Kategorier
Vardagstrams

Hurra för mig

Eftersom jag fyllde år (39) i förrgår så var jag och maken och barna på bästa greken Kamarina igår tillsammans med min pappa och bror. Jag är karnivor men fy helvete deras vegetariska tallrik slår alla rekord. 
Vi sov över inne på söder, i Oskars föräldrars lägenhet. Och idag åker vi nämligen vidare till Delsbo för att fira en riktig idyllisk familjejul. 
Nu ska jag väcka Oskar för vi andra här är hungriga! Frukost på bagelstreet och sen vidare till centralen. 
   
  
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Hurra för mig”

Grattis i efterskott! Kamarina är mitt och sambons stamställe sen mååånga år tillbaka. Testade av en slump den där vegetariska tallriken och guuuud så smarrig den var/är. Har efter det mest slumpvis stött på folk som omnämner Kamarinas vegetariska tallrik på facebook, bloggar och annat. Önskar dig annars den jul du så gärna vill ha med dina nära och kära. <3

Grattis!
Måste bara lägga till att jag lusläser varje inlägg du gör men kommenterar inte lika mycket som jag borde. Med tanke på hur mycket jag lärt mig av dig och hur mycket du fått mig att tänka så har jag inte visat tillräckligt mycket uppskattning, inte på långa vägar.
Vill påstå att du gjort mig till en betydligt bättre och medveten människa, och jag vet ärligt talat inte hur man tackar någon för något så monumentalt. Jag har helt enkelt inte ordförrådet som krävs, så låt mig bara säga: tack så in i helvete för att du gjort och jag hoppas att du fortsätter gnugga grus i ögonen på alla världens idioter i MINST trettionio år till!
Skål!

Har du alltid varit karnevor eller var du vego förrut? Minns att du skrev mkt om vego för barn ett tag – men ni kanske åt kött också? Bara nyfiken i en strut, lägger ingen värdering i vilket…

Grattis till dig och din familj, som jag uppfattar som underbar! Kamarina är min favvo-grek-restaurant, alla blir nöjda oavsett om en äter kött, fisk eller grönt. Ska nog planera in ett besök efter helgerna, eller kanske innan nyår om jag tröttnat på Jansson.
Ha nu en God jul, och far åt Hälsingland (se där fick jag in en mild svordom också, med tanke på ditt senare inlägg).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *