Kategorier
Vardagstrams

Färg

Före:

20140304-204135.jpg
Efter:

20140304-204205.jpg
Nu ska jag bara pimpa upp den lite med tingeltangel och girlanger och såklart böcker. Feministiska sådana. Och alla mina seriemördare.
Nästa projekt blir att måla den gamla IKEA-byrån Pippi-gul.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Färg”

Snyggt, det gjorde sig bättre med ljusa hyllor än de mörka tycker jag! Men något helt annat som gjorde mig ledsen. –>
”“If a woman has (the right to abortion), why shouldn’t a man be free to use his superior strength to force himself on a woman? At least the rapist’s pursuit of sexual freedom doesn’t (in most cases) result in anyone’s death.””
Alltså detta kan vara det värsta jag någonsin sett.. Hur kan en tycka så här? Hur kan en likställa våldtäkt och abort på detta vis..
http://www.salon.com/2014/02/27/republican_lawmaker_very_sorry_he_said_men_should_be_able_to_rape_women_if_abortion_is_legal/

Love it!
Nu har jag verkligen noll koll – men skall barnens rum göras om/i ordning (eller är det kanske redan gjort) Fick dom vara med att bestämma själva?
Ja, kanske inte Tamlin då han inte är så stor ännu men .. Ninja? 🙂

Barnens rum ska tapetseras. Och nja. Jag bestämde tapet men gav ninja illusionen om att hon var med pga visade henne tapeten och hon älskade den. Vi ska ju leva med det i flera år och då vill man ju inte att en femårings smak ska styra liksom. Hehehe.

Är enormt avundsjuk på dina barn som får växa upp i ett så färgglatt, varmt och ombonat hem. Jag älskar vitt, men hoppas jag en dag blir lite modigare färgmässigt. Ditt hem inspirerar!
Lite OT här nu då, men http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.2300121-studie-utbrett-vald-mot-kvinnor-i-eu . Fy fan vilka deprimerande siffror! Men detta: ”FRA:s chef Morten Kjaerum pekar på de förändrade relationerna mellan män och kvinnor i mer jämställda länder.
-Det finns en viss stressnivå som uppstår när könsroller förändras och gamla mönster utmanas. Jag tror att det är en faktor som också bör beaktas, säger Kjaerum.”
Jag tolkar honom såhär: jämställt land = SLÅ DIN TJEJ/FRU/KÄRRING/RANDOM PERSON DU MÖTER PÅ GATAN.
Snälla, säg att jag har fel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *