Kategorier
Vardagstrams

Halleluja, här kommer Glädjeflickorna!

Nu är det officiellt: Ny podd anländer till ditt öra med kraften hos en atombomb. Lady Dahmer, Flickvänsmaterialet och MondoKanel kommer snart i dina öron som ditt ex kom i ditt öga. Sex ben, tre huggtänder och attityd.
På tisdag smäller det!
10655287_805911906121520_1867837688970642586_o

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Halleluja, här kommer Glädjeflickorna!”

Vuxenvärlden sviker, inom sig hon skriker!!!
Vart är Sverige påväg? Inte så konstigt att unga tjejer får lära sig att fulla killar är farliga och att man ska akta sig så att man inte blir våldtagen. För blir du det så är det hur lätt som helst för dem att komma undan med det. Nu för tiden räcker det inte ens med att säga nej tydligen! Sen undrar man ju på vilket sätt dom anser sig kvalificerade att avgöra huruvida hon hade anledning att känna sig rädd att bli misshandlad om hon gör motstånd när det är 6 stycken mot 1? Spelar det någon roll? Blir man våldtagen av 6 okända killar i ett mörkt rum så tror jag man är ganska rädd. Det enda dom visar är att här i Sverige är det fritt fram att våldta, det för ändå inga konsekvenser med sig. Är det då så jävla konstigt att vi har det såhär?
http://www.expressen.se/gt/kronikorer/jimmy-fredriksson/fredriksson-skams-for-att-vara-svensk/
http://norran.se/nyheter/vi-har-lart-oss-att-killar-ar-farliga-nar-de-ar-fulla-284241
Vi behöver dig LD! Sprid detta budskap vidare! Kopiera rakt av eller renskriv as you see fit.

OT: Kan man söka i kommentarerna på din blogg? För jag vet att jag hade en diskussion om hur man kan göra bohemstilen utan cultural appropriation för ett litet tag sedan under ett inlägg om något helt annat och nu kan jag inte komma ihåg vilket inlägg det var. Och jag är nyfiken på om jag fått svar.

Kommer du att lägga upp det på bloggen? Eller vart kan man lyssna? Fått så JÄVLA nog av Filip och Fredrik och Alex och Micke eller vad de heter. Vart finns de kvinnliga paren, liksom? Så less på att det bara är män som anses vara roliga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *