Kategorier
Vardagstrams

Hatsex?

Men för i helvete? Först Åkesson, sen Bylund.

Varför har jag sexdrömmar om män jag föraktar? VARFÖR?? Nog för att hatsex är ett intressant koncept men vet ni vad som händer när man har sexdrömmar om specifika män??? Ett ord: Stockholmssyndromet. (Med erotisk twist) Man ser liksom inte på personen på samma sätt efter det om jag säger så.

BLÄ!

…. Är de inte lite söta ändå?

GAAAH! Min hjärna hatar mig.

amra bylund

Inte ens Amra som delar min fetish för blonda äckliga och elaka män, förstår mig!

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Hatsex?”

Jag drömde ofta förr att jag hade sex med mina föräldrars vänner och lärare (som jag inte var attraherad av för fem öre, nej inte ens lite, inte ens en liten tonårscrush på någon som är äldre och mer erfaren, utan tvärtom var det riktiga äckelkänslor att överhuvudtaget tänka på att de skulle ha sex typ.. Jag drömde att jag hade sex med någon jag såg som en morbror eller farmor typ *kräks*)
Jag hade en sån jävla ångest inför det och trodde att jag var allvarligt störd eller nåt, sen förklarade min psykolog att det kan vara ett tecken på att man inte respekterar sina egna gränser, typ. Man måste börja stå upp för sig själv mer. Vette fan om det var så, men drömmarna försvann iaf när jag blev äldre.

Vet inte vem Bylund är men Åkesson. HAHA jag dör av skratt. Jag har faktiskt aldrig haft sexdrömmar om män jag föraktar. Dock har jag sällan sexdrömmar faktiskt. De få gånger jag har haft det har de iofs inte varit vettiga ändå.

Lite halvrelaterat bara sådär, men varför ingår det inte i sexualundervisningen att kvinnor kan ha sexdrömmar och även utlösning i sömnen? Manlig nattlig sädesavgång ingår ju i utbildningen av såväl kvinnor som män, och det ska vi veta om och förstå, men kvinnors nattliga sexualitet nämns inte med ett ord. Herregud, jag trodde jag var svårt onormal och nymfoman eller något innan jag blev gammal och chill och fick internet!

Alltså tack vare dig (och kanske Fannys graviddröm) så drömde jag i natt att jag fick veta att Astrid Lindgren dog när hon födde tvillingar, gissa vems? Jimmy Åkessons! Och när de två kom ut var de blåfläckiga och blödde ur ögonen, läkarna bara skakade på huvudet, hemska dröm!

Jag vet inte alls vem denna Bylund är, men det är roligt hur drömmar funkar!
Jag har drömt att jag har haft sex med en manlig vän och när jag vaknade hade jag ångest och var äcklad. Han var verkligen någon som jag aldrig nånsin skulle vilja ha sex med! Så jag skämdes för mig själv och försökte förtränga denna hemska dröm, haha.

Usch, klarar inte att mer än ögna igenom övriga nya inlägg just nu – och blir t o m alldeles för triggad bara av det. Men detta här är MY SHIT. Så trots 100% oduglig förlorare i övriga livet ^__^ kanske jag kan va till någon slags nytta i detta unika fall. Förutom om en är av åsikten att drömtydning är ”humbug” (i så fall: feel free att helt ignorera detta).
Det första man aldrig ska glömma när man vaknar i kallsvettig panik är att drömmar är projicering ALL THE WAY. Andra människor, till och med dom vi känner igen från vår vardag, representerar OFTAST bara olika aspekter (drifter, erfarenheter, karaktärsdrag osv) av oss själva som vi också förknippar med dessa på något sätt (att skriva ner drömmen i sån saklig detalj man bara kan efteråt brukar ge en bra fingervisning, då det t ex kan vara hjälpsamt att se vilka ord vi använder för att beskriva dessa och därför också aspekten av oss själva de representerar). Så, att till exempel drömma om ett barn (även ett barn man känner) handlar mer i regel än undantag om att bearbeta en händelse från sitt eget liv runt samma ålder.
Att ha sex i en dröm handlar oftast om ett ”accepterande” av något slag – alltså INTE att förväxla med gillande/medgivande av, i detta fall, personerna i fråga. Det KAN såklart röra sig om den egna sexualiteten, någon del av den, trauman däri etc (kanske lite särskilt gärna enligt mer strikt freudiansk teori) men det är ganska omstritt. Accepterande är ofta det sista steget inom många program för sorgearbete/trauma och att nå dit är sällan så enkelt som det låter, så det är inte konstigt alls att det undermedvetna ofta gestaltar detta via någon (eller något) vi t ex finner synnerligen motbjudande (och genom den associationen också representativ för den ”del av oss själva” denne representerar). Men, återigen, personerna i sig är ofta mycket mindre viktiga än t ex miljö, omringande symboler, drömmarens sinnesstämning, spontana intryck, beskrivningar etc. En kan heller inte nog ofta poängtera att direkta beskrivningar och rena känslor i drömmar ofta är okonstlade och direkta uttryck för just dom samma (GLÄDJE är GLÄDJE, en VIDRIG insekt tyder på att drömmaren upplever det insekten symboliserar [irritation, mindervärdeskomplex etc] som VIDRIGT – och då, igen, troligen framför allt hos sig själv).
Några år tillbaka så brukade jag själv ha mycket panik över erotiska drömmar med bl a incestuösa inslag och djursymboler i centrum, men bearbetade och insåg vad dessa hade för betydelse och relevans för mig och mitt liv, och nej det var verkligen inte så illa som det först verkade/troligtvis låter. Om du drömmer att du är vansinnigt förälskad i en nymfparakit – var lugn, du är med största sannolikhet inte en zoofil i förnekelse, utan bearbetar bara relationen till din egen självständighet. 😉

Detta har inget med inlägget att göra, men din blogg beter sig jättekonstigt! Dina inlägg liksom ”försvinner” ibland. Om jag går in på din blogg nu så ligger detta inlägg om ”hatsex” överst. Inläggen du har skrivit efter det som jag kunde se igår är helt plötsligt borta. Så har det varit i några dagar nu.
Vet inte om det är jag som gör något tokigt eller om jag ens lyckats förklara problemet, men jag ville hur som helst uppmärksamma det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *