Kategorier
Vardagstrams

Glädjeflickorna // Avsnitt 10 – A Cockwork Orange

Kroppsdelen alla älskar att älska, mina damer och herrar det, som Trazan skulle uttryckt det, penistajm. Söt som bajs eller hård som bajs, inte helt oväntat blandas kuken med glädjeflickornas grundämne avföringen.
Spara avsnittet och fram med anteckningsblocket, glädjeflickorna har gedigen erfarenhet av kuk och delar generöst med sig av så mycket kuk som går att avvara.
Kuuk kuuk! Vad är det som låter? Det är peniståget på väg att avgå och du har en gyllene biljett till paradiset, direkt från Hanna, Natashja och Lisa. Läsare, torka handflatorna på byxorna och häng med!
**Triggervarning för penisbärare av blygsammare mått**
glädjefllickorna 10

Lyssna här, eller ladda ner på iTunes eller Podkicker!

——————————————————————————

Och STORT TACK till fantastiska Luntgatan Girls som lånat ut sin musik till oss.
Ni hittar mer av dem här:

Luntgatan Girls på Spotify
http://luntgatangirls.se

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Glädjeflickorna // Avsnitt 10 – A Cockwork Orange”

Alltså är det bara jag som är besviken på den här podden? Det var min högsta poddönskan att lady dahmer skulle börja podda men det blev inte alls som jag trodde. En del i det hela är att ni är tre. Det blir väldigt babbligt och det är svårt att höra skillnaden på rösterna. Sedan är ni så förvånande lite pålästa? Ni diskuterar ämnen som inte landar i något alls och argumenten hit och dit känns väldigt ogrundade och påhittade. Och en podd som görs av 3 feminister trodde jag skulle handla om till stor del sådana ämnen, men istället känns det som att ni gör ert bästa för att visa att ”vi visst inte är rabiata feminister utan älskar MANNEN och KUKEN precis som alla andra. För det har inte gått ett enda avsnitt utan att ni hyllar dessa båda på ett tämligen extremt sätt. Jag gillar dig verkligen lady dahmer och önskar lycka till med podden.

Jag måste ärligt fråga vad syftet med din kommentar är? Vad tänkte du att jag skulle göra med den? Ibland är det bättre att inte säga nåt än att bara bajsa på nåt som andra gör. Det är vad jag tycker. Vår podd kommer inte falla alla i smaken, det vet vi, men din kommentar bidrar inte med nånting annat än negativitet. Men eh ”tack” för din input.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *