Kategorier
Vardagstrams

Detär JÄTTESYND om mig nu

Mysiga saker med att ha barn: att bli spotthostad på hela natten från båda håll i en veckas tid.
Med mysig menar jag såklart avskyvärd för nu är jag också sjuk. Värk i hals, huvud, ansikte och kropp och det känns som att jag aldrig ska bli normal igen. Att maken denna vecka jobbar över med nåt panikprojekt som måste bli klart är en trevlig bonus.
Buhu.

20140312-190603.jpg
Soffläget är knappt skönt heller men fint iallafall! Jag älskar verkligen vårt hem.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Detär JÄTTESYND om mig nu”

Nu ska det utan tvekan medges att du har betydligt fräsigare inredning än vad jag har men jag började läsa din blogg för några dagar sen och hittar bland annat skojiga små likheter i vissa inredningsdetaljer. Jag har likadana lotusljushållare fast i andra färger (å andra sidan känns det som att varannan människa har dem, de är ju så tjusiga!) och min pigtittare är mycket snarlik din. Och jag har precis flyttat till Ösmo, jag kanske är nån undermedveten Natashja-wannabe utan att ens ha kännt till dig. Spooky… 😉
Krya på dig!

Usch stackars dig.
Jag har också en fråga till universum: hur kommer det sig att när barnets far reser iväg med jobbet några dagar (konferens eller så) så blir barnet dödssjukt, hackar på nätterna och febrar på dagen, lever på jos och glass och orkar bara titta på tv. Knappt. Och när jag reser bort i jobbet några dagar, då är barnet piggt och friskt och de passar på att ha myskväll eller göra roliga utflykter…. 100% av gångerna hittills under barnets 6åriga liv och kanske 3-4 såna här grejer per förälder och år…

Sitter också genomförkyld med huvudvärk och har blivit hostad och sparkad på av treåringen inatt och det är ÄNNU MER synd om mig för jag är dessutom nu 16 dagar över bf och har foglossning och ett bebishuvud som vrider sig på nerverna långt nere i bäckenet! (Fast mest synd om mig för ont i halsen, bebisen kommer ju snart, snart i alla fall 🙂 )
Men det var ju inte det jag skulle skriva, utan att jag förstår att du älskar ert hem. Riktigt fina färger och kombinationer och härligheter!!

Åh det ser ut som om vi har likadana soffbord… Lyckas du också alltid slå i knän i de supervassa hårda jävla hörnen? Eller det kanske bara är jag som är en klant?
Och krya på dig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *