Kategorier
Vardagstrams

En lektion i hur man hanterar kvinnohatare på nätet

kvinnohatareHur hanterar man kvinnohat

Det är liksom helt meningslöst att diskutera med dessa män. Min strategi är att se till att det blir jävligt obehagligt för dessa kräk att hetsa och hata på andra kvinnor och jag uppmanar alla er att slå tillbaka tiofalt med samma mynt.

Mina favoritsvar är detta här ovan men också:

– Slicka mer fitta och låt musen tysta munnen.

– Vad hysterisk du låter, du har fått för lite fitta i käften, det hör jag det.

– Vill du att jag ska fylla dig med fittsaft? Vad kostar du?

Med random antifeminister som inte kvinnohatar så mycket men gärna vill sätta åt en så kan man svara:

– Sorry, kan dessvärre inte godkänna dina åsikter. Måste tyvärr meddela att du förlorade min respekt nu.

– Nej du, den här låtsasdiskussionen i syfte att sätta dit mig genom att provocera mig till att göra som och säga det du vill är jag för gammal och erfaren för att dras in i .

Fler godbitar att copy-paste’a kan ni hitta inne hos When Darkness Falls. Vad har ni för förslag?

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”En lektion i hur man hanterar kvinnohatare på nätet”

Hohoho! Den ovan är ett av mina favoritsvar också. Det är mental orgasm att se kvinnor ge bajsblöjor en riktig näsbränna. They had it coming, för länge sen. Det här mina vänner är vad jag kallar kvinnligt självförsvar 🙂
Ett annat favoritsvar är: Men lilla gubben, det här är inte riktigt ditt ämne, det märker jag det. Kan bara tänka mig förnedringen att få de här svaren när man söker upp främmande kvinnor och feminister för att sätta dem på plats och förödmjuka dem.
Jag är känd bland anti-feministerna som hon som vräker ur sig könsord överallt. Nämen look who’s talking! 😉

Jag skäms över att vara feminist när jag ser det här… Förstår ni ens hur mycket sånt här dagisbeteende förstör för oss andra? Jag tror verkligen inte det. Väx upp snälla så feminismen får vara något seriöst och inte ett skrattobjekt pga sånt här.

På vilket sätt menar du? Och ”vilka andra” är det du pratar om?
Är feminist, och mår sällan så bra som när jag ser andra kvinnor sätta dessa kvinnohatande kräk på plats. Tror du seriöst att det går att nå dessa män med diskussion? Detta är män som på riktigt hatar kvinnor – att vända deras egen retorik emot dem är en alldeles lysande strategi, både gott för själen plus att det bättre än något annat synliggör hur normaliserat kvinnohat är. Tänk efter varför du själv reagerar så starkt när en kvinna väljer att slå tillbaka med exakt samma retorik som dessa män använder sig av?

Jag förstår inte det här alls faktiskt. Lady Dahmer har det slagit dig att du bara matade ännu ett troll på internet och att hela bråket var totalt onödigt? Killar som han skriver provokationer bara för att reta lättkränkta människor, och vips så har du förlöjligat den feministiska kampen (jättemånga ser vad du gör eller hur!?!?) för att du inte kunde ignorera en idiot. Han känner garanterat att han vunnit pga alla dina otroligt låga svar och det här fula blogginlägget.
Det blir inte bättre heller när du fräser och snäser åt andra feminister som kritiserar dig. Jag trodde aldrig att du var en sådan översittare.
Lite mognad tack.

Alltså, SLUUUTA! Detta med att näthata tillbaka har varit min strategi ett tag nu, och grejen är att det fungerar. Det är på riktigt den enda strategi som faktiskt fungerar. Prova själv. Prova alla möjligt pk/artiga/mogna approacher och du kommer bara att får mer skit. Prova denna så ska du se att det blir tyst. Det är fantastiskt. Så sluta klaga på LD och hylla henne istället.

Hur kan du som vuxen människa ta till dessa barnsliga grepp? Den mannen ville uppenbarligen bara provocera och du svalde betet med hull och hår.. skakar bara på huvudet.. och det här beteendet visar du upp för 15000 följare.. helt otroligt

Men alltså Ingela eller Vinkelfia eller vad du nu heter, kan du iallafall välja vem du ska vara istället för att utge dig för att vara två personer. Jag SER ju ditt ip-nummer. Börjar tro att DU är ett troll nu.

🙂
Underbara svar och helt ratt ocksa.
Jag ger alltid svar pa tal om befogat och alskar att klacka ur mig liknande saker till man. Varfor inte liksom?
Varfor ska man alltid vara ”mogen och vuxen” och bemota sadan behandling fran man med tystnad? Nej, ge dom svar pa tal. Det betyder att dom inte har lyckats kuva dig, sa tycker jag iallafall.

Att trycka tillbaka och ge ”tit for tat” i et sådant fall är väl helt ok. Det är ju ett sätt att statuera ett exempel. Men att ge sig in i långa vindlande fajter där det hela upprepas och inte leder nån vart är ju mest att bränna energi tycker jag. Då blir det tvärtemot att sätt att mata trollet som förmodligen njuter av uppmärksamheten. Ibland är ju ingen uppmärksamhet värre än negativ uppmärksamhet.
En gång i ett KF var det en notorisk kvinnohatare som publicerade en dikt om kvinnor som kacklande , hackande höns i en hönsgård. Då skrev jag en version av ”Hönan Agda” om ”Tuppen Sjävgod” som hade stoppat näbben i sin bak.
Detta mästerverk togs snaBbt bortTAGET av admin men hann glädja en del av de utpeka hönsen och reta upp tuppen som sedan fick lite svårt att få kammen att stå som han ville i debatten. 🙂

Hahahah! Det sjuka/inte sjuka är att när jag läser dina svar till honom upplever jag dom som mycket mer grova än vad han skriver till dig. Men jag vet ju att det beror på att jag inte är van vid att kvinnor talar så till män, min reaktion blir ju i förhållande till verkligheten- där män som säger och skriver sånt är en del av vardagen. Eftersom detta ofta ses som mer neutralt språkbruk upplever många dig som extrem, ännu en anledning att ge totalidioterna svar på samma nivå. Har män patent på grovt språkbruk nu också?

Älskar denna strategin, att använda kvinnohatares egen retorik emot dem! Ett självförsvar som faktiskt fungerar och är helt underbart att ta del av. Och vad fan är det för skit som vissa skriver, att man som kvinna inte har rätt att försvara sig mot dessa mäns vidriga påhopp? Är själv helt övertygad om att detta gör enormt mycket för feminismen som sådan, att bemöta män som de själva bemöter kvinnor, men även om det nu inte hade gjort det – so fucking what? Blir man utsatt för grova kränkningar, hot och övergrepp ska man väl för fan inte avkrävas att hålla någon sorts god ton eller ännu värre, ”ta debatten” (vilket dessutom är direkt kontraproduktivt när det kommer till dessa män), då är det självförsvar som gäller.
Jättebra tips på hur man kan svara! <3

Tycker fan inte det här är kul av dig LD. När du sprider att det här ”hanterandet” är okej som vuxen människa så börjar jag undra hur det är ställt med dig asså.
Jag vet att du kommer köra ner mig med din översittande attityd nu men det får jag väl ta det då, bara för jag tar avstånd från dina metoder och du inte kan hantera kritik.

Haha den där med ”nu förlorade du tyvärr min respekt” är så jävla bra! Hatar dessa ständiga kommentarer som förutsätter att deras respekt är något man självklart har på guldpiedestal och baserar sitt människovärde på.

Eller hur? Alla dessa människor som inbillar sig att deras respekt betyder allt för en, att man inte skulle överleva om man inte får deras kritik och åsikter och tyckanden och invändningar och tillrättavisanden och godkännanden och bekräftelse och fan och hans moster. De som inte överlever är de som inte får säga sitt precis överallt och inte får sin ”kritik” och sina åsikter om allt mellan himmel och jord jävligt ödmjukt bemötta. Fast överlever gör de ju. Hittills har jag inte träffat på någon som dött av att inte få säga sitt på varenda blogg och forum det är möjligt.
Fatta en gång för alla att de flesta har fullt upp med sitt. Med barnen och familjen och jobbet och sjukdomar och dödsfall och intressen och hobbies och att laga mat och städa och hämta ungarna på dagis och gå till gynekologen och terapeuten och möten på jobbet och se på tv och skita tamefan. Precis som du. Och du och du och du. Det är ingen annan någonsin som kommer tycka att dina åsikter är lika viktiga som du.

LD Det finns ju också kvinnohatande kvinnor tyvärr på nätet som kan gå väldigt långt för krossa sina medsystrar genom lögner och ryktesspridning. Och hur bemöter man dessa när man inte vill skada feminismens sak eftersom att sådant ofta rubriceras som ”att kvinnor inte kan hålla sams” vilket gärna utnyttjas av anti-feminister.

”Du är så okunnig att det är ganska genant att prata med dig om de här frågorna. Du har ett kunskapsförakt som jag tycker är pinsamt” – Gudrun Schyman i debatt med Jimmy Åkesson om våldtäckt.

Den kommentaren minns jag också tydligt från den debatten! Och jag tänker ofta på den när jag läser svamliga texter av någon som helt har missförstått ordet hen eller tycker feminismen gått för långt eller tror att feminister hatar kvinnor med urringade tröjor. Suck… ”Du är så okunnig att det är genant att prata med dig”. Amen.

När folk säger att det är omoget och dumt gjort undrar en lite vem som egentligen är dum. Varför ska man sitta och ta emot skit från någon som beter sig som ett svin. Varför ska man sitta och vara mogen hela jävla tiden när man blir kränkt dag ut och dag in? Det LD gör är att ge en enskild individ tillbaka med samma mynt. Bra gjort!

Men vänta nu, är inte det fruktansvärt dubbelmoraliskt? Med tanke påhur mycket du predikar emot sexuella kränkningar. Dina repliker är ju exakt lika illa som om en man hade skrivit ’Sug min kuk’.

nej det är inte alls lika illa. Inte ens i närheten. Först så saknar du maktperspektiv, sen så ser du väl att jag inte skriver så oprovocerat som dessa män gör. Jag svarar på en man som sagt åt mig att köra upp en dildo.

Fantastiskt! Har kört det här på några stycken, de blir omedelbart ett jävla liv, folk börjar prata om påhopp och galna ragator som behöver rätta sig i ledet. Lika underhållande som tragiskt.
//Emma Hå

Systrar,
Jag tänker inte ”föregå med gott exempel”, jag tänker inte ”stå över”.
Vi kan vara skitiga. Vi kan vara råa. Vi kan vara dömande.
Du säger att du kommer ”förlora respekten för mig”, men i själva verket har du aldrig haft den.
Lägg inte armen på min axel och tala inte nedlåtande till mig.
Det är inte synd om mig; jag är inte offret, jag är förövaren.

Det här är helt fantastiskt, blir så glaaaad! Äntligen! Jag har kört denna taktik ett tag nu och det är sjukt, jag säger sjukt, effektivt! Hatarna bara drar sig tillbaka helt kränkta och det blir tyst! Jag trodde faktiskt att det var bara jag som gör såhär för att kvinnor generellt är för väluppfostrade för att ta i på detta sätt. Grejen är att det är svårt men ”tala till bönder på bönders vis och till den lärde på latin” är ett ordspråk med sanning i, och det är detta språk kvinnohatarna förstår. Precis som LD skriver blir de bara nöjda om en blir sårad- det är ju det de är ute efter så hur det skulle hjälpa att uppmärksamma dem på att ”nu sårar du mig” övergår helt mitt förstånd. Att vädja till någon sorts samvete funkar inte heller. Att näthata tillbaka fungerar däremot förträffligt väl! Heja LD!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *