Kategorier
Vardagstrams

Nu ska jag hämta systrarna mina!

Jag förstår väl att ni är nyfikna på min nya tatuering och jag tänkte väl att jag skulle hålla mig från att visa upp den tills den faktiskt var klar men jag har verkligen noll självkontroll samt är så himla kär i den!

Så.. ta da!

vittran

Det är liksom som att jag har en blodtörstig och elak liten kvinnosparv som sitter och lurar på armen! ”Nu ska blodet flyta!!” (Mansblodet. Eller kanske mensblodet?) 

Vildvittran är mitt inre kraftdjur känner jag. 

Vad har ni för tatueringar? Vad vill ni ha för tatueringar? Jag vill täcka hela kroppen men det är ju dels en konstnadsfråga och dels en fråga om VAD fan man ska välja och det är inte enkelt.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Nu ska jag hämta systrarna mina!”

Jag har mest problem med hur jag ska få plats med allt jag vill göra! Och ja, det där med pengarna också såklart.. Har dock lite tur som har en nära vän med egen studio så betalar aldrig fullpris ?
Nu väntar jag på att bebisen i magen vill komma ut så jag kan fortsätta på min arm med cirkustema!

Har fem tatueringar än så länge, bland annat ett litet fredsmärke plus två barnteckningar – varsin från båda mina döttrar. Vill gärna ha fler, men som du skrev, dels är det en kostnadsfråga och dels vill jag fundera lite mer över vad jag vill göra.

Jag har tre än så länge, varav två jag ritat själv. Älskar dom alla men går ständigt och funderar på när jag ska ta mig råd till att göra fler. Hade varit heltäckt tror jag om det inte hade varit en kostnadsfråga haha. 😛
Är så glad att du bloggar igen förövrigt! Har saknat dig. 🙂

Jag har bara två. Vill ha massor. Men det är ju dom där pengarna som ställer till det.
Vill bland annat ha en ryggtavla med motiv som är en liten tanke till min pappa som gått bort men som även symboliserar mycket av mig..
Och en ”Nostalgi-arm” massa småtatueringar med ”minnen” från tidigare i livet…
Men kanske mest av allt vill jag ha ett ”autopsy-scar” men det vill jag helst ha som en scarification! Tror det vore hur coolt som helst!
Snygg vildvittra fick du föresten! 🙂

Jag har rosor på svanken, ordet ”strength” på höger handled, mina bröders namn på det indiska språket kannada på vänster arm under armvecket och på vänster överarm håller jag på med något som ska bli en half sleeve, hittills med japanska körsbärsblommor (som Susan gjort) och en geisha.

Jag och syrrorna ska tatuera in symbolen för Dumbledores Army på insidan av vänster underarm.
Håller på att skissa och spara till ett Adventure time collage som ska va till ett lår. Tur jag har stora lår hähä.
Har ingen alls i dagsläget så systertatueringen blir eldprovet för om jag ens pallar *gulp*

Alla ni som vill vara heltäckta men känner att ni inte har råd. Om min lilla åsikt kan vara till en lite tröst så den det att några få tatueringar framstår mycket tydligare och syns i alla sin prakt betydligt mer än när det blir flera då det enligt mig har en tendens att gröta ihop sig så att man inte ser någon av dem. Typ man ser inte trädet för hela skogen. Framförallt är det gått några år och de inte är lika skarpa i färgerna längre. Dem som lyckat bäst enligt min ödmjuka åsikt är dem som har haft en tydlig idé om hela kroppen där det framstår som att allt hänger ihop i ett enda samanhängade mönster.
Som alltid en fråga om smak och tycket och detta var bara min input som en tanke till törst för er. Jag tycker att det blir snyggare som ni har det nu om ni nu mot förmodan skulle bry er om vad jag tycker. 😉

Nu ska jag prova att skriva kommentar igen och hoppas den syns (för dig, andra och mig).
Jag gillar ej tatueringar men har en bara för jag ville testa. Det är ett enkelt ljusbruntrött kors i nacken. Jag ser den aldrig och tatueraren som gjorde den gjorde den väldigt dåligt. Tänkte snygga till den när jag känner att jag har lust att ta tag i det. Jag ser den ju ej själv (på gott och ont).

Har två rådjurshuvuden med varsin blomma under, ett på vardera fot som för mig symboliserar min fantastiska, växttokiga mamma och mig.
Det gjorde fan fördjävla ont pga beniga små fötter men var så jävla värt det! Älskar dem. Planerar fler tatueringar i framtiden men vill endast ha några få väl utvalda så det är nog ett tag kvar tills jag gör nästa. Funderar på en säl eller kanske en räv någonstans…

Jag har Jämtlandsflaggan tillsammans med Lejonel (från filmen Dunderklumpen) och texten ”E Jamtlannstaus” på ena skuldran som en hyllning till mina rötter och Nasse och Nalle Puh när de går runt snåret i någon av böckerna med fotspår runt ena ankeln. Min kompis ritade den så att de håller varandra i händerna istället. 🙂
Men jag vill ha en massa! Ior identifierar jag mig med så det vore roligt med något med honom, en uggla för jag har älskat dem sen alltid och säkert en massa mer jag inte kommer på. Tycker om idén med barnteckningar, men då får jag nog vänta lite för den här 4månadersklossen ritar inte så mycket än. 😛

Jag har inga tatueringar. Funderade länge på en svart stjärna på inre fotknölen då jag i många år hade en ditmålad. Det föll främst på att jag är medveten om min egen ombytlighet så jag var rädd för att växa ur den. Det och att det lär göra för övligt ont att tatuera på beniga partier, vilket ju fotknölen kan klassas som.
Målade på en stjärna häromveckan för att se om jag fortfarande ville ha den men jag hade växt ur den..

Så fascinerad av alla tatueringsfreak, har ingen då jag tycker att det är oestetiskt/stökigt men skulle gärna vilja prova bara för att få känna på smärtan. Plus besattheten av att vilja ha fler som de flesta verkar vilja. Men hur vet ni att ni vill ha motivet om några år? Tänker på att man ju ändrar klädstil, intressen mm? Finns det ngt tatueringsmotiv/stil som man verkar ångra mer än andra? Är det ngn del på kroppen som man helst inte gör (förutom ansikte o händer)? Nyfiken!

Jag har ett ankare på högra överarmen och ett solsystem på vänster underarm, jag tänker fortsätta på temat ”rymden” och göra lite astronauter, ufos, aliens etc på vänsterarmen och ”havet” på högerarmen, delfiner, en kompass, en sjöjungfru, fiskar etc. Sen vill jag även ha skogstema någonstans på kroppen men jag vet inte var 🙂 Typ lite träd, siluetter av skogsdjur, ett citat från Into the wild. Dessutom vill jag tatuera in min guddotters namn som betyder ”stjärna” och jag funderar lite på att fortsätta på rymdtemat och göra något vitsigt där men jag är inte säker, kanske bara blir töntigt? 😀

Jag har ett skitfult körsbär på ryggen(jag slipper se den iallafall) som gjordes i ett ök för 70 spänn, en sån där hälften svart hälften vit stjärna och ett ankare på armen(farfar var sjöman och hade ett ankare på samma ställe, stjärnan ger tur och hjälper sjöfolk att hitta hem) och en halvfärdig flygande skalbagge med ett urverk inuti kroppen, på revbenen(Tempus fugit, tiden flyger)
Jag vill göra så sjuuukt mycket mer och nu börjar äntligen min livslånga fattigdom släppa lite, målet just nu är att vi ska ha 20 papp kvar när räkningarna är betalda och att kunna köpa en bil som inte går sönder hela tiden och börja spara lite,men, kanske såsmåningom. Då blir det pioner, grenar och ben på bröstet som ska sträcka sig ut på axlarna/armarna och ner lite på ryggen.. kanske upp lite på halsen också, en oldschool hjärta med banner som det ska stå ”mig själv” på finska i på röven eller armen, eventuellt en cover up av ryggtatten(om jag inte bestämmer mig för att mitt 15åriga jag får leva kvar där) mera djur och ben och skallar, häxiga saker och kanske en riots not diets grejj. Något med en dinosaurieskalle, minst en crazy catladysak, sen om det blir porträtt av alla mina pälsklingar eller bara något litet, det får vi se. En rumpnissa för det var mitt smeknamn när jag var liten, och sen måste jag nog ha något sticknings eller spinn-relaterat. Eller en alpacka. Har jobbat en del hos en helt fantastisk pachamama(urmoder) som har en riktig relation till sina alpackor och ser deras själv och pratar om djur som jag sällan hört någon göra, alpackor är i allmänhet fantastiska fascinerande djur, men hennes alpackor är speciella, förmodligen pga hur bra dom har det, och en dag när jag har råd ska jag köpa alpackor av henne.. Kanske ska vänta med den tatueringen tills dess 😛
Sen vill jag ha tillbaka min piercing i läppen, och sen pierca septum.. Sen vill jag göra något med fötterna också. Är sjukt sugen på att lära mig hennatatuering, för jag håller på mycket med henna, men har hört på vissa håll att det är CA så jag vet inte om jag ska satsa på det. Men det kanske är vilket mönster man använder som avgör det..?
Sjukt gött att du är tillbaka, har ioförsig klarat mig rätt bra på att följa din insta men jag kan nog aldrig få för mycket av dina kloka tankar. Jag har inga vänner som tänker som jag som jag kan träffa eller så det är mest folk på internet, plus att jag är dålig på att formulera mina tankar i tal.
Tack för att du delade klippet med Stina btw, har kollat på det om och om igen och gråtit ut ordentligt. Det är många lager självhat som ska bort och allt sånt hjälper.

Jag har fyra tatueringar hittills, ett Horus-öga på ena skuldran, tribalaktig grej i svanken, en drake på ena vaden och trädgrenar med blommor på andra skuldran. Jag är i full färd med att planera inför nästa, som ska bli något som står för vårt barn. Jag har ett antal idéer att utgå från, men tänker låta tatueraren rita upp något utifrån det.
Mina tatueringar följer inget särskilt tema och betyder inte nödvändigtvis något, men de bär alla med sig minnen av vem jag var och var jag var i livet under den tiden då jag gjorde dem. På så vis är de ovärderliga och jag kan inte tänka mig att jag någonsin kommer att ångra någon av dem. Tribalen i svanken är väl den mest klyschiga, men eftersom jag gjorde den när jag pluggade utomlands och en kompis ritade den åt mig spelar den eventuella klyschigheten ingen roll för mig, även om andra som ser den inte vet historien bakom.

Har två, en trist triballiknande grej med en stjärna nere på ena vaden som jag gjorde när jag fyllt arton och ville vara ball. Sen min dotters namn på insidan av ena underarmen, som gjordes av en gammal granne som var skyldig oss pengar. Den ser ut som skit tyvärr, men ska täckas över i mars när jag ska till Jacob på Crooked Moon i Helsingborg. Vet inte vad den kommer täckas över med ännu, men är ganska övertygad om att oavsett vad han gör blir det bättre än det som sitter där nu. Skulle även vilja skaffa mig en akvarelltatuering, så himla snyggt! Är lite småbesatt av ugglor, så får nog bli en akvarelluggla på låret så småningom.

Har en konstnärlig ren på vänster utsida underarm och en blackandgrey realistic räv med brillor som täcker hela höger framsida lår.
Kommande blir en skata på vänster höft och en uggla på baksida vad + några till.
Älskar tatueringar och blir euforisk av smärtan. Har infört en tradition från den första tatueringen att jag gör en ny i födelsedagspresent till mig själv varje år ?

Åh vad kul att se inlägg från dig igen:) Hoppas du mår bättre. Grym tatuering! Är själv jättesugen på en, men dom tatuerare jag kontaktat svarar inte eller är svåra att föra en dialog med per mail. Får nog ta arslet ur vagnen och pallra mig iväg i stället.

Vad härligt att du är tillbaka! Och så jäkla läcker tatuering (de i inlägget ovan också). Själv ska jag snart beställa tid för en till, har varit sugen så länge. Denna gång blir det en tjockfeminist i regnbågsfärger.

Wow vad snyggt!! Skitcoolt med vildvittra verkligen! Själv har jag två tatueringar: ”fiolhål” på nedre delen av ryggen och texten ”Live before you die” i sidan över revbenen.

Jag har tre. En rätt stor kvist med körsbärsblommor på axeln, en groda på insidan överarmen (till min mormor <3) och den nyaste, en heltäckt halvarm med en ekorres som håller i en viol, sittandes i ett azaleaträd, fjärilar, två fåglar som sitter på en kvist med björnbär, en mus och sen några röda valmoblommor. Vill ha fler men måste nog hejda mig lite och planera (äsch, det där lät tråkigt).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *