Kategorier
Vardagstrams

Hjälp med bloggdesignen!

Hej jag behöver er hjälp! Men bara från er som vet vad ni pratar om eftersom att detta är viktigt för mig.
Jag älskar mitt bloggtema. Det ger mig alla de funktioner jag vill ha men på senaste tiden så har jag haft massa problem och med tungt analt konservativt hjärta pga hatar förändringar så tänker jag att jag måste bygga om lite.
Så jag vill ha tips och råd kring PREMIUM-teman som är bra och har plugins som förhöjer läsarnas upplevelse men som funkar felfritt och snabbt. Ni ser ju här vad jag gillar. Tydlig kategorimeny, trådade kommentarer, rolig sidomeny. Men det ska inte bli för tungt eller resurskrävande.
Eller vad gillar ni? Det är ju er upplevelse som är viktig! Vad får er att klicka runt till exempel? Hur vill ni att kommentarsfältet ser ut?
Ni som vill hjälpa till men ej har bra koll på detta kan istället klicka run härinne på bloggen, klicka runt på inlägg och kategorier och rapportera alla problem ni upplever!
Tack på förhand alla! Kram kram!

IMG_1735.JPG

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Hjälp med bloggdesignen!”

– Sidan laddar otroligt segt på alla mina devicer och webbläsare.
– Har svårt för den serifa stilen på texten. Gillar sans-serif bättre. Fick inte ändra i min annars go to-tillägg i chrome.
– När jag drar musen över headern rör den sig en millimeter till vänster. (well vid en radikal förändring lär väl allt försvinna så det kanske inte är en grej.)
– Skulle inte ha emot en bredare design med kanske en grid av bilder högst upp. (EJ SKIT SOM SCROLLAR AV SIG SJÄLV) Kanske inte bara senaste inlägg med bilder utan dina best of också.
– gillar tydliga kategorier som du har nu!
– Saknar verkligen notifikation vid svar på kommentar. WordPressteman brukar ha det som standard och är extra fett när man själv använder wordpress.
– Har verkligen uppskattat ”feminismens röster” och vore fint med en sån splash nånstans i nya designen.
– Mer pippigult tack!!111!11one
<3<3<3

Säger som andra, sidan laddar väldigt segt och det är likadant med kommentarsidan, både när man vill läsa kommentarer och skicka en egen.
Gillade att det kom upp en länk till ens senaste inlägg på sin egen blogg under kommentaren man skrev.
Annars har jag inget mer att tillägga.

Ja, här kommer jag med en liten utvärdering. För mig känns det som att förstasidan laddar riktigt smidigt, även så kommentarssidan.
Det som ibland kan vara lite segt är när jag ska posta en kommentar, var dock ett tag sedan sist.
Din blogg är riktigt smidig jämfört med andra bloggar. Det jag har märkt segar upp min dator mest är inlägg med videoklipp, av någon anledning blir det knas med flash och firefox här.
Väldigt stora bilder är också något som tar ner hastigheten. Jpeg/jpg har jag för mig var bästa formatet att spara bilder i innan uppladdning (om jag kommer ihåg rätt från webbdesignkursen jag gick för en herrans massa år sedan nu, plus att det förstås kan ha kommit nytt bättre format sedan dess).

Upplever ibland att bloggen är ooooootroligt seg att ladda upp/ändra sida. Och jag vet att det inte är mitt internet eller min dator för alla andra sidor funkar fint. Vet dock inte vad det kan bero på men ville bara säga det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *