Kategorier
Vardagstrams

Jo vars det knallar och går

20140627-041206-15126891.jpg
Tycker om möjligt ännu mer synd om mig själv efter att ha sett den här bilden från gårdagens promenad. I sommarsverige.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Jo vars det knallar och går”

Klaga inte, du slipper ju både mössa halsduk och vantar (lite svårt att avgöra på bilden men jag utgår från det ). Dessutom växer inte gräsmattan så fort i det här sommarvädret, vänd dig om och kolla på bilden hur fint och nyklippt du har det.
Just det glömde tala om, jag har en vecka kvar att jobba innan semestern, men det har absolut inget att göra med min inställning givetvis 🙂

Själv älskar jag detta! Det är varmt nog att inte ha strumpbyxor (jag har kjol året om och äger inga byxor) men ändå svalt nog att kunna gå runt utan att svettas ihjäl. Jacka fattar jag inte varför folk har nu i denna perfekta temperatur. Men konstigt väder är det allt. Här i Varberg hade vi tromber i horisonten, ösregn och sol på vartannat.

Jag tycker om det här vädret, hatar när det är för varmt. Men jag förstår er som har småbarn att ni vill ha badväder och solsken mm.
Själv sitter jag och läser, lyssnar på musik, och lyssnar på podden VÄRVET på nätet där de gör bra intervjuer av musiker, författare, skådespelare mm. Väldigt bra program.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *