Kategorier
Vardagstrams

Drömmannen, är han nåt att ha eller bara en fix idé?

Drömde en ehhhh dröm om Peter Bishop och nu kommer jag såklart bli helt besatt av honom. Det är helt sjukt! Är det så för er också? Att män man generellt är helt ointresserad av blir intressanta för att man drömt om dem?
Nu säger jag inte att Peter är ointressant if you know what I’m saying höhöhö MEN ni fattar vad jag menar va?
Va faaaaan liksom. *stön*

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Drömmannen, är han nåt att ha eller bara en fix idé?”

En vän till mig drömde om sin körlärare, och fick känslor för honom efter det. Det lustiga var att hon fram till dess verkligen ogillade honom – hon tyckte han var dryg, otrevlig, oattraktiv osv.

Hahahaha jaaaaaa jag är exakt likadan!!! Känner mig ofta helt besatt efter mina drömmar och kan inte sluta googla och youtuba personen i fråga. Lite konstigt egentligen hur man fungerar… Och vad besviken man blir ibland när man vaknar vid heeeeelt fel tillfälle och ba; faaaan låt mig somna om och drömma fortsättningen A.S.A.P! Hahaha 🙂

Åh publicera inte den med min epost i fel fält! Haha jag är uppenbarligen helt tankspridd idag. Och den här kan du ju förstås också låta bli att publicera. 🙂 Du får gärna ändra så namnet till förra kommentaren blir Gutterflower. 🙂

Haha, när jag var som mest uppe i Breaking Bad drömde jag att låg med Walter White flera ggr trots att jag tyckte hans rollkaraktär var sjukt störig. Men sen dess blir jag fortfarande helt jävla till mig varje gång jag ser Bryan Cranston. Så jävla märkligt det där.

Haha jaaa! Jag har träffat skådisen som spelar Peter Bishop, och han är helt underbar i verkligheten. Kommer alltid att vara kär i honom, min smutsiga lilla hemlighet haha.

Jag är kåt på Peter, men inte på Joshua 😛 men jag får nästan alltid allvarliga crusher på män i tv-serier jag gillar. Peter Bishop, Doktorn, Logan Echolls, Spike osv osv …

haha, men åh. Varför kan inte jag också ha såna drömmar? Önskar jag kunde drömma om typ Tom Hiddleston eller Kate Kane. Istället drömmer jag att folk tar mina chips och att min cykel går sönder.
Pitch Black, du är välkomne att hemsöka mina drömmar när som helst!

Jepp! En gång drömde jag om Ben i Lost och sedan var jag körd.
Och liksom du kan jag styra mina drömmar och ja… obvious vad jag styrde mina till efter det, hehehehe ^^
Brukar göra samma när jag crushar på folk OBS ej folk jag känner, utan folk i typ tvserier. Känns som ett övergrepp om jag skulle fantisera om nån kompis/person jag ännu ej legat med eller har liggförhållande med…

Många år sedan ( jag är rätt gammal ), men ändå: Vaknade upp en morgon djupt förälskad i Ulf Lundell. Vete fan, men han var så gullig i drömmen. Minns att han låg i en hängmatta . Känslorna gick över. Det kommer nya drömmar .

Jag har drömt om min sambos kompis, varje gång jag träffat människan efteråt har det känts väldigt märkligt. Haha, hade liksom inga sådana tankar alls om honom före drömmen och var rätt ställd när jag vaknade upp O_o

Helt orelaterat till inlägget,
Meeeeeen.. Jag behöver tips på hur jag kan bemöta vissa saker som kära (….) svärmor kläcker ur sig till ungarna.
”Men du har ju tjejtröja på dig, den är ju rosa!” sagt med hånande ton.
Vad svarar man? Vill liksom inte vara direkt otrevlig, men ett drygt svar som inte lämnar öppet till diskussion. Typ. Hjälp?

Själv glömmer jag alltid bort vad jag drömt, shit säkert därför jag är singel.
OBS shit är ett värdeladdat ord som kan tolkas både positivt och negativt. Tolkningen är upp till var och en att bestämma.

Oooo ja! Innan när jag följde Fringe så drömde jag om Peter. Det var något med honom som gjorde mig varm. Annars drömmer jag om både kändisar, ex och allt däremellan. Jag minns framförallt när jag drömde om Zlatan… Vad f-n liksom?!

Själv drömde jag under flera år bara sexuella drömmar om de av mina tjejkompisar som jag inte var attraherad av i vaket tillstånd. Numera drömmer jag dock om både män och kvinnor, och vanligtvis om de som jag faktist är attraherad av. Osäker på vad som orsakade förändringen, kanske har jag slutat trycka undan min bisexualitet? 🙂

OT
Kom på en grej just right now: Igår gick ett program på radion där folk berättade om deras första mens. Var både kul och intressant.
Tänkte att det kanske skulle vara något för alla som har lust att dela med sig av, kanske på facebook even. Normalisera mens en aning. Kanske på aporna eller på sin egen fb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *