Kategorier
Vardagstrams

Maskulint initiativ = pedofilt initiativ?

Ja när man trodde att det inte kunde bli värre så trillade det ner konkreta bevis på att TVÅ av grundarna och nuvarande språkrören dömts till ungdomsvård för bland annat återkommande samt grova våldtäkter på en fyraåring flicka samt våldtäkt på barn (ålder okänd)
Den ena av dem är dessutom återfallsbrottsling och har flera liknande domar på sig. De har varit intagna på samma behandlingshem (för unga sexbrottslingar) och det kan ju vara där de träffades. (Det är dock bara en spekulation)
Screenshot från en av domarna här (jag har censurerat namnet. Än så länge.) :
TW detaljerat övergrepp på barn:
20140605-212215-76935817.jpg
Detta hör tyvärr ej till ovanligheten då en stor del av Mansrättsaktivisterna är dömda för antingen våldsbrott eller övergrepp på både kvinnor och barn.
(För att undvika spekulation: nej, det är ej Hermansson)

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Maskulint initiativ = pedofilt initiativ?”

Ja, att förstöra någons liv på det viset och få så kort straff. Det är ofta längre straff för EKONOMISKA brott. Varför värderas pengar mer än ett barn?

En tanke som slog mig är att trodde dessa män verkligen att sånt här inte kommer fram när man blir en ”offentlig” person?
Hur som helst är de äckliga vider och jag kräks i munnen bara av att veta vad de utsatt barnen för.

Det kunde en ge sig fan på. Sedan jag började läsa mer ingående om feminism så har dessa pedofiläckel/mansrättsäckel poppat upp både här och där under antifeministisk flagga. Börjar fan undra om det finns någon antifeminist/mansrättsidiot som INTE har kopplingar till detta??

Ju mer man gräver i anti-feministernas och MRA-männens förflutna desto mer av samma slag hittar man. En oproportioneligt stor andel av de män som bedriver krig (på nätet och AFK) mot feminismen och enskilda feminister är dömda för liknande brott (eller uttalar sig pro-pedofili och pro-våldtäkt). De här männen nöjer sig sällan med att sitta på nätet och hata kvinnor. De gör kvinnor och barn i sin närhet fruktansvärt illa och de drar sig inte för något för att förstöra livet för de kvinnor de möter på nätet om de upplever sig hotade av.

Du och Lexbase… suck. Hur vidriga deras brott må ha varit så är dessa avtjänade och det berör mig illa att i ett rättssamhälle hänga ut människor där deras kriminella förflutna förföljer dem.

Man kan såklart diskutera huruvida man ska hänga ut pedofiler eller inte, men du ska vara medveten om att just pedofili anses i det närmaste icke-behandlingsbart och återfallsfrekvensen är skrämmande hög. Man kan därför utgå från att den som dömts för pedofili med största sannolikhet kommer fortsätta våldföra sig på barn eftersom rehabilitering inte fungerar på denna sjukdom/personlighetsstörning.

Tyvärr är jag för feg för att skriva på facebook men kände att jag var tvungen att skriva av mig någonstans ang kommentarerna(ta bort om du tycker att det inte hör hemma här)
Varför i helvete skulle det vara så satans omöjligt att någon från m! utnyttjar ett barn?! Män förgriper sig på kvinnor,barn och andra män hela tiden. Jag är trött på att kvinnor alltid ska bli misstrodda. Jag har blivit utnyttjad så jävla många gånger och kan inte prata med någon om det för att jag är sjukt rädd att jag inte blir trodd. Jag vill inte att det ska vara så längre.
Kanske blev lite osammanhängande,jag är trött,arg och ledsen.
Tack för att du finns Lady♥

Å! Har läst så många kommentarer här, suckat åt några, applåderat andra… Och så kom din. Rätt in i hjärtat gick den!
Förlåt om jag skriver dumt nu, men sök hjälp, försök hitta nån bra att prata med! Om du är ung, ungdomsmottagning, tjejjour…
Ingen får göra dig illa mer! Du är inte ensam.
L

Härliga karlar! De känner sig manade att stå upp emot de hemska feministerna i F! som har gjort så himla mycket skada på samhället, medan de själva är rena helgonen…
Att folk kan vara såna hycklare. Dessutom är straffen i Sverige ett jävla skämt.
Det spelar dessutom ingen roll om det ”bara” var smekningar och inte en fullbordad våldtäkt, upplevelsen av det kan ändå vara precis lika jävla illa.
Sedan tycker jag inte man kan säga att det ena är värre än det andra, det beror väl på hur OFFRET har känt och upplevt det.
Ett barn som blir smekt så där kanske får samma problematik som någon som blivit våldtagen.
Oavsett vad, så tafsar man fan inte på barn. Helst inte på någon alls, men definitivt inte på barn för helvete.

”Sedan tycker jag inte man kan säga att det ena är värre än det andra, det beror väl på hur OFFRET har känt och upplevt det.”
Den logiken innebär alltså att ett knytnävsslag som resulterar i bruten käke kan ge i ett mildare straff än en hård örfil, beroende på hur offrena i fråga ”kände och upplevde” händelserna. Så kan vi givetvis inte ha det om vi vill kalla oss en rättsstat.

Jag tycker det är jättebra att du skriver om det här men jag undrar hur nödvändigt det är att ta med ett sådant beskrivande utdrag ur domen? Jag menar såklart med tanke på flickan som utsatts. Att en dom som skildrar ett övergrepp mot henne sprids såhär känns inte riktigt okej då det kan dra fram mycket känslor, dels hos henne men också hennes familj. Jag tycker inte att det är värt att exemplifiera vilket as han är på det här sättet, den utsattes rätt till att lämnas ifred ska alltid gå först. Det räcker att beskriva att det finns en dom och vad som framgår, ett direkt citat behövs inte.

Det här är inte en random pedofil. någon som försöker återanpassa sig. Det här en snubbe som sprider kvinnohat. Som en offentlig person. Han har inte gett sig själv rättigheten att bli lämnad ifred!
Rätten till sin egen kropp ska alltid komma först. Om flickan lr någon i hennes närhet inte vill läsa om detta så har jag full förståelse för det. Identiteten är dock skyddad.
Det är dags att sluta tysta ner sånt här. Häng ut gärningsmän. Skräm skiten ur dem.! Offren ska inte känna skuld. Därför är det viktigt att inte gömma sig i skuggorna. Självklart får offren göra det. Men inte historierna och gärningsmännen.!!

Fantastiskt bra att du belyser detta. Förhoppningsvis kan detta få åtminstone en del av alla vilsna (och därtill genomkorkade) själar att tänka en gång extra innan de sympatiserar med något dylikt!
Stor eloge till dig!

Namnet på förövaren är censurerat så jag tycker inte det är något fel med att lägga ut en del av domen så här. Är det inte en offentlig handling? Eller har jag fel? Offrets namn är ju också censurerat och LD nämner inte var nånstans övergreppet skett i Sverige. Jag tycker det är helt vettigt att lägga ut delar av ett åtal på det här sättet. Att förövaren gjort sig skyldig till upprepade övergrepp tycker jag också berättigar till att skriva om honom på det här sättet. Men det är bara min åsikt. Ska bli spännande att se hur det här fortsätter!

Tänk om det verkligen hade blivit ett parti med dessa två som språkrör. Oerhört konstigt att en av de som dessa domar inte gäller säger att de han tänkt starta parti med bara är ”facebookvänner”.
Domar är offentliga så självfallet kollar man upp om människor är dömda för något allvarligt när man engagerar sig i något tillsammans, de engagerade lever dessutom som det verkar främst framför datorn och borde då rimligtvis lätt kolla upp det mesta med tanke på hur mycket de rotar fram om kvinnor de inte gillar.

Att en vuxen man överhuvudtaget ALLS använder ett barn för att få sexuell tillfredsställelse kan ALDRIG ALDRIG på något sätt ÖVERHUVUDTAGET ursäktas, ha förmildrande omständigheter, olika skalor i grovhet. Jo, jag känner till hur lagen fungerar, har pluggat juridik en gång i tiden men här finns en moralisk och allmänmänsklig aspekt i att MAN SKA ALDRIG ANVÄNDA BARN PÅ DET SÄTTET SOM DESSA MÄN GÖR!!! Det SPELAR INGEN SOM HELST JÄVLA ROLL ALLS om gärningsmannen smeker utanpå eller tvingar in kuken i barnet, det är FEL FEL FEL och är ett ÖVERGREPP!!!
Penetration orsakar fysiska skador när det gäller ett litet barn, men den känslomässiga och psykiska skadan skulle jag kunna svära på blir LIKA STOR.
Det ligger väl i sakens natur att den här sortens män drar igång ett s k mansparti.
En äkta jämställdhet, där alla flickor och kvinnor är ägare av sina EGNA kroppar, bestämmer SJÄLVA vad de gör med dessa kroppar, bestämmer SJÄLVA om och med vilka de har sex är troligen ett stort hot mot alla män som är oförmögna att se flickor/kvinnor som levande, kännande personer med egen vilja. Eftersom den äkta jämställdheten skulle innebära att flickors/kvinnors EGET ägande av sina kroppar och sexualitet skulle omöjliggöra acceptansen och att komma undan med att använda flickornas/kvinnornas kroppar som avrunkningskärl.
De här männen tycker inte ens om människor av kvinnokön. De ser endast människor av kvinnokön som kroppar av ta sin tillfredsställelse ifrån. Bekvämlighetsinrättningar.
Tacka fan för att dessa män känner sig hotade av en feministrörelse som växer och inte sitter snällt och väntar längre…

Det förvånar mig inte alls. Det finns forskning som visar att män som har en fientlig inställning till kvinnor (kvinnor ljuger ofta, kvinnor falskanmäler ofta etc) och värnar om traditionella idéer om könsroller är mer benägna att begå sexövergrepp. Sambandet är sammanställt i något som kallas ”the confluence model”, av Malamuth med flera. Studien gjordes inte på dömda sexbrottslingar utan unga, vita universitetsstuderande män på en tioårsperiod, och man kunde dessutom förutse vilka som var mer troliga att begå övergrepp genom att mäta attityder. Varje gång jag pratar med fientliga mansrättsaktivister och antifeminister tänker jag på detta. Och undrar varför mäns attityder till kvinnor inte pratas mer om när det finns BEVIS på att det leder till sexuella brott.

Detta är så sorgligt. Inte för att jag är förvånad att de som var grundare var rötägg men att det är så många som gillar sidan och tycker att det är jättekonstigt att detta har hänt. Känns inte så konstigt att de vill vara blinda för maktstrukturer för om vi alla låtsas om att vi alla har lika makt så blir inte löneskillnader, skillnader i politisk makt eller ens övergrepp problematiskt. Om man antar att ett barn har lika mycket makt som en vuxen och förmåga att handla som en vuxen går det att rättfärdiga sexuella handlingar. Det är farligt att folk inte ser hur fel resonemang som att om alla har lika formella rättigheter är det tillräckligt bra.

”Detta hör tyvärr ej till ovanligheten då en stor del av Mansrättsaktivisterna är dömda för antingen våldsbrott eller övergrepp på både kvinnor och barn.”
Varför skriver du såhär? Förstår du inte att normala människor helt tappar allt förtroende för dig när du uppenbarligen bara fabulerar?

varför skriver du såhär, Nils? Förstår du inte att ingen normal kvinna vill ta i dig med tång när du uppenbarligen inte behärskar fenomenet GOOGLE, som skulle talat om för dig att detta stämmer helt och hållet?

Vill bara säga att bara för att någon förgripit sig på ett barn så betyder det inte att hen är pedofil, även om det är troligt. Pedofili är en psykisk störning. Men vill inte säga att jag gillar M!, vill bara peka ut att pedofili är psykisk störning.

Ja nu ska jag inte märka ord eller gå på dig utan undrar mest rakt ut om inte måste vara NÅT fel om man förgriper sig på barn? Jag är ej så insatt men det kan omöjligt vara friska personer som gör detta. Måhända att det inte kategoriseras som psykisk störning, utan kanske är ett resultat av psykisk sjukdom, eller annan psykisk störning eller liknande?

Min trovärdighet är hög så ni får helt enkelt lita på mig. Anklagelser som detta är ganska grova och inget man skojar om. Det kan ha rättsliga konsekvenser för mig isåfall och jag vet bättre.
Jag har skickat målnummer till lämpliga människor men tänker ej hänga ut personernas identiteter här.

Sätta övergrepp på skala, anse att man gjort sitt straff.. Jag vet bara att när ja blev våldtagen hjälpte de inte att höra att han inte knulla så hårt eller i antalen, de hjälptr inte heller när människor kasta i mitt ansikte att han har sonat sitt brott.
När sonar han sitt brott mot hennes kropp, han tog något från den flickan hon inte får tillbaka, era inlägg är som att läsa ur en skämt tidning, hela m! är ett fett skämt och detta krm vara något jävligt pinsamt när fler krm till insikt.
Fundera på om eran dotters blygläppar blev smekta av en killes penis när hon va fyra år sedan läser ni att människor anser att de inte är lika farligt… Ush skäms

Det ar alltsa bevisat att ett grovt sexuellt overgrepp pa ett 4 ar gammalt barn har skett, och det som diskuteras ar om penisen var runt slidoppningen eller i fittan? Ar det orimligt att straffet skulle vara detsamma oavsett vilket av dessa 2 pastand som ar sanningen?
Straffet kommer anda aldrig kunna sta I proportion till konsekvenserna for detta barn och vidden av brottet.
OL skriver ovan
# Straffets storlek > Den förväntade nyttovinsten av att begå brottet/Upptäcktsrisken
Den utilitaristiska straffmätningen gör att bedrägeri och liknande kan få väldigt höga straff.
(…)
Och svensk straffmätning bygger på en mix av konsekvens- och pliktetik. #
Generellt gallande lagstiftning kring denna typ av forgripelser da;
Det ar pa en mate greit att detta ar hur straff relaterade till ekonomiska brott utmats. Eller narkotikabrott. Men att det talas om fucking NYTTOVINST I det har fallet! Arligt talat, vad ar nyttovinsten I fraga? Hur mycket personlig vinning forovaren far av att forgripa sig pa barnet?
Rent sakligt da. UPPTAKTSRISKEN ar ganska lag om man ser till statistiken for fallande domar i valdtackts/overgreppsfall och MORKERTALEN som existerar har, sarskilt gallande overgrepp pa omyndiga. Den statistiken borde ju innebara en helt sjuukt hog *nyttovinst* eftersom forovarna typ alltid kommer undan.
Hur straffet utmats borde enligt mig aven utga fran brottets karaktar, aven om det finns en standardmall for hur straffskalan skall utmatas. Kanske kan det vara sa att det ar lite orimligt att man anvander sig av samma straffskala for bedrageri som att ha sex med fyraaringar?
(Men min outburst gallande hur lagstiftningen I sig fungerar ar ej riktad mot dig OL. jag bara utgar fran det du skrivit)
Det ar i min varld absurt att nagot annat brott skulle kunna ha ett hogre straff an att sexuellt forgripa sig pa ett barn. Jag tycker aven att det ar absurt att forsoka gradera denna typ av overgrepp pa denna niva. Det galler en penis och ett barns konsorgan.
For mig ar svaret sjalvklart. Straff: 20 ar och kastrering med en slo skridsko. Ar jag verkligen ensam om att skita I exakt var penisen befann sig?
(Och ja, I detta fall var forovaren omyndig. Jag vet inte.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *