Kategorier
Vardagstrams

Innan man vet ordet av så har man torkat sig i röven med sitt eget hår

Sånt som är jobbigt när man har jättelångt hår:

håret

– Att man alltid fastnar med sitt eget hår i armhålan

– Dörrhandtag som man fastnar i när man casual glider förbi eller genom en dörr

– Dragkedjor

– Att man alltid doppar/lägger håret i maten eller kaffet

– Axelremmar

– Läppglans

– Blåst
– Allt hår (låååånga hårstrån) man måste samla ihop från stjärtskåran efter en dusch (ugh. Ryser).

Sånt jag upptäckte när håret kom nedanför midjan som är jättejobbigt:

– När man kryper runt på alla fyra (vad man nu har för anledning, jag gör det när jag ska krypa till sängs bland alla barn som ligger överallt) på golvet eller i sängen och så lyckas man krypa på sitt hår, över det och slutligen antingen bryta nacken eller stupa med ansiktet först rakt i backen. WTF liksom??

– När man ska torka sig i röven efter ett toabesök och glömmer att lägga fram håret på framsidan för tydligen så måste man göra det när håret är skitlångt och jag har inte hunnit vänja mig vid detta så jag glömmer och medan man är därbak och därnere och rotar runt så trasslar man in sig och så vips innan man vet ordet av så har man torkat sig i röven med sitt eget hår. GAAAH!

– När man kliver in i en bil och glömmer kolla att håret är med hela vägen in innan man stänger dörren.

långt hår jobbigt

Nej herregud jag tänker inte klippa mig!

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Innan man vet ordet av så har man torkat sig i röven med sitt eget hår”

Ja så sant. Nu har jag inte hår till röven, men nedanför pattarna. Nu i gravid-tillstånd växer mitt hår som ogräs (lycka!) men fastnar fan aaalltid i mina gravid-lökiga armhålor.. Sista biten av håret luktar alltid svett. Asnajs!

Hahaha. Dragkedjor är det värsta! Känner hur jag verkligen misshandlar håret med dragkedjor. Och både axelremsväskor o ryggsäckar. När jag dock råkar torka mig med det kommer jag se det som ett tecken att kapa ett par decimeter. (;

Jag stod ut med allt det där. Sen fick jag barn som drog och slet i det och där gick min gräns liksom. Det är kortklippt nu. När hen blir större så får det växa fritt igen.

När jag hade långt hår besvärade det mig mest när jag skulle utföra en avsugning och efter en stund behövde avbryta och sätta i tofs eller be offret hålla upp det osv. Nu har jag iofs klippt av mig håret men känner fan inte för avsugningar längre.

Vill lägga till en punkt: att folk tror att långt hår automatiskt innebär att det är allmän egendom och tar sig friheten att dra fingrarna igenom det (!) när de står bakom en eller till och med börja fläta det (!!).

Men alltså, JA! Jag älskar mitt hår och det förtjänar uppskattning, men vad är det som ger folk rätt att pilla på mitt hår bara sådär? Jag är dessutom en väldigt o-fysisk person generellt, tycker inte om kramar osv, vilket respekteras utan knot. Men håret, det är tydligen allmän egendom?

Jag känner igen mig på de flesta punkter. Men jag måste lägga till när ens partner vill kramas i soffan eller sängen och luggar skiten ur en! Jag är inte ens håröm, men min sambo lyckas fan alltid slita halva håret av mig när han vill vara nära 😛
Jag gör visserligen detsamma på honom (vi är båda långhåriga), så han får allt tillbaka lite, haha.

haha känner igen det där 🙂 jag hade hår till midjan i tre års tid innan jag successivt kapade av det och numera är jag snaggad, sååå härligt 😀
En annan grej: När man hittar låååånga hårstrån överallt.. I maten, duschen, sängen, överallt på golvet, i kläder, där luddet samlas i torktumlaren… Blä!

Hahahaha hög igenkänningsfaktor? på det! Ryyyser av dra-ut-hår-i-röven-efter-duschen-proceduren, lika obehagligt varje gång. Eller när en ligger ner och känner för att lyfta upp huvudet lite snabbt och så kommer en halv-vägs innan hela huvudet åker bakåt igen för att man ligger på hårfan..

Hahaah! Relaterar till de första punkterna. Lär snart få passa mig för de jobbiga punkterna för jättelångt hår.
Har en annan jobbig grej, och det är när en ska resa sig från sängen soffan etc men fastnar för att en ligger på håret. Så en får lyfta på nacken innan en lyfter huvudet. Huvaligen.

Själv har jag hittat mitt hår på huvudet i underlivet ett flertal gånger. Ingen aning om hur det hamnat där! Min ex-pojkvän brukade ibland hitta mitt hår i sin stjärt. Igen, ingen aning om hur det hamnat där. och ibland efter jag gett honom en avsugning kunde jag hitta mitt hår under hans förhud och ibland liksom virat runt snoppen… 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *