Kategorier
Vardagstrams

Coming soon

Stay tuned eller vad det nu är man säger. 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Coming soon”

Åh, ja, äntligen. Du sprider viktig kunskap! När jag började läsa din blogg visste jag inte speciellt mycket om ämnet, du har berikat, förtydligat, upplyst och motiverat mig och mina vänner att göra skillnad. Du är viktig och du behövs. Låt inte skiten komma åt dig. Du gör ett viktigt jobb! Heja.

Ja det är ditt fel att jag blev feminist tillslut. Tänk på det! För varje dag du bloggar sår du ett frö hos en som ej är uttalad feminist. Någon som först blir irriterad och sur över det du skriver. Sen blir personen nyfiken på vad du skriver. Sen blir personen beroende. Och helt plötsligt kommer uppvaknandet! Tada! En feminist är född.

Åh jag älskar din blogg och ditt instagram konto:) en sak som jag skulle önska du tog upp om detta stör dig lika mycket som det stör mig vill säga är…. Alla som är gravida och lägger ut bilder på härliga fina gravidmagar med #tjock #fetto m.m… Åhhh jag blir så provocerad av det!!!ha det fint 🙂

Jag hör till skaran som läser inläggen, men sällan bläddrar bland kommentarerna. Framförallt skriver mycket sällan själv kommentarer. Men idag gör jag ett undantag, för fy fan så glad jag blev nu!
Du är den enskilt största anledningen till mina insikter kring feminism, vardagsrasism, sexism, ja, allt som gör samhället skevt. Jag har saknat dina upplysande inlägg den senaste tiden och är så genuint glad över att höra att du trots allt jävelskap orkar fortsätta.
Tack! <3
*hurra, klang och jubelsång

Fantastiska nyheter! Så glad att du orkar. Tillhör en grupp som arbetar med jämställdhetsfrågor, vi vill göra skillnad och är där ute och möter motståndet. Det hjälper att börja dagen med din blogg. Det hjälper verkligen!

Du fick mig att bli feminist! Först tyckte jag bara att du var irriterande, men nu har jag insett att du är jävligt smart helt enkelt. Du ska bara veta hur mycket det du skriver betyder.
Ha det bäst LD!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *