Kategorier
Vardagstrams

I helgen hände det grejer

Vi har under helgen spelat in flera nya avsnitt av Glädjeflickornas och herregud så bra de blev. Vi har försökt lyssna på den feedback vi fått gällande kvalitén och pratet och hoppas denna runda blir bättre. Men det vet vi först om ett par veckor då vi har massa gammalt material kvar för er att lyssna på. Lika roligt och skarpt som alltid dock, men ni som förväntar er hardcore feminism kommer bli besvikna då vi är en trio av ganska flamsiga och tramsiga kvinnor som har mycket att tycka och säga om annat också.

Så här såg det ut:
glädjeflickorna får hjälp av en man glädjeflickorna podd planering glädjeflickorna testar mustascher

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”I helgen hände det grejer”

Åh ser så fram emot de nyinspelade avsnitten! Gillade de som kommit hittills skarpt, men håller med i viss kritik. 🙂 Dock inte kritiken att ni ska prata feminism hela tiden, seriöst? Vem lever och andas sin ideologi i allt de gör?

Älskar det senaste avsnittet! Sitter just nu på toa för att jag inte kan bajsa när min kille är hemma. Tycker det blir så pinsamt och jobbigt, trots att jag vet att det är helt naturligt! För honom är det bara att gå in med en tidning och säga att han ska bajsa nu. För det är hans rätt, liksom. Önskar jag hade lättare att bryta det här mönstret!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *