Kategorier
Vardagstrams

Glädjeflickorna // Avsnitt 18 – Stolthet och Försats

Nu har vi avsnitt 18 ute och som ni har väntat! Ni kan lyssna via iTunes (och lämplig mobil-app) eller så kan ni klicka här:

”Stolthet och Försats”

11092551_10152896330257023_1981459005_o

Lyssnare, god morgon. Jag hoppas ni sovit gott, den rättfärdigas sömn. Glädjeflickorna har levt upp till sitt namn och diskuterat hur mycket sex man egentligen skall behöva stå ut med. Jättemycket, säger en. De andra säger inte jättemycket, och rantandet är ett faktum.

Amra finns först i köttet och sedan i anden. Olust föder olust, men vi hoppas ändå att våra lyssnare stannar kvar efter denna pärs. Och varför inte? Lust föder mersmak, och vem har inte mersmak efter en profet i feminismens förtecken?

Lyssnare, luta dig tillbaka, knäpp upp byxorna och lägg benen i kors. Ta en paus från barn och hem, ge ditt sinne semester i landet där mannens sexualdrift överstiger kvinnans, ett magiskt fantasiland där allt kan hända och Natashja är feminismens messias. Frivillig kram!

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Glädjeflickorna // Avsnitt 18 – Stolthet och Försats”

…Avsnitt 18! Och här har jag gått och trott att ni avslutade glädjeflickorna på avsnitt 13. Att det finns mer rolig och intressant lyssning är sååå freaking awsome.
Tack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *