Kategorier
Vardagstrams

Lilla gubben

Ninja och Tamlin fick en ny kusin igår. Detta firade jag genom att äta upp min mans semla som stod i kylen. Och Tamlin frågade om de nyblivna föräldrarna skulle komma hit med bebisen idag eller imorgon. Sen sa han att han också vill ligga på sjukhus och föda bebisar och nja, asså naaw lilla gubben du lär bli besviken om det är så du vill bli förälder men å andra sidan kanske han får vara med om hans eget barn föds nån gång?

Apropå ”lilla gubben” så bjuder jag på denna tankevurpa:

tankevurpa
Ja, var börjar man ens? Är det dessa som har makten i samhället? Här hittar ni kommentaren förresten om ni vill håna honom direkt.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Lilla gubben”

Hahaha åh.
Fick en såndär asläskig situation på tåget igår… Jag gick på först och satte mig i mitten av vagnen. Två män kliver på tillsammans, tittar på mig, tittar på varandra, och sätter sig i var sin ände. Vi var de enda på hela tåget. Messar pojkvännen, skickar bilder på dem. Jag vet inte om han blev orolig eller om han tyckte att jag överreagerade, men han sa åt mig att andas och att de inte alls var farliga. De var livsfarliga för mig. Och jag vill ha ett slut på det. En av dem följde efter mig hela vägen hem, jag ringde eskort-servicen, och allting gick bra. Den mannen tog min rädsla på allvar i alla fall. En annan hade säkert sagt ”men åk inte hem från din pojkvän efter mörkretsinbrott. Och ha inte tighta jeans och svart kappa på dig”.

Jag minns inte vem som skrev det här men det var ungefär så här:
När jag var liten sa vi ”Inte för att vara taskig men…” bara för att kunna säga något taskigt sen utan att kunna bli anklagade för det. Nu förtiden kör folk med samma taktik fast med lite andra ord.
Lortrumpan däruppe kör med: ja justja, nu är jag väl en sån där vit kränkt man som ni manshatare hatar, men… Ja precis Lortrumpan, du är en vit kränkt man som jag vill hålla långt borta från mig själv (och resten av mänskligheten). Du får inte frikort bara för att du försöker förekomma oss med snyft snyft nu blev jag väl en kvinnohatare också! (Och för de som inte förstår: Lägger man skulden på våldtagna kvinnor tycker man inte om kvinnor särskilt mycket, snarare tycker man ganska illa om dem).
Det är inte synd om dig för att kvinnor inte litar på män pga män som du som anser att våldtagna kvinnor OCKSÅ har skuld. För det brukar de vara noga med att påpeka, lortrumporna, att män som våldtar är såklart jättehemska och blablabla MEN kvinnor som blir våldtagna är minsann inga änglar de heller och ska faktiskt också tänka på ditten och datten, det ska inte bara våldtäktsmännen behöva göra!
För annars blir det orättvist eller?
Och apropå härskartekniken ”har föder hat!” Nu känner jag mig jäkligt hatad här så nu ska jag börja besöka diverse mansbloggar och hata tillbaka i form av kommentarer som slicka min fitta din lilla pojkhora och du borde fan få en elvisp uppkörd i analen och hoppas du blir våldtagen av en stor fet butchflata när hon har mens din äckliga pungrutta. Och sen FÖRVÄNTAR jag mig att massor med män kpommer till mitt försvar och fördömer mansbloggarna om de blir arga och säger ifrån, för HAT FÖDER FAKTISKT HAT och det är helt förståeligt att jag beter mig lite illa när jag blivit så hatad. Ska vi säga så?

Oerhört underhållande kommentar, på ett väldigt sorgligt sätt. Det är sjukt att folk tänker så och inte fattar hur de säger emot sig själva, men samtidigt måste man fan skratta åt sånt folk.

Tony Ångdal: Kvinnor är dumma som inte vågar lita på män! Vi är oskyldiga och har inte gjort något fel för alla män våldtar faktiskt inte! Men VAD är det för fel på kvinnor som litar på män egentligen? Fattar ni inte att ni kan bli våldtagna?!?!=! Men nu lär jag väl bli anklagad för att vara kvinnohatare och sexist och vit kränkt man så vad har ni tänkt göra åt det då?! :'(
Grattis till den nya familjemedlemmen förresten 😀

Ja vad rör sig i skallen på kvinnor som litar på att okända män är vänliga…. Inte att de är potentiella våldtäktsmän iaf… vilket vi inte ska gå runt och tro om alla män… lr är det att vi inte får säga det högt?

Hahahah!!
Så:
1.) Kvinnor ska inte utgå ifrån att alla män är potentiella våldtäktsmän
2.) Alla män ÄR potentiella våldtäktsmän så en kvinna är korkad om hon följer med random man hem
HALÅÅÅ SER DU VAD DU SKRIVER DITT KRONHJON!?

I sammanfattning:
– Alla män är inte våldtäktsmän
– Våldtäkt är fel
– Kvinnor kan inte lita på att främmande män inte ska våldta dem
Tydligen tror Tony Ångdal att kvinnor har en inbyggd våldtäktssensor och om inte den fungerar får vi skylla oss själva om vi blir våldtagna. Nu verkar iofs Tony mer bekväm med att vara kränkt, men om han hade varit lite mer konstruktiv hade han ju kunnat hjälpa kvinnor genom att hitta en lösning som identifierar våldtäktsmän och andra kvinnohatare. Jag hade tyckt det vore sjukt praktiskt med en app som scannar personer och visar deras aktivitet på social media. Så att vi kvinnor vet vilka män vi ska hålla oss på avstånd från. Typ ”aha där går Tony som skriver sexistiska inlägg på LDs blogg. Bäst att hålla sig undan”

Min 4.5 åring såg en förlossning på tvn från ”livet på bb”.
Han höll på att kräkas för det var blod & han ville inte bajsa ut en bebis vilket vi fick förklara hur bebisar kommer ut.
Då bestämde han att han aldrig skulle ha barn eller gifta sig & han ska bo hemma till han blir 40 år haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *