Kategorier
Vardagstrams

Tapetseringsprojektet.

Nu är tapetseringsprojektet i gång. Målaren bor i byn och kommer hit varje morgon och stannar till dagen tar slut och jag flyr hemmet med ungarna efter förskolan.

20140123-200243.jpg
20140123-200502.jpg
Vi byter lister och socklar också mot sådana där med allmogeprofil och varje kväll när vi kommer hem så är det nåt som hänt och vi oh’ar och ah’ar.

20140123-200633.jpg
Zoffany papperstapeter. Den ska sitta i hallen samt i allrummet uppe.

20140123-200858.jpg
När vi äntligen hittat rätt så hade den utgått! Men vi hittade en butik i England som hade kvar tillräckligt många. Billigare blev det också! (Än om vi köpt i Sverige)

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Tapetseringsprojektet.”

Hej hej! Jag har sett massor av bilder på era tapeter både här och på instagram och tycker de är tok läckra allihopa! Jag håller själv på att ska flytta in i en egen liten lägenhet med min son och den behöver verkligen renoveras och fixas (men får hyra den mot bara el och värme så det är ju skitbra när jag inte är rik). Om ni får över några snuttar eller typ en halv rulle över och vill bli av med dem (jag har små rum så lite räcker långt) skulle jag tacksamt ta emot dem mot porto kostnad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *