Kategorier
Vardagstrams

Glädjeflickorna / Avsnitt 5 – middagsbjudning med bukkake-tema

En lit de parade för skam där avföring och snyggmens diskuteras helt öppet som om människor vore björnar. Drottningen av Svamp City är varken vår egen Sylvia eller Sarah Sjöström utan vår egen Hanna som berättar allt i en exklusiv intervju. Sedan stångas Natashja och Lisa över sperma och någon avslöjar att hon längtar efter en fest med bukkaketema.

Dessutom: Genuint tips om hur man bäst skall bajsa sig i handen. Något för hela familjen!

glädjeflickorna mens bukkake

Lyssna här, eller ladda ner på iTunes eller Podkicker!

Och STORT TACK till fantastiska Luntgatan Girls som lånat ut sin musik till oss. Ni hittar mer av dem här:
Luntgatan Girls på Spotify
http://luntgatangirls.se


 

Minns ni när jag la upp en bild på min blygsamma blodiga binda? Där kan man snacka snyggmens! Men hjälp vilka reaktioner jag fick! Det skrevs artiklar i aftonbladet, jag blev inbjuden till Malous TV-soffa och flera kända kvinnor tog avstånd från mitt provokativa äcklande. FÖR EN MENSBINDA?!

Jag medger att jag skrattade väldigt gott åt detta, retsticka som jag är, och jag tänker inte påstå att mina motiv var speciellt ädla heller. Jag hade ingen tanke om att väcka diskussion om kvinnokroppen och tabut kring våra kroppsfunktioner. (men nu blev det riktigt bra sådana debatter ändå). Jag ville mest se vad som hände och vad folk skulle säga. (Åh om ni hade sett mitt förväntansfulla ansiktsuttryck när jag laddade upp den på instagram. Som jag njöt!)

Vi kör en repris va? Om inte för att retas lite till så iallafall som en bildreferens till dagens podd-avsnitt. (Jo vi säger så)

snyggmens mens binda blod

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Glädjeflickorna / Avsnitt 5 – middagsbjudning med bukkake-tema”

Var det inte så för några år sedan att idealfittan hade inre blygdläppar som täcktes av de yttre, medan det nu har blivit ”poppis” med tvärtom, små om ens några yttre blygdläppar med de inre som sticker ut. Eller har jag fel?

Say whaaat? Har inte hört ett ord om att större inre skulle vara poppis, men så börjar jag iofs ha svårt att ha koll på vad fan som spelas på radion nuförtiden också. Sicken tur att jag har en längre och en kortare inre blygdläpp isf, ständigt fashionabel 🙂

Så himla skönt när ni pratade om att bli kass i magen när man har mens – jobbigaste grejen! Har massa magproblem ändå, men menstiden är ändå värst… Asjobbigt bara liksom. Visste inte att det var relativt vanligt? Det är ju inte direkt något folk pratar om, eller som är vida känt som mensvärk…

Ja, när man pratar om magproblem vid mens tror typ alla att man menar bara att det är själva livmodern som gör ont, inte att mensen kan fucka upp magen totalt, som att man kan bli förstoppad eller få gaser eller att magen kan svälla upp som en ballong innan mensen. Det är inte heller många som vet att livmodern kan trycka mot tarmarna så man känner sig ständigt bajsnödig när man har mens 😀
Jag pratade om detta med några ciskvinnor för ett tag sedan, jag sa då att livmodern liksom satt inne bland tarmarna och därför kan man få magproblem vid mens… De ba ”nä vadå? Livmodern sitter ju utanpå tarmarna? Den sitter ju längst ut på magen…?”. Så… Är det dags att vi lär ut bättre anatomi i skolan än? (Ja, de flesta vet väl hur penisen och pungen funkar, men hur många är lika upplysta om hur fittan funkar?)

Fast varför vill man vilja se en annans mensbinda? Jag undviker helst andras kroppsvätskor oavsett om det är mens, sperma, spott, kiss osv osv.
Visst ska man kunna prata öppet om mens men måste man visa det för andra?

Alltså, bästa avsnittet hittills! Älskar när ni pratar om graviditet som gärna framställs som guld och gröna skogar, men inte alltid är det. Är det någon som vet om det finns böcker som tar upp ”baksidorna” med att vara gravid?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *