Kategorier
Vardagstrams

Stämningsdödarn

Ni vet när man snackar heta män med en kompis och en tredje sabbar stämningen…?

IMG_2005.PNGIMG_2006.PNG
Herregud Hanna, du fattar ju I N G E N T I N G!

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Stämningsdödarn”

Haha! Min Spader-fixering startade med White Castle 1990 och sen aldrig gett sig. Inget som lite tunnhårighet, rynkor och aldrig så gubbig Trilby kan ändra på. Snarare tvärtom. Det är nåt med hur han rör munnen när han pratar och blinkar så sällan. Han ser ut som att A: han har den här skiten och B: han faktiskt tittade igenom alla de där Skådespelarkursvideorna som Michael Caine gjorde.
Också: Michael Caine. Mmm. Där har ni en lyftkran som fattar hur man åldras.

Oh oh oh, jag svettas varje gång jag ser Benedict cumberbatch! Nu är han visserligen snygg rent utseendemässigt, men sättet han för sig själv på, rösten och blicken. Det räcker för mig!

Hahaha! Så jävla roligt!
Fast, fan är det okej att göra objekt av män alltså? Dreggla lite? Tycka dom ser sjukt bra ut?
Eller är detta ett sådant där listigt, provokativt drag från proffsprovoceraren?

Nu är inte just James Spader min kopp te, men det som kan reta mig lite är synen att kvinnor bryr sig inte om utseende så det är okej hur mannen än ser ut, rynkig, flintis, gubbmage, ser 10 år äldre ut än sin biologiska ålder – men kvinnan ska alltid vara snygg, läcker, se 10-20 år yngre ut än hon verkligen är. Synen också att män blir bättre med rynkor och ”erfarenhet som syns” medan kvinnor helst aldrig ska bli över 35…
Nu har jag all respekt för enskildas tycke och smak, menar mer allmänna föreställningar om vad som ”anses” attraktivt och eftersträvansvärt för de respektive könen.
I all fall den här kvinnan bryr sig om hur en ev. partner ser ut – finns inte något för mig fysiskt tilltalande hjälper ingen charm eller utstrålning eller erfarenhet i världen. (Eller status eller plånbok heller för den delen.)
Kvinnor är visuella varelser precis som män. Bara först i modernare tider med nya villkor, att även kvinnor kan ta hand om och försörja sig själva som den företeelsen kunnat få vara med och besluta även för kvinnors val av eventuell partner…

Då MÅSTE du se The Blacklist (om du inte redan gjort det), kriminalserie med Spader i fokus. Finns på viaplay, andra säsongen pågår. Huuur bra som helst!! Mannen och jag tittar tillsammans och dreglar över Spader.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *