Kategorier
Vardagstrams

Föräldraskapets baksida

Så här ser en jättesjuk kvinna ut när hon har spyjour med ett barn heeeela natten.
20140313-044341.jpg

Jag har gett upp sova och kollar på usla serier istället. Tuppen i grannhuset har börjat gala också. (Sant)
Ibland tänker jag att jag ska skaffa ett tredje barn. Sen får de jag redan har magsjuka och då tänker jag på hur skönt det är att de bara är två och inte tre samt hur skönt det är att slippa spy-i-hink-träna en tredje.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Föräldraskapets baksida”

Alltså okunnig barnlös här. Men dina barn verkar sjuka så ofta? Är barn sjuka hela tiden? Speciellt med magsjuka? Lider med dig!
Själv ligger jag hemma med dunderförkylning och kan verkligen inte tänka mig att ta hand om något annat än mig själv. Helst får mamma komma och pyssla om mig, fast jag är vuxen nu (faktiskt).
Krya på er!

Ojoj, magsjuka klarar man sig ju gärna utan. Faran med förskola! 😉
Har också haft en snudd på sömnlös natt (tand nummer tre på G, så det är mååånga tänder kvar) och undrar i mitt stilla sinne hur jag resonerar när jag tänker att jag vill ha fyra ungar? Är helt bombad idag och hade jag haft fler, kanske rent av pigga, barn att ta hand om utöver skogstrollet så vete tusan om jag inte brutit ihop alldeles. Men jag tänker naivt och fåfängt att man lär sig nog, vänjer sig vid tröttman istället för att sakta, sakta lakas ur och håller hårt för öronen om nån tänker hävda motsatsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *