Kategorier
Vardagstrams

Vi presenterar Glädjeflickorna!

Imorgon så kommer vi!
Tills dess så kan ni hålla till godo med detta lilla smakprov:
Vi presenterar Glädjeflickorna!
Ni kan också hitta oss på iTunes och podcast-appen: sök på ”Glädjeflickorna”. Glöm ej att prenumerera!

IMG_1892.PNG
I första avsnittet avhandlar vi sedan huruvida den fula ankungen kan få ett lyckligt slut även om den gör en Mork, åldras baklänges och blir både äldre och fulare. Vi ställer oss frågande till att samhället tror att kvinnor inte bryr sig om mäns utseende. (Vi bevisar motsatsen grundligt genom att lusta efter gudalika porrmän i flera minuter.)
Hör om detta och mycket mer IMORGON!

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Vi presenterar Glädjeflickorna!”

Tyvärr. Jag får dåliga vibbar av namnet. För det för det första är ni väl kvinnor? Varför alltid flickifiera ?
För det andra är det ett ord som har använts av män i många år bl a i dikten för att omskriva övergrepp dvs sexköp. Att då sätta den beteckningen på sig själva känns inte bra.

Jag tror inte synpunkter på eventuella namnval biter på en person som kallar sig Lady Dahmer..:)
Ibland kan det ju vara ett bra sätt att ta tillbaks makten också, ge dom en annan innebörd, göra något helt annat än det som det vanligtvis förknippas med osv även om jag inte vet vad tanken är just här… Men älskar hur till exempel Fanny Åström byter nickname på twitter efterhand som någon kallar henne till exempel mordisk hatisk bitch, det tar udden av vad de säger väldigt effektivt.

Alltså neeeeeej du kan ju inte annonsera om detta flera dagar i förväg, och sen låta oss extasexalterade FAAAANZ sitta och darra av bristande tålamod ända fram tills på TORSDAG… vill höra NU NU NU NU åh kommer bli så fullpattigt och fett<3

Har precis lyssnat klart, var verkligen intressant och underhållande. 🙂
Undrar bara, ni nämnde nånting om att ”lägga upp” grejer, som t.ex bilden ni talade om. Vilket lät bra (så att man kan hänga med). Men var kan man hitta detta? Har ni en companion blogg eller konto kopplat till podden?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *