Kategorier
Vardagstrams

Glädjeflickorna // Avsnitt 12 – Very Special Porn

Oj oj oj, trodde ni att vi pratat klart om män? Då trodde ni helt fel för här kommer avsnitt 12 som handlar om manlighet, olika typer av manlighet, snälla män, dumma män och om män generellt.

Det världen behöver nu är kärlek, underbar kärlek. Men det får den inte. Istället får världen ett helt avsnitt om manlighet och däri finns ingen kärlek att tala om, varken mot eller från våra glädjeflickor. Tufft, världen.

Men förtrösta, ni får äcklad analys från tre söndertrösklade kvinnor som har ett helt bibliotek av manshat och bitterhet att lägga på bordet, och är det något annat världen behöver är det fler historier om hur dumma våra ex är. Shazam! Dessutom slår vi sönder myten om machokillen som det största hotet som vi tidigare slagit sönder våra illusioner. I fjärran, vad ser du? En flaskpost på ett hav av bitterhet, ett meddelande till alla att sluta beundra mannen för hans medelmåttighet.

Dessutom en blinkning till MeatySensations ex som har den konstigaste porrsmaken någonsin – smakfull porr, förvirring, kaos, vansinne! Likt cirkus innan någon brydde sig om andras känslor, här finns något för alla.

avsnitt 12 glädjeflickorna special porn
här lyssnar du på MP3: Glädjeflickorna // Avsnitt 12 – Very Special Porn. Ni hittar även podden via iTunes och appar som podkicker och podcaster.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Glädjeflickorna // Avsnitt 12 – Very Special Porn”

Rolig och intressant pod. Ger mig som f.d dudebro som var ANTIfeminist (sorry, jag var ung och dum) för några år sedan.
@Mmm nejnejnej, det är så befriande att höra podcasts utan snubbar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *