Kategorier
Vardagstrams

GlamMuttanöppnar upp portarna igen!

NU slår GlamMuttan upp sina nya fina fräscha dörrar.

Ny sajt (wordpress!) och ny design à la Lady Dahmer och ni vet ju hur grym jag är, så in och titta runt! Ni kan även passa på att gilla hennes facebook så missar ni aldrig några nya muttor.

glammuttan

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”GlamMuttanöppnar upp portarna igen!”

Hej allihopa! jag är ledsen om denna kommentar är helt OT, men jag ville skriva någonstans i förhoppningen att kanske få lite stöd och peppning från en medsyster.
jag befinner mig i en väldigt svår period, ok kanske inte låter så svår för andra kanske, men för mig. jag vill lämna min sambo sedan 3 år tillbaka, men jag känner mig låst. Jag har inga pengar direkt som jag kan falla tillbaka på, äger ingen lägenhet, jag är dessutom 28 och oroar mig för att jag kanske är för gammal för att göra slut och borde nöja mig helt enkelt. Dessutom vet/tror jag att 90% av min omgivning inte kommer att förstå mitt val, de kommer att säga typ ”men han är ju så bra/snäll/shysst” osv, vilket han är. Men min magkänsla säger att jag vill ut på nya (egna) äventyr.
Denna känsla har kommit och gått under vår tid tillsammans, jag vet att jag var för snabb in i förhållandet från början (livrädd för ensamhet), men jag har kvävt känslan. Den blir dock starkare och starkare, ännu starkare nu då jag håller på att falla för en annan kille, en kille som är helt fel för mig och inte passar in i min ”livsplan” 😛
skit samma med den andra killen men, …hurfan bestämmer man sig för att hoppa när allt förnuft talar emot? är mina känslor ok? är det ok att lämna ett bra förhållande bara pga en känsla av att det skaver. (jag vet att det är ok såklart, men hurfan bestämmer man sig för att följa sin egen vilja istället för förnuftet?)
vet inte vad jag egentligen är ute efter nu, kanske förståelse från någon bara 😉

Mailade förut och frågade om du fortfarande gör designer mot betalning (såklart!), fick inget svar 🙂 men du kanske bara gör det till vänner nu när du har så mycket annat att pyssla med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *