Kategorier
Vardagstrams

Glädjeflickorna // Avsnitt 13 – Hoes before bros (feat. Fanny!)

Detta avsnitt är vårt bästa hittills.

Välkommen, lyssnare, till ett very special avsnitt. Med oss i studion (och våra svarta små hjärtan) Fanny Åström, den misslyckade heterokvinnan som alla beundrar.

Går det att göra sig fri från män? Alla tänker tanken och suckar längtande till pensionen då männen äntligen dör och vi får leva tillsammans i kärleksvinklasar. Vi pratar realitet och dröm, vi pratar vänskap och kärlek. Vem vill ens leva med manlig vänskap i 40 år, vi bara frågar men sneglar oss omkring med skuldmedvetna ögonkast mot bekräftelsen att vara den vettiga kvinnan.

Vi svarar även på frågan om männen borde inkluderas mer i feminismen. Gissa svaret, lyssnare. Den som gissar rätt innan lyssning får en dunk i ryggen och ett SCUM-citat i nacken. Smekningar!

fanny åström podd

Här lyssnar du!

(avsnittet finns på iTunes också och kan hittas via olika appar som t.ex Podcaster eller Podkicker)
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Glädjeflickorna // Avsnitt 13 – Hoes before bros (feat. Fanny!)”

OM männen är villiga att lyssna mer och inte försöka mansplaina hur det är egentligen och är villiga att ta ett steg bakåt i feminismen och inte ”ta över” så visst, de är välkomna. Men endast på villkoret att de verkligen kliver bakåt och inte breder ut sig över allt och alla som vanligt…
Och ja, jag vill ha vänskap med en man i 40 år. Mina två bästa vänner råkar vara män. Jag vill inte vara utan dem. Inte nu och inte om 40 år heller. Men läget hade ju varit ett annat om de inte respekterade mig som person och är helt för att rådande samhällssystem är helt uppåt väggarna för främst kvinnor men också för män.
Men när det gäller män generellt så är jag gärna utan dem (om de inte är supersnygga, vältränade och vill ligga. =P).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *