in helheten: vad försöker han förmedla? HUR förmedlar han detta? Vilken är hans publik? Vad säger de? Hur ser dialogen ut mellan T o hans publik? Vilka lyfter han fram? Vad lyfter han fram? Osv.
Han lierar sig med de mer välbekanta antifeministerna/jämställdisterna, han uppmuntrar individfokus samt individfokuserad ”kritik”,(Alltså ej sakfrågor) han raljerar o tar saker ur sitt sammanhang. Osv osv.

Tja. Förstår mig verkligen inte på ”feminister” som sitter och har tebjudning med sådana personer som han. Bloggen går ju bara ut på att såga feminister. Jag skulle inte ens pola med antifeminister om de så skrev skit om en feminist jag verkligen ogillade.

Asså allvarligt ….den där människan är ju fan inte sann.
Vad får han ut av det där liksom? Fjantigt, löjligt och riktigt fånigt.
Hela den där bloggen är bara nån slags penisförlängare.

Komiskt. Eller kanske inte egentligen.
Jag tror tyvärr inte att detta leder till att någon ändrar uppfattning om den sk sakligheten i hans kritik. ”Det är ju ett citat, ingen lögn.”, ”Hon sa det ju själv i SVT, vad är det som är så farligt”,(ni förstår vad jag menar hoppas jag) samt en total brist på, jut det, analys.

Ja och det där om kemikalier också. Väldigt viktigt att granska radikalfeminismens syn på kosmetikaindustrin!!!!! Men de kan väl intala sig hur länge som helst att de sysslar med objektiv granskning av radikalfeministiska idéströmningar tills de blir blå i ansiktet.

Men precis. Jag blir tokig på att folk verkar tycka att detta är någon slags ”emotionell korrekthet”. Uppenbarligen är det inte våra känslor det ska tas hänsyn till i detta.
Personen har även rakt ut ur ingenstans antagit att jag har borderline. Vad hen fått det ifrån har jag ingen jväla aning om, men tydligen hade en partner t hen haft det och därför kunde hen dra grejer ur röven om min inställning till livet i allmänhet.

Jag tror inte den feminist finns som inte förr eller senare får epitetet psyksjuk. Och jag undrar verkligen om det är någon mer än manssvinen på flashback som bryr sig? Är det verkligen någon i dag 2014 som skulle reagera om man har en psykisk sjukdom på riktigt? Jag tycker folk pratar öppet om sina diagnoser överallt. Det här med att sprida rykten om att kvinnor är galna – är inte det lite väl 1820, kalla bad och galler för fönstren? Eller är det bara jag som tycker att det är helt normalt att ha en psykdiagnos?

Jag ryckte till när du sa att du knappt tvättar dig. Inte för att det är så speciellt – jag duschar väldigt sparsamt själv – utan på grund av alla idioter som skulle nappa på det. Jag hade inte vågat säga så på tv.
Tänkte också på det där med kemikalierna, att knashattar skulle gå igång på det (”vatten är faktiskt en kemikalie!”), som om inte alla visste vad som menas. (Som språkvetare skulle jag vilja påstå att ”kemikalie” i vardagsspråket är underförstått en skadlig sådan.)

Jag vet inte varför, men när jag tittade på det här klippet så tänkte jag på dig. Kanske för att du är den coolaste kvinnan jag vet och även fast du och Paow är olika så tycker i alla fall jag att Paow också är cool. Hon är inte rädd liksom. Nu till saken.. du har kanske inte tittat på Paradise Hotel? Finns så mycket jag blir förbannad över när jag tittar på den här videon. Inte bara över hur vidrig killen Paow dejtat är, utan allra mest över hur programledarna beter sig. Jag vet egentligen inte vart jag vill komma.. är bara allmänt irriterad och känner att Paow skulle behövt en power-feminist som du bredvid sig i soffan! Ha en bra kväll 🙂 http://www.tv3play.se/play/346247?autostart=true

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *