Kategorier
Vardagstrams

Är man tillräckligt många som anmäler kan man effektivt utöva censur av motståndet

Jag är alltså blockad på Facebook 30 dagar pga postat bild som ej är tillåten pga ”nudity”. Vill ni se bilden? Här:

dö patriarkatet

Nej, facebook har antagligen inte ens tittat på bilden. De har förmodligen fått flera anmälningar på samma bild och eftersom att flockar av små kvinnohatande as och mänsrättsaktivister aktivt ägnar sig åt att försöka tysta mig så är det förmodligen det som hänt här också. Detta är egentligen en skrämmande utveckling för alla som har en större grupp fiender, som många politiska aktivister, feminister, antirasister och andra som jobbar för mänskliga rättigheter brukar ha.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Är man tillräckligt många som anmäler kan man effektivt utöva censur av motståndet”

Fan vad sjukt!! Sånt gör mig så jävla ledsen och arg. En av många anledningar till varför jag inte har Facebook.
Jag tycker du är grym lady dahmer, hoppas du får en fin midsommar trots alla idioter där ute! Kram!!

LD och alla vettiga människor som läser och skriver här. Vi måste samla oss till en stark gemensam aktion mot detta jävla näthat som löper amok och förpestar tillvaron för så många av oss och förstör samhällsklimatet. Det gör att man vill krypa in i sin lilla håla och hålla sig där in splendid isolation och helst slippa ha med någon av manligt kön att göra mer för man kan ju aldrig veta VEM som härbärgerar den här sortens smuts och passiva eller manifest aggressivitet som hotar slå ut när som helst.
Det kan inte vara ”yttrandefrihet” att kapa,sno,förhindra andras rätt att uttrycka sig fritt på dessa försåtliga vägar. Det skadar den uppväxande ungdomen något enormt. I synnherhet skadar det de små nöffnöfftrollen själva som jag har svårt att se hur dessa små rädda,lata fega lost boys någonsin ska få rätsida på sig själva och sina stackars små liv så länge de kan ohämmat få ägna sig åt detta missbruk och hatrunkande som är vad det hela handlar om. LD har fått ta den stora smällen men det kan hända vem som helst av oss när som helst som vi sticker upp, sticker ut, hävdar oss eller bara syns och märks!
Det får FANIMEJ vara slut!

Jag skulle kunna vara den som samlar folk på min blogg och talar om vilka aktioner som ska göras, mot vilka och när. Men vi måste vara många som har ögonen på vad som sker på nätet och tipsar varandra för det kan inte en ensam person göra. Tipsen skulle kunna lämnas på min blogg och så informerar jag om själva aktionerna. Hur låter det? Skulle det vara något som funkar tror ni?

Det e ju fan sinnesjukt.
Allt du lagt upp de senaste dagarna e fan helt sinnesjukt för övrigt! Någonting måste ju göras, visst polisanmäla är bra men hur mycket kommer dom att göra? Kommer det verkligen göra skillnad? Och att facebook hela tiden blockar tex dig eller supersnippan mfl. Jag knner att jag vill göra nåt radikalt, vill inte vänta på en polisanmälan som inte kommer göra skit, eller ett mail till facebook. Men vad??

Jag säger ju att revolutionen snart är här. På allvar. Man kan bara trycka ner människor så mycket, sen går det överstyr och de förstryckta tar lagen i egna händer. Kan vara något för makthavare och anti-feminister och män överlag att tänka på.

Ok, det här börjar bli löjligt! Det måste väl finnas NÅGON kontaktperson man kan prata med på Facebook som kan titta på bilden och inse att det inte är något fel på bilden, utan på kvinnohatarna som skickade in anmälan?

Börja misstänka att fb tar bort inlägg som har fått många amälningar fast de inte dryter mot fb:s regler. Jag anmälde någon äckelsida och fick fösta meddeladet att det var inom fbs regler men några dagar senare så fick jag ett nytt meddelande då fb hade ångrat sig. Så ju fler vi är som anmäler äckelsidorna ju troligare är att de tas bort!

Instämmer med alla som kritiserar fb. Jag tog bort mitt konto för ca 1 år sen och har aldrig ångrat mig.Det är ett mobbningsparadis, en lekstuga för vuxna som regredierar till 13-åringar och uppför sig därefter (och värre för all del). Det är helt beklämmande att se människor i min ålder (40+) bete sig som vi gjorde på högstadiet. Männen rapar och fiser och brölar och skrattar rått åt de vidrigaste skämt och kvinnorna hejar bekräftelsetörstande på samt uppfostrar varandra i den allra värsta patriarkala andan.

Sjukt! Själv har jag anmält grova rasistiska bilder och även uttalade dödshot, har då fått svar från FB att det jag anmält inte bryter mot deras sk ”gemenskapsregler”… skrattretande.

Jag delade det här inlägget på facebook, deras så kallade ”gemensamhetsregler” är ett enda stort skämt. Jag har varit in och anmält ett flertal bilder, inlägg och sidor, och får beskedet att de inte bryter mot gemensamhetsreglerna, och sen, några timmar eller dagar senare har de reviderat sitt beslut, då bryter det plötsligt mot reglerna – för då har tillräckligt många anmält… Fullständig anarki alltså, har du tillräckligt med fotsoldater (som i drevet efter dig just nu) är det inga problem alls med att få sidor stängda… Helt galet!

Finaste du. Jag grät när jag läste detta. Du har varit och är en sådan ögonöppnare för mig. Du anar inte hur mycket dina kloka tankar, resonemang och verktyg har hjälpt mig. Att du och din familj utsätts för detta gör mig så fruktansvärt ledsen, uppgiven och genuint rädd. Inte bara för männen i sig utan för vad de gör med såna som du, viktiga röster i vårt samhälle. Att de kanske kommer tysta er. Och det med rätta: Ingen kan nämligen förebrå dig om du en dag inte orkar längre. Jag är så glad och tacksam så länge du står ut. All kärlek!

Facebook är ju svåra att få tag på för privatpersoner men de kanske är piggare på att svara om nyhetsredaktionerna pockar på uppmärksamhet. Både feminismen och du är ju heta nyheter nu, Aftonbladet, Nyheter24 och liknande borde väl vara intresserade av att veta hur dåligt Facebook skött det här.

Är helt paff. Det här är bara rak igenom skitlöjligt. Att det ens kan finnas så många som kämpar emot det enda vi vill ha – lite fucking rättvisa. #användilskansombränsle ._.

Facebook är helt sinnessjukt! Amningsbilder är helt tabu men vidriga sexistiska grupper och riktiga hatgrupper är ok. Du kan anmäla gång på gång utan att något händer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *