Kategorier
Vardagstrams

Jag har tatuerat mig!

Tack för alla hejarop! Jag läser ju alla kommentarer men har svårare att svara på alla. Men tack!

Nu till nåt helt annat: Jag har ju tatuerat mig! Äntligen efter alla år och stora planer och ältande och forskande så avvek jag helt från min stora (feministiska) vision (som inkluderade livmödrar och feministisk symbolik) och ba ”Ormar?! Det är väl skitsnyggt?!” och sagt och gjort:

tatuering ont 1 tattentatuerar mig tatt

Tanken är att fortsätta i mitten och upp mot halsen men vet ni? Det gjorde så ont i mitten att jag var nära att slå Susan, min snälla fantastiska tatuerare, på käften. Så vi eh väntar med det. Dessutom har jag svårt att bestämma mig för VAD som dels passar med ormarna, dels känns ”kvinnokraft” och dels ser snyggt och bra ut. (eller kanske ett äpple to go with ormarna? Lite så där bibliskt)

MEN! HURRA! Idag, IDAG (!), ska jag faktiskt tatuera mig igen. På armen. Klockan fyra så infinner jag mig (förhoppningsvis med Amra som sällskap) hos Susan på Bläck Tatuering inne i stan för en två tre timmars tortyr.

bläck tatuering

Kanske blir det nåt sånt här?

kanske

Himla nöjd med denna skiss faktiskt.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Jag har tatuerat mig!”

Vet du vad. Du har hjälpt mig att sluta hata mig själv för att jag är tjock. Jag har fått så jävla mycket skit under åren. Från glåpord från min pappa till ”välmenande”råd från min mamma som lagade viktväktarmat åt mig och påpekade att jag fått stora lår (jag gick högstadiet och hade lagt på mig några kilo från ca 55 till dryga 60 kg. Vadå pepp och boosta sina barns självkänsla liksom… jag har burit på självhat i alla dessa år. Vägt tresiffrigt. Bantat mig smal så håret lossnade. Fött två barn. gått upp nästan alla kilo igen. Försökt banta igen. Förknippat sport och motion bara med viktnedgång – aldrig med att man faktiskt kan hålla på med det för skojs skull. Och mat och ätande har varit känsloladdat. Men vet du: du, Apan och Stina wollter bla har hjälpt mig. Jag har slutat hata. Visst har jag dåliga dagar ibland. Men jag ser annorlunda på min kropp. Äntligen. Jag är 37 och nu äntligen. Och jag lovar dig att mina barn kommer slippa all satans skit som jag fick höra. Från hela mitt hjärta: Tack du fantastiska kvinna!

❤️ fan vad föräldrar kan förstöra?! Nu med egna barn så kan jag inte förstå hur man inte tycker att sina barn är det finaste som finns? Jag hade tur med mamma: hon har alltid tyckt jag är finast i världen oavsett om jag varit underviktig eller tjock. Pappa däremot är en annan historia.

Hugo Rosas har skrivit ett inlägg där han beskriver din instagram.. Han nämner inga namn, men tänkte på dig direkt och det han skriver är inget positivt.
Ps. Älskar din Instagram. Den är oerhört befriande och har hjälpt mig att acceptera mig själv för den jag är.
Så TACK och välkommen tillbaka!

Blir helt starstruck nu över att vi går till samma tatuerare! Eller ja, går och går, jag har bara gjort en. Och eftersom jag sedan dess flyttat till Malmö borde jag väl gå till någon här nere nästa gång (om jag nu NÅGONSIN kommer sluta amma. *frågar min bebis* han ba ”eh nä”)… Men ändå. SUSAN!!! ❤️ LD + SUSAN = total awesomeness.

Så härligt att se dina bilder igen! Alltid lika befriande att se kroppar som inte har poserats fram till perfektion utan är den kropp som de är! Fina tatueringar och så kul att du är tillbaka!! Du har varit saknad!!

Snygga tatueringar! En liten konstig fråga. Funderar på att tatuera mig och funderar på den feministiska symbolen. Nu till min fråga, är det konstigt att tatuera in den symbolen som heterosexuell man? Jag är feminist och tycker den är snygg men undrar om det kan vara liksom provocerande att göra det? Tack för en fin blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *