Kategorier
Vardagstrams

Vi gör huset till vårt

Nu börjar vi!

20140105-210258.jpg
Tapeterna till hall och övre allrum är beställda och en målare bor i byn. Nu ska vi bara riva ner tapeten som sitter uppe först.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Vi gör huset till vårt”

Åh! Jag älskar att riva ner tapeter. Det är rogivande för själen. Förutsatt att det är tapeter som lätt lossnar från väggen. Annars är det motsatsen till rogivande- något som orsakar psykbryt.

Hej Lady Dahmer!
Detta är helt orelaterat till inlägget, men såg denna insändaren och själv blev jag hemskt upprörd över den. Vill veta vad du har för synpunkter på detta? 🙂 Tänkte nämligen på dig direkt, då du, liksom jag, står för att folk ska få klä sig precis hur de vill.
http://www.d-intl.com/2013/12/19/insandare-jag-vill-inte-se-slojor-pa-apoteket/
En vän på FB länkade detta och sa; ”SJUKT BRA SKRIVET!!” Jag håller inte med.
Må gott!

Älskade när det skulle tapetseras om när jag var liten! Glädjen att få göra det förbjudna, rita på väggarna (viktigt med pennor som inte ’blöder igenom’ nya tapeten) och känslan av att veta att teckningarna fanns där bakom nya tapeten, som en hemlig skatt.
Brukade också skriva brev och göra tidskapslar som fuktsäkrades och begravdes för framtida renovera att finna när det lades nya golv.
*nostalgitrippar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *