Kategorier
Vardagstrams

Lady Dahmer i Morgonpasset P3

Imorgon så kan ni lyssna på mig i MORGONPASSET i P3! Vid åttatiden rullar jag in. Det var så många av er som bönar och bett att jag skulle bjudas in. Att de ej kommit på det själv känns ju förnärmande men skit i det, nu är det dags!
Hur man går tillväga för att lyssna på detta är jag dock osäker på så ta reda på det ni och skriv en detaljerad redogörelse här i kommentarsfältet. Kan man se detta live förresten? Nån som vet?
Tack på förhand! Och! Ni kan faktiskt ringa in i morgon!

20140525-215952.jpg

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Lady Dahmer i Morgonpasset P3”

Antingen rattar man in radion eller så klickar man sig in på sverigesradio.se/p3 och lyssnar direkt. Eller laddar ner sveriges radios app! Går antagligen även att lyssna i efterhand 🙂
Man kan titta live på svtplay eller svtflow troooooor jag???

Man kan lyssna på sr.se och klicka sig vidare till P3, se det live på SVT Play (söka på morgonpasset i P3 funkar bra) och för oss på mobilen; Appen (SR) Replay (osäker på SR där…) är bäst 🙂 SR Play kan funka men det var länge sedan jag använde den.
Ska bli grymt att höra dig imorgon! Som jag har längtat 🙂

Jaaaaa!!! Äntligen!:) En går in på sverigesradio.se/p3 och så letar en upp morgonpasset. Där kan en lyssna både live och i efterhand. Det brukar även sändas direkt i SVT flow och såklart kan en även sätta på en vanlig hederlig radio! Så var det med det!

Åååååh vad underbart!!!! Lyssnar alltid på morgonpasset i p3 – vilken glädje min stora idol kommer in i mitt vsrdagsrum via radion!!!! ♡♡♡ LYCKA!
…men Gud… nu blir jag ju nästan nervös och kan inte dessa sista kvartarna gåååååå liiiiite foooortare?!?!
Tack LD för allt på förhand.

Hann bara lyssna tio minuter pga jobbar men fasiken vilken bra radioröst du har. Hade jag haft en radiokanal hade jag anställt dig på störten. Tyvärr har jag bara ett vanligt kneg.
Ska lyssna på resten ikväll.
Heja dig!

Så bra! Håller med de andra angående din radioröst. Du skulle ju ha ett eget debattprogram på radio! Jag som aldrig lyssnar på radio hade suttit som klistrad och lyssnat.
All Hail Lady Dahmer!

Kära Lady Dahmer,
jag är en kvinna på 30 år och jag har ett problem. Jag är så förtvivlad över SD och resterande högerextremisters framfart i EU-valet att jag inte ens kan glädjas över att de rosa äntligen fick plats och kommer att kämpa för att hålla vårt ljus tänt i de mörka stormarna. Hur skall man göra för att kunna hitta glädje i allt det här nattsvarta? Jag skäms över mitt land.
Tack på förhand, och som vanligt är det inte flickan i filmen som skrivit brevet.

Håller med dig! Röstade på Fi och är jätteglad att de kom in, men… Det är så sjukt skrämmande. I min gamla hemkommun fick SD 35 %. Jag vet inte vad jag ska göra, känns som det bara kommer att bli värre. Inte särskilt upplyftande kommentar tyvärr 😛

Satt för en gångs skull med en radio på i bil till möte i jobbet i morse. Och fick höra dig! Läser din blogg ibland (väldigt längesen nu), men vill bara säga att jag älskar ditt ifrågasättande av normer och självklarheter! Keep on!!

Det finns nog ingenting som jag är så fruktansvärt trött på som när folk gör skillnad på tjejer och killars sexualitet. Vart fan är jämnställdheten där?! Jag är så fruktansvärt trött på att killar kan knulla runt, ha kk, klä sig lättklätt, ha många ONS, prata öppet om sin sexualitet men att det är fel när tjejer gör precis samma sak. Tjejers sexualitet Styrs av killar, de kallar tjejer horor om de beter sig på precis samma sätt som dem. Fyfan vad jag blir trött och förbannad, men, inte nog med det så blir jag fan ännu mer förbannad på att tjejer inte stöttar varann. Ligger en tjej runt beter sig andra tjejer lika svinigt mot henne som killarna. Det är den här dolda vidriga ojämlikheten som gör mig GALEN! Bokstavligttalat överrallt inträffar den hela tiden! Jag hade en magtröja på mig idag och pappa blev arg och sa att jag skulle byta för det såg slampigt ut, jag testade honom och sa ”vrf kan killar gå runt utan tröja då?” då svarade han ”ja men de Har inga bröst” då sa jag ”nej men jag visar ju bara magen som killarna?” då kunde han inte komma med ett bra svar. Stör mig oxå på att pappor ofta skämtar om att killarna som jagar dennes dotter ska få sig en omgång om de är elaka mot henne, det är objektifiering tycker jag. Tex ”här du får låna min dator men går den sönder så slår jag dig!!”
Det är det här sjuka att tjejer ses som ägodelar när de kommer till sexualitet, Speciellt från dem som tycker synd om tjejer som ligger runt och visar brösten.
Snälla Lady Dahmer kan du skriva dina åsikter om det?
/ 16 årig tjej i en trångsynt idiotisk värld

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *