Kategorier
Vardagstrams

Glädjeflickorna / Avsnitt 2 – Dålig attityd är rimlig attityd

OBS! Glöm inte bort att lyssna på vår presentation! (så att ni vet vem som är vem)

————————————————————————–

Är det underligt att vi lever genom barnen när de dels inte förstår skillnad mellan karaktär och skådespelare, dels inte förstår det helvete på jorden som är tillvaron för den rimlige? (Svaret är såklart nej, tonfallet allvarligt.)

Och apropå barnen, är de källan till livet och lyckan som reklamen påstår? Och apropå reklam, har man rätt att vänta sig att kunna köpa glädje genom andras bekostnad? Och apropå andras bekostnad, vem är egentligen en hora? Lisa och Natashja jämför serveringstrauma, Hanna njuter av att inte behöva dölja sin sura min. Häng med!

Här lyssnar ni på avsnitt 2.

Avsnittet finns även på Itunes.

dålig attityd
(Titeln på avsnittet är en passning till landets roligaste person; Karins Konstgrepp)

Mina vapendragare är Lisa // Mondo Kanel och Hanna // Flickvänsmaterialet. Både är ju skitroliga och har skitroliga bloggar!

——————————————————–—————–

Och STORT TACK till fantastiska Luntgatan Girls som lånat ut sin musik till oss! Låten ”Håll käften” kan ni lyssna på i slutet av avsnittet eller om ni klickar här

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Glädjeflickorna / Avsnitt 2 – Dålig attityd är rimlig attityd”

Kul, ser fram emot att lyssna!
Ps. Glöm inte att ge lite kärlek till Karins konstgrepp som för några veckor sedan lade ut ett blogginlägg mm. med just orden ”dålig attityd är rimlig attityd”. Kanske gör ni det i programmet, jag har inte lyssnat än, my bad i så fall.

Snälla LD, kan du inte kommentera kvällens avsnitt av Jenny Strömstedt? Om män som blir vilsna i jämnställdheten. Jag är helt chockad efter programmet (särskilt slutet där en massa män ska titta varandra i ögonen samtidigt som de blir distraherade av sexiga kvinnor. What?). Dessutom Paolo Roberto som avbryter Jenny gång på gång.
Jag diggar Jenny på så många punkter, men det här avsnittet blev bara pannkaka. Kan inte sätta ord på vad jag tänker. Skulle gäääärna läsa dina tankar om detta!

Tack tack tack för att ni gär den här podden! Lyssnade på den igår kväll innan jag somnade, men sen fick jag svårt att sova för ni tog upp ämnet våldtäktsmän allra i slutet. Blir så arg!! Kan ni snälla prata mer om detta? Typ ingen är våldtäktsman, men alla har blivit våldtagna? Det är ett intressant och väldigt aktuellt ämne. Är verkligen alla män potentiella våldtäktsmän? (alla killar går apeshit över det där påståendet, mem jag tycker det ligger något i det).
ps. skickade ett mail till dig förra veckan, skulle vara så snällt om du svarade! ds.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *