Kategorier
Vardagstrams

Så här ser kvinnohat ut

When Darkness Falls har skrivit ett inlägg om senaste tidens hatdrev mot mig, instigerat och uppviglat av Robert Hermansson. Inlägget är egentligen bara ett smakprov på den omfattande skit som Robert och hans merry band of tonåringar gjort sig skyldiga till men ger iallafall en uppfattning om hur hatet ser ut på nätet.

hot

Robert bedriver en omfattande hatkampanj mot henne i sin grupp Butthurt och på andra ställen på nätet. De aktiva medlemmarna i Butthurt är nästan uteslutande män. Att en man med uppenbarliga psykopatiska tendenser lyckas samla tusentals män i en facebookgrupp vars enda syfte är att förakta, kränka, håna och hata kvinnor är ingen enskild, unik företeelse.[…] Det hat och de hot jag publicerar nedan som framförallt riktar sig mot Lady Dahmer, en för dessa män främmande människa, hör självklart ihop med en samhällsattityd som accepterar och uppmuntrar den här sortens beteende mot kvinnor män inte gillar.

Läs! Dela på facebook och twitter!

pongo

simon erik

jonas 2hatet

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Så här ser kvinnohat ut”

Det är positivt att du blir arg för LD’s skull, men använd inte hat för att skaffa mer hat, död föder endast mer död, även om det är endast i tanke!
Du uppmuntrar samma sak som de, hat mot någon du inte känner, som du påstår dig känna. Låt det räcka med en anmälan om något eller debaten som du känner för, men vad du skulle vilja få fram skulle vara att försöka resonera med personerna i fråga om de verkligen står för vad de har nämnt, vilket de troligen skulle neka till vid vidare åtanke.

Att kunna nedvärdera en annan person man inte känner utan motivation indikerar en av två ting om inte bägge, ett: En saknar förståelse för den andre. Två: En tycker att det inte behövs någon motivation.
Deras beteende visar bägge av dessa punkter, så jag förstår inte varför du väljer att göra samma sak som dem. Något som saknar motivation saknar resonemang, de resonerar inte ens på ett logiskt stadie om vad det är de har nämnt. Försök få dem medvetna om det, annars så är något sådant som en anmälning rätt tomt i sig.

Är inte det ett tydligt bevis på att sådant beteende är ”socialt acceptabelt” eftersom ”vi” som tycker att det är ”fel” är inte där ute och skriker ut tillräckligt mycket? Skolor och dagis är de första tingen som nya barn går på, om de inte förstår att de måste ta ”ansvar” för vad de nämner redan då, hur ska de då kunna ta ”ansvar” när de väl är på gatan eller nätet och nämner exakt vad de än vill? Det går inte såvida ingen lär dem det, men vem lär göra det förutom dem själva när det kan redan vara för sent? Tydligen inte ”vi” om ”vi” gör som hittills.

Med vad i helvete håller dom på med? Det är ju rena dödshot, fy fan vad obehagligt.
Man kan hata folks ÅSIKTER hur mycket man vill och tycka att en person har puckade åsikter/värderingar/whatever, men det där dom håller på med är bland det sjukaste jag läst.
Man skulle kunna tro att LD är en nazistisk frontledare som friterar barn om man bara ser kommentarerna, HUR kan man bli provocerad av det du skriver?
Jag vet inte, jag finner inga ord ärligt talat.

De lägger troligen inte ens märke till dessa ”dödshot” som de har gjort och om de skulle ställas till svars för vad de har nämnt så lär de även vara hala som ålar då de troligen vägrar ta eget ansvar för vad som har nämnts. De är endast ett fåtal av många som tycker likadant, som egentligen inte vet vad det är de skriver och om de vet vad det är de har skrivit, så har väl LD rätt med att de skulle kunna vara psykopatiska. Vore toppen om de kunde ”vakna” på egen hand, men dessvärre inte. Direkta samtal är vad som egentligen behövs.

De tar det på ”skämt” utan att ta ”ansvar” för vad de nämner, det är likt hur man väljer att ignorera hemlösa på gatan, eller ge dem pengar som de egentligen inte har större nytta av. Kort sagt, man tänker inte så mycket på det.

Det här visar hur lite de tänker på vad de säger, vilket är i princip sett ”Gillar du inte en person? Okej, skaffa en torped, sådär, problemet löst”. De saknar förståelse för vad de har nämnt, mer än så är det inte. Känn dig fri med att försöka resonera med dem, det är bättre än inget.

Du uppmuntrar indirekt användningen av riktiga hot mot falska hot. Personer som inte vet bättre lär knappast förstå vad de har gjort fel, såvida de inte får syn på en stor skylt mitt framför näsan. Oavsett vem en än är och var en än är, så bör en alltid tänka på vad en nämner, vilket de tydligen inte gör.

Då lär du spy mycket eftersom samhället är fullt av dessa så kallade ”kackerlackor”, vare sig på nätet eller på gatan så lär du inse att de flesta om inte även en själv kan också ses som en ”kackerlacka” på ena eller andra sättet.
Frågan är, inser ”kackerlackan” själv att den är en ”kackerlacka” eller måste en förklara varför den är det? Det är en retorisk fråga som kan vara värd din tid. Men varsågod med att försöka resonera med ”kackerlackor”.

Fruktansvärt obehagligt. Det måste ju gå att polisanmäla. Dom har ju skrivit ut sina riktiga namn så det finns ju nåt att gå på. Kan inte ens föreställa mig obehaget du måste känna. Usch.

Okej, mina vänner. Vi är många som håller vår älskade Lady Dahmer om ryggen. Vad sägs om att bedriva en liten motkampanj och bombardera dessa män med meddelanden på Facebook? Jag tänker mig då inte hatmeddelanden, även om det är lockande, utan länkar, feministiska texter, statistik, fakta och så vidare. Låt oss få deras jävla smartphones att vibrera natten igenom med solidaritet och lite vanlig satans mänsklighet. Det går inte att kräva av en enskild person att orka detta, men vi är många. Vi är fler.

Vi MÅSTE polisanmäla! Finns det något kollektivt vi kan göra? Detta är absurt, helt sinnessjukt, jag orkar inte, jag får panik, hur fan beter sig dessa männen? De är ju helt sjuka i huvudet, läser de inte vad de själva skriver och reflekterar? VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ DEM?
VI MÅSTE GÖRA NÅGOT!

Men jag blir så uppgiven och deppig. Och så undrar jag hur fan det blir såhär? Är föräldrarna dumma i huvudet också eller är de helt ovetandes? Simon verkar ju bo på en adress med sin pappa, hur skulle han reagera om han visste vad hans son sitter och skriver på nätet? Skulle han reagera överhuvudtaget? Hur växer man upp och blir som Simon? Jag fattar bara inte.

Med tiden så kom teknik, de flesta som är föräldrar i dagens läge är inte nödvändigtvis tillräckligt kunniga när det gäller sociala medier som deras barn är ständigt på, samt att de umgås med andra jämt och ständigt, vare sig det är via skola eller eventuella aktiviteter. Dagens föräldrar har svårigheter att umgås med sina barn på grund av teknologi och aktiviteter eftersom de helt enkelt vet inte tillräckligt.
Sedan så är det frågan som du själv vacklade på, hur är föräldrarnas syn på det egentligen? I vilket fall så behöver de förstå vikten av vad de egentligen nämner, så ordentliga samtal måste tillämpas, saken är, de här är endast ett fåtal, det finns fler som behöver också ett snack.

Jävla idioter och småglin. Du bör definitivt polisanmäla, även hot på nätet bör tas på allvar!
Det är konstigt att det sällan tjejer som sysslar med sån här skit i lika stor omfattning.
Jag skulle beväpna hela huset om jag hade ett gäng miffon efter mig för man vet fan aldrig. Det finns sjukt folk där ute…
Jag tycker detta ska uppmärksammas i media och av poliser, för folk kan fan inte få bete sig hur som helst, varken online eller offline.

Med stereotypiska samhälls syner så lär pojken sig redan tidigt att denne ”inte ska bry sig om vad andra tycker” varav flickor blir oftast lärda det motsatta, vilket kan vara en trolig anledning till varför det är mestadels pojkar som gör detta.
De ansvariga personerna är troligen inte ens medvetna om att de har nämnt något ”allvarligt”. Anmälningarna kanske kan ge dem shocker, men det lär inte nödvändigtvis ”väcka” dem från sina isolerade världar som de har lärt sig leva i.
Media och poliser… det behöver spridas i en långt större bredd än det redan gör, även i de vanliga dokusåporna en vanligen ser på. Ett enda avsnitt som tar upp ämnet i fråga räcker inte, det måste upprepas om och om igen tills man blir less på det, men eftersom Sverige är ett land med många folkslag, så behövs det spridas på en global skala om man vill få självklara resultat, för nuläget så får en själv resonera med personerna i fråga och riskera sitt eget liv om en vill ha ett omedelbart resultat.

Var det inte mammors roll att ta hand om sina barn, mammorna och papporna till dessa ”snälla” killar har knappast lyckats.
Sveriges stolthet unga män som hatar kvinnor, klart inga vettiga människor vill ha med dem att göra, klart de inte får något jobb eftersom det säkerligen märks även IRL att de är helt dumma i huvudet, normala människor trakasserar inte människor.
Att de inte är riktigt normalbegåvade förstår man när de tar åt sig av vad andra skriver om män som..män som är..män som gör..normala människor tar inte åt sig om någon skriver om något man själv inte är, gör eller tycker.

Dessvärre så tvingar samhället ofta på en om inte direkt så åtminstone indirekt att en ska ha en stolthet över ens kön, kvinnor avbildas oftast som förståeliga och ”mjuka” medan män avbildas som ”hårda” och kalla, på sätt och vis även ”fria”. Heh, så om könet ”attackeras” så är det ”normalt” att en reagerar, vilket kan vara grunden för varför de ens tycker som de gör. Sedan att de kan ha tolkat sig själva som ”fria” såsom att de inte behöver ta något ansvar för vad de nämner, det är en helt annan femma, vilket betyder att de måste få ett ordentligt samtal för att ens förstå vad som är på tok.

Men fy fan va obehagligt!! All eloge till dig som orkar/vågar fortsätta driva bloggen på det här eminenta sättet och som fortsätter ta debatten. Det du gör, gör skillnad. Hoppas du polisanmäler alla hot, det är verkligen helt vidrigt att sitta tryggt bakom en skärm och häva ur sig allt detta hat.
Kram och pepp!!!

Då de tydligen inte är ”anonyma” så är bägge parterna ”tryggt” sittandes bakom en skärm. Men du har rätt att LD bör få kudos för att ha fortsatt som hittills. Oavsett vad, de förstår troligen inte att de måste ta ansvar för vad de nämner, vilket en tydligen måste peka ut till dem, just varför.

Om det är så pass hemskt som du påstås tycka, gör det som de uppenbart inte gör, konfrontera dem och resonera med dem. Få de att inse vad de har nämnt i sitt ansvarslösa beteende.

Fy fasen vilka vidriga as! Det kokar inom mig när jag läser vad dom har skrivit! Förstår inte hur man kan bära på så mycket hat och det är skrämmande att det inte ”bara” är EN ensam jävel som spyr ut sitt kvinnohat utan en hel drös av män som håller på så här och som t.o.m. skriver under med namn och bild. Sanslöst!

SNÄLLA, SNÄLLA, SNÄLLA – jag hoppas att du polisanmäler det här! Har läst i stort sett allt de skrivit om dig, och det förekommer ju riktiga hot här, det här får inte ses mellan fingrarna! Snälla polisanmäl detta annars kommer de aldrig att sluta! Och polisanmäla varje gång det händer! Detta är ju sjukt, bland de värsta jag läst faktiskt..

Och allt detta hat beror på att ett gäng ”män” som fick en massa likes på Facebook när de påstod sig starta ett politiskt parti fick sin sina politiska karriärer krossade när det avslöjades att hälften av grundarna var dömda pedofiler.
Lång värnplikt på minst 2 år bör införas för alla dessa unga män och de som är kring 30 år som inte har fått lära sig hemifrån att det visst är allvarligt att syssla med hat och smutskastning mot enskilda på nätet.

Så jävla lack på det är. Ska försöka ta mig in på polisskolan. Precis läst igenom antagningskraven och ska bara fixa några punkter sen ska jag söka. No kidding. Ingen garanti jag uppfyller alla kraven i slutändan men om jag inte försöker eller testa får jag aldrig veta. Vet precis vilka brott jag vill jobba med, däribland Internetbrott (helt ärligt, Polisen suger på det).

”Jag dog lite inombords faktiskt. Det får mig absolut inte att vilja debattera. Snarare döda, gå loss med kulspruta!! Fy fan. Det bara växer i mig. Hatet.” -Tidigare kommentar på det här inlägget. Kan sägas att ’de började’, men ändå…

Ja, EN kommentar, som ej vänder sig till specifik person. Gör en det blir det ju dödshot däremot. Något många i butthurt-gruppen ägnar sig åt.
Lustigt att det är bättre att kopiera in en kommentar för att säga emot något jag skrev i ilska, än att SE vad som HÄNDER mot kvinnor?

Mår så illa över all skit du tvingas stå ut med, på grund av en sån enkel sak som att få folk att öppna ögonen en aning. Och att dom drar in dina barn i det hela gör det ännu värre, fy fan.. Detta är inga män i mina ögon, oavsett hur macho dom känner sig när dom sitter bakom sina skärmar och leker kaxiga. Äckliga små jävla as, totalt blinda för att se att dom med sina ord bekräftar allt du skriver om kukbärare. Och folk klagar på att jag aldrig haft en pojkvän.. Som om jag skulle vilja ta risken att bli tillsammans med ett sånt jävla stolpskott till kvinnohatare!
Säger som tidigare kommenterare: ANMÄL. Lämna in 250 A4-sidor med allt som skrivits om och till dig och din familj. Ge dig inte. Din feministfamilj backar upp dig <3

Om alla personer som yttrar sig på samma eller liknande sätt ska behövas ”tas itu med”, då lär du troligtvis behöva hålla på ett bra tag då siffran lär minst sagt vara över ett par tusen. Jag rekommenderar inte en sådan lösning då det endast gör saker och ting ”värre”. Även om din kommentar i fråga var huvudsakligen till att muntra upp LD så kan ditt skämt ses som ett direkt hot mot personerna i fråga. D.v.s. du uppmuntrar indirekt deras beteende.

Det finns en sak som jag aldrig lyckats begripa. Okej, dom kanske inte heter det som står där, men trots allt så har dom en IP adress.
Av någon konstig anledning verkar det vara mycket lättare att jaga fatt någon som laddat ner en låt eller film, än en som mordhotar folk.
Robert Aschberg hittar dom men inte polisen.
Äsch, det är väl som vanligt en brist på resurser, alltså resurser i det som sitter mellan axlarna.

Hah, det är ett sätt att se på saken. Men istället för att förvänta sig att staten (polisen) ska göra något åt det hela, så är det snarare ett samhälls problem om att sådant här beteende anses ”acceptabelt” hos alltför många och staten (polisen) lär knappast ta itu med personlighets problem på ett passande sätt. Endast de anmälda må erfara något straff, men hur blir det med alla de som förblir obestraffade? Anmälningar fixar inte huvudproblemet(pun).

Hoppas du anmäler honom. Det här är verkligen långt över gränsen… Fy fan och hur i helvete kan någon hata personer så mycket de inte ens har träffat. JIsses. Jag håller inte med alla människor som skriver på nätet, typ rasister och antifeminister och annat idiotiskt, men inte går jag in på deras bloggar och hotas. Det är ju helt absurt. Förstår att det är kvinnohat men ändå så svårt att förstå hur det kan gå så sjukt långt…
Vi är med dig LD, du är bäst.

Kan fråga sig hur vuxna kvinnor som har som arbete att vara en förebild för unga på gymnasiet kan tycka att det är normalt att trakassera en bloggare för hennes åsikter, det kanske inte är pojkars fel att de misslyckas i skolan det kanske är lärare som inte är goda förebilder som får dem att misslyckas samt då naturligtvis föräldrar som inte borde fått uppfostra dem.

Fy fasen. Jag har en gång i tiden tyckt om, och uppskattat män men de senaste åren och mina upplevelser i dejtingsvängen har mer och mer börjat få mig att tycka direkt illa om män som grupp. Undantag för de manliga individer jag känner som är vanliga, hederliga, vettiga pöjker.
Men de här… Fel i huvudet så det skriker om det. De stoltserar med egna namn (?), borde faktiskt gå att polisanmäla dem.
Man undrar ju också vad för sorts föräldrar dessa svin har, vad de fått för uppfostran. Jag och mina generationssystrar och bröder fick lära oss att så här bär man sig inte åt. Aldrig någonsin.
Empatibristen jag ser breda ut sig mer och mer skrämmer fan skiten ur mig. Måtte dessa små skitstövlar aldrig få barn. Inte så sannolikt dock, vilka kvinnor vill befatta sig med sådana här små ”män”?

Jag skulle så gärna låta de här skitungarnas föräldrar läsa vad deras fina pojkar skriver på nätet (tänker hur jag själv skulle reagera om jag fick veta att min tonårsson gjorde sånt här…) – men kanske skulle föräldrarna inte bry sig? Antar att risken är rätt stor att ungarna har med sig unkna åsikter och empatibrist hemifrån.

Alltså jag blir så mållös och ledsen. Och arg och förbannad och rasande. Och…ja, avsky och hat är det jag känner. Och då är det inte ens jag som är utsatt, men dessa ”män” kan väl göra allt detta mot sig själva istället.
Nä, all kärlek åt dig Natashja, du är fantastisk! <3

jag kan tycka att du har galna åsikter ibland (och ibland bra åsikter), men även jag blev illa berörd av de vidriga och otroligt överdrivna kommentarerna i facebook-gruppen. jag fattar inte hur man kan känna sånt hat mot en person bara för att denna har andra åsikter, att man sitter och beskriver mord på dig och skriver att din adress går att hitta osv. försöker jämställa dina åsikter med deras hat och kränkningar och göra de senare legitima eftersom ”lady dahmer skriver ju lika hemska saker om män”, vilket SKITSNACK. det är en helt annan sak att hoppa på enskilda personer.
riktigt obehagligt och man undrar verkligen vad det är för människor som ägnar sin tid åt sådant. är det vuxna t.om så blir man ju om möjligt mer mörkrädd.

MEN HERREGUD!!
Det är ju helt otroligt! Att en människa kan skriva något sådant om en annan människa!?!
Det är ju helt sjukt!! Jag blir f-n mörkrädd. Speciellt när till och med barnen är med på ”kollaget”..
Fy fan säger jag bara! Jag hoppas innerligt att du har polisanmält..

En sorts näthat är inte bättre en någon annan men att @Ladydahmer gnäller om hat låter löjligt. Hela hennes textproduktion bygger på hat mot män och skuldbeläggande av män som grupp.
Jag kanske är en dålig syster men sådan vill jag inte bli förknippad med. Håll god ton och diskutera vettigt så händer det saker. Själv är jag bara glad när jag får höra att ”Men du är ju inte galen som de de psykfallen” när jag säger att jag är feminist och står för LIKA rättigheter för män och kvinnor.
Gott uppförande = Gott bemötande = Stöd när man frågar efter det.

”Gnäller om hat”? Hon blir mordhotat. Detaljerat och upprepat mordhotad. Du valde fel ord.
Inget av det Lady Dahmer någonsin har skrivit rättfärdigar det här. Hon mordhotar inte och hon hänger inte ut oskyldiga personer (DE HÄNGER UT HENNES BARN FÖR FAN). De som hon hänger ut har gett sig på henne och hon slår tillbaka med skampålen. Om folk slutar förolämpa och hota henne så ska du nog se att hon slutar visa oss att de förolämpar och hotar henne. Tycker ni inte likadant som henne, klicka er vidare. Era åsikter är inte nödvändiga precis överallt. Vi överlever utan dem.
Gott uppförande = Nyttig idiot. Franska revolutionen, amerikanska revolutionen, manlig rösträtt, kvinnlig rösträtt – inget av dem kom tack vare gott uppförande. Det var obekväma och missnöjda människor som ville ha förändring. Privilegier har aldrig getts bort frivilligt.

Så mycket hat! Man säger inte så, man gör inte så, man ÄR inte så! Det är ren brottslighet och de sitter och bräker ”Näääää, men jaaaag har inte gjort nått feeeel!”. Hur kan de inte se det? Jag hoppas anmälningarna leder till åtal så de får sitta och förklara för polis, föräldrar och försäkringsbolag vad de ha pysslat med.
Kärlek och styrka till dig Lady Dahmer!

Fy fasiken vilka skitungar och män!! Vad är det för fel på dessa ungar och män som skriver sånt skit!!!
Jo de har föräldrar som inte bryr sej i dem…de behandlar antagligen flickvänner, syster och mamma likadant.
Skit föräldrar som inte kan uppfostra barn får sådana ungdomar och unga män. Som blir vuxna dåliga män och pappor till sina egna barn.
Tack och lov att våra (min och min mans) ungar inte skulle göra något sådant som att skriva nåt så vidrigt till en annan människa!

men seriöst :'( jag börjar på riktigt må jätteilla nu, rädd blir jag också 🙁 för din skull och för framtidens skull och för alla barns skull som kanske har föräldrar som dessa människor…
Hur, hur och åter HUR(!!!!?) kan man välja elakhet före godhet, hat före kärlek???

Jag lyckas inte googla fram dessa killars namn relaterat till deras uttryckta kvinnohat (här syns namnen bara i bild, ej googlebara?), borde detta vara möjligt? Är ju lätt att skriva några namn i en kommentar…

Små skitungar. Tuffa när de sitter och leker bakom sina skärmar.
Hatet är de enda de har – de kan knappt skriva, de känner inte till annat än glåpord och svordomar. De har antagligen inget annat än det gemensamma hatet som binder dem samman.
Vissa av dem kommer, kanske, skämmas om några år OM de innehar den hjärnkapaciteten att förstå och modet att våga inse sina misstag.
Hoppas du vet LD hur många vi är som står bakom dig! Egentligen är allt det där riktat till oss alla med feministiska åsikter, men du får ledsamt nog ta smällen för att du vågar uttrycka dig. Hoppas innerligt att du inte låter dem tysta dig ändå!

Blev så jävla irriterad så jag skrev ett par välvalda till dom som det gick att göra det på. Så jävla sjuka människor det finns där ute. Blir fan rädd. You go lady Dahmer och vi hjälper dig besegra dessa loosers!

gick in på hans fb och han har fan en gravid flickvän. jag förstår typ inte. vet hon vem han är? kan fatta om man inte ser dolda strukturer som även ens pojkvän är en del av, men öppet grovt kvinnohat? wtf

Jag får ont i magen och blir helt chockad över att folk kan skriva så här om andra människor. Jag känner både avsky och rädsla över att dessa människor går på våra gator. Jag tycker helt klart att du ska polisanmäla dessa obehagliga snoppdjur. Jag mår så jäkla illa!

Det här gör mig så ledsen och arg att se…jag önskar att jag kunde skriva något stöttande och peppande men jag är sjukt dålig på sånt.
Vi är i alla fall många som uppskattar det du gör, och de kloka texter du skriver. Du har hjälpt mig att komma till många insikter om de strukturer vi lever i och jag är evigt tacksam. Jag förstår att det i sig inte på något sätt skyddar mot de trakasserier du utsätts för eller gör hoten och uthängningarna av din familj mindre obehagliga, men jag hoppas att det i alla fall kan väga upp något att det du gör betyder oerhört mycket för oss.

Vidriga tillmälen! Svårt att förstå hur människor kan skriva sådant om någon enda alls, än mindre en person som de inte har träffat (tack och lov) och som inte har gjort dem ett enda dugg!
Extra vidrigt att de nämner dina barn.
Som någon skrev här – hemskt att tänka sig att han Robert, är på väg att bli pappa. Vad vet hans flickvän om honom egentligen?
Det bor en man alldeles för nära vår familj, som är dömd för sexövergrepp på sina 4 styvdöttrar. Mamman tog flickorna och stack när det uppdagades, men lämnade deras 10-åriga son till mannen som nu har ensam vårdnad om honom. Han hittade genast en ny kvinna, som, trots att han är dömd pedofil, har flyttat in till honom.
varför berättar jag detta hemska öde? Jo, för att vissa människor kan man inte begripa hur de fungerar. Man kan bara analysera om de innebär ett reellt hot för en sjäv eller andra, om så är, göra vad man kan för att skydda sig själv och andra och därefter bara skita i dem.
Önska dem att polletten trillar ner en dag och att de ändrar sig.
Önskar dig trygghet och glädje alla dagar och nätter. Visst har du väl polisanmält?
En stor varm styrkekram till dig Natasja från Norrlands ljusa inland.
Det du gör betyder massor och alla som har en fungerande hjärna stöttar dig! TACK för allt du gör för ALLA medmänniskor – för det är ju det som den feministiska kampen handlar om!

Kanske en dum fråga, men varför allt detta fokus på kvinnohatare på sistone? Jag minns att det pratades om att inte låta hatarna styra den feministiska debatten genom att hela tiden sänka ribban och sno fokus från andra saker. Nu känns det som att det inte görs något annat än att prata om vad kvinnohatare sagt och gjort, istället för att bara ignorera dem och själva styra debatten? Jag fattar att hatarna är ett symptom på något ruttet i samhället (kvinnoföraktet), men det känns som att det enda som kommer av att diskutera om/med dessa är att man låter hatet komma nära och förtära en. Hatet och idiotin tar aldrig slut, det enda som tar slut är ens ork. Är det inte bättre att bara ignorera dem istället för att hela tiden påminnas om deras närvaro?

Håller med på den punkten att antifeminister inte ska tillåtas kapa debatten, men bara där. Detta som pågår är iaf enligt mig inte en debatt längre. Får känslan av att du inte följt med situationen, eller så ignorerar du bara de vidrigheter LD tvingas gå igenom. Kanske det aldrig varit så HÄR illa tidigare, då LD skrev om att ignorera kvinnohat? Hursomhelst är allvarliga hot som uttalats mot LD och hennes familj. Losern i spetsen alltså Hermansson uppmuntrar ungdomar till hatbrott och angriper LD:s barn, gruppens innehåll slår verkligen rekord i osmaklighet. Det här är bokstavligen en hatKAMPANJ mot en oliktänkande individ samt hennes familj, inte antifeministisk kritik. När en person med sin harem orsakar så mycket otrygghet i en annan människas liv är det enbart rimligt att outa skiten. Vi pratar om en vuxen människa vars flickvän väntar på deras gemensamma barn, och han ber sina små medhjälpare anmäla LD till soc, mordhotar och kränker. Hur skulle en ignorera något sådant? Jag skulle iaf inte palla.
hoppas jag inte skrev för svamligt, skriver via telefon.

Jag har skrivit et inlägg om dessa dysfunktionella personer.
http://squareeye.se/wordpress/2014/06/19/lady-dahmer-och-alla-fjortisar/#respond
Det är ju helt sanslöst! Tror dom, att dom kan gå helt fria från dessa grova trakasserier, hot om sabotage, dödshot m.m. Då tror dom fel!! Jävlar anamma!
Det är hemskt med dessa genuint elaka personer! Stenudd!? Jo, kvinnor kan också vara hemska mot kvinnor. Det är inget nytt men det känns hemskare på något sätt.

Jag vet inte vad jag ska säga. Känner mig helt matt! Vad är det för jävla fel på folk? Hur kan dom sitta och rättfärdiga sitt beteende? Vad har dom för nätverk som tycker att detta är okej?
All kärlek till dig LD! Som orkar fortsätta trots den här skiten. Du betyder massor för feminismen! Jag har läst din blogg i ca 5-6 år och är ”stolt” och glad över vilken skillnad du gjort och att jag fått känna mig ”delaktig” under så lång tid.
Stor kram!

Mitt tips är att du LD kontaktar Robert Aschberg. Han sysslar med ett program som heter trolljägarna. Där jagar dom trollen som ligger bakom sådan här skit! Stå på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *