Kategorier
Vardagstrams

Vecka 16 och nån slags mage

Nä asså, vecka 16 and counting men här blir det inga vackra små graviditetskulor på ett tag om jag får gissa. Jag ser fortfarande ut som vanligt. (Därav nojjorna)

Tjocka kvinnor med sedan tidigare uttöjda magar antar dessutom mer formen av ett hängbukssvin när vi har foster som växer inombords. Bra djur för övrigt men det dröjer nog ett tag innan jag kan visa upp en redig kanonkula. (Men då jävlar!)

gravidhänget

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Vecka 16 och nån slags mage”

Yes det gör den! 🙂 är i vecka 16 och bebisen ligger tydligt till höger vissa morgnar och putar ordentligt när jag är kissnödig! Med första barnet syntes det dock inte förän vecka 25 typ!

Asså den här bilden är bäst, ser sjukt kul ut med kranen, som om den är kopplad till magen, du står på laddning liksom haha! Tycker det är skitbra att du lyfter det här med det sjuka skönhetsidealet kring gravida förresten.

Haha vad roligt att du använder just ordet hängbukssvin! Det var PRECIS så jag kände mig den tredje graviditeten. Magen hade aldrig dragit ihop sig efter de första två. Även sista veckorna liksom hängde magen rätt långt ner. Önskar jag hade haft någon form av gördel/stöd, för det blev extra tungt när den hängde ner så. Nåt som puttar upp lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *