Kategorier
Vardagstrams

bakom varje framgångsrik svensk spelutvecklare står en rabiat manshatare och cashar in till den feministiska kampen

Roligast på nätet just nu är alla de antifeminister (tre stycken kanske) som RASAR och BOJKOTTAR Avalanche Studios spel för att jag är gift med Oskar som jobbar där samt är delägare. De vill inte bidra till min ekonomi och slår på stora trumman.

avalanche tönt avalanche manshat fprum

Och jag skrockar lite för mig själv för tänk om de visste om alla arga manshatarfeminister som är gifta med män som jobbar inom spelbranchen. Avalanche är bara ett företag i mängden.

avalanche manshatar 2 avalanche sprider sigavalanche manshatar 3

Undrar även lite försynt om dessa moraliska riddare bojkottar andra företag med tvivelaktigt rykte, t.ex coca cola, nestle eller varor från Israel. Min gissning är att de inte gör det. Min gissning är även att de kommer köpa spelet ändå. KACHING!

avalanche ld får cash

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”bakom varje framgångsrik svensk spelutvecklare står en rabiat manshatare och cashar in till den feministiska kampen”

jag har hört att loppets knäckebröd och andra sådana saker som ”var är brydarna” går upp i försäljning samtidigt som rösterna på sådant som t.ex sd eller konservationsliberalisterna… FP!; stiger
behöver jag säga att samma människor (A) rör med sleven i båda grytor –
nöten är Knäckt 😉

Genom att köpa varor från Israel så stödjer man folkmordet som pågår på Palestinierna. Tänker att om man ska bojkotta företag som är dumma så kanske avalanche inte kommer på första plats.

olo men det är juh amerikatt-modellen, var svenniska kan själv fatta beslut om sin egen hjärtmedicin (osv)
vem har mÄÄst jäv? Bra lek tycker jag! (lagarna är lite korta här, kan en tycka)
Göran Perzon eller Karl Bilt?
– bubblaren, nästan trekantigt det här, kindfläng-batra
o? bobs My uncle! euw. (är lady di verkligen släkt med churchill!? mysteriet tätnar… ;))

Haha, klockrent svar från ”StorSkägg” (din man, LD?)! Folk ska alltid lipa och ha sig för ingenting. Gå och gnäll på de företag som utnyttjar människor i tredje världen, skövlar skogar och lever på att andra ska lida.

Rofl åt twittersnubben.
Känner igen den här dudebro-varianten så väl. Sitter med sin svindyra spelutrustning och gnäller att spel inte är värda att köpa av anledningen:
för dålig grafik,
för dåligt ljud,
för dålig spelmekanik,
för kort,
för långt,
inte tillräckligt originellt,
för konstigt,
inget multiplayer,
inget co op.
Och sen piratkopierar de spelen och gör det ok moraliskt genom att förklara för varandra att de skulle ha köpt spelet om spelutvecklarna ääändå skulle ha lyssna på fansen™ och inte pk-maffian och alla gnälliga fejk fans!
För en schysst snubbe vill ju göra rätt för sig men inte den här gången. Men nästa gång!

Skulle jag inte velat ha spelet eller själv valt att bojkotta det är det inte för att rata din ekonomi utan för att jag inte gillar ditt.sätt att uttrycka dig, dock är det löjligt som du säger att bojkotta ett spel bara för att din karl är tillsammans med dig.
Man ska inte drivas av en sådan låg intelligens.
Håller inte med om allt ditt tjaffs och ibland befängda blog inlägg, men försöker förbi se dina påhopp mot män och läsa det lilla bra som blir kvar.
Läsa och fundera över saken.
Som sagt, gillar nog inte dig för att du är så ”rabiat” men kan ändå respektera dig bakom dina hatiska åsikter och ibland ganska smarta inlägg.
//Tänker köpa Mad Max för att jag vill ha spelet, strunt samma vem jag stöttar då, det är ju bara ett spel samt två bröder till som tjänar cashen, mannen myten.

Moahahaha! Här kan ni räkna in en till feminist med en sambo som jobbar i spelbranschen. Jag är dessutom arbetslös för tillfället, så man skulle ju kunna säga att jag också blir försörjd av antifeministsnubbars spelinköp. Känns rätt bra faktiskt. 🙂

Det här har inte med inlägget att göra- men bloggen OneWayCommunication skrev ett inlägg om män som blev våldtagna i krig och inte fick någon hjälp, till skillnad från kvinnorna. Pga bl.a. cementerade könsroller. Det som stod berörde mig starkt! Finns det något sätt att göra något? Eller är de för evigt dömda? Deras fruar lämnar dem om de får reda på vad som hänt deras män.
Här är länken: http://www.onewaycommunication.co/valdtakt-men-mannen-da/

För att kvinnor som blivit våldtagna i krig inte alls blir utstötta och straffade av sina egna? Konstigt då att det är en krigsstrategi att våldta kvinnor just för att splittra motståndarnas ”hemmaplan”.

Hahaha! Här är en till rabiat feminist gift med en spelutvecklare! (som dessutom också han råkar vara rabiat feminist)
Jodå, det kan allt bli lite svårt att köpa några spel alls om en inte vill sponsra några arga feminister för vi har nog infiltrerat de flesta spelföretag vid det här laget. Men nåt säger mig att snubben ifråga ändå är fett duktig på att ladda hem spel och sen böla om hur alla inte alltid gör saker enligt hans kravspecifikation.

Har feminismen infiltrerat spelbranschen? Skämtar du? Det är en av de mest kvinnohatande branscherna som objektifierar kvinnor och där kvinnor hotas av utövarna om de öppnar käften om det. På spelforum utsätts tjejer för trakasserier etc. Spelutvecklarna bidrar till detta genom att utveckla karaktärer som är sexistiska, där män dödar kvinnor för skojs skull och för kvinnor får vara med i spelet om hon skapas ned stora bröst och uppträder i minimala kläder. Nä, orkar inte alltså…

”När kommer fightingspelet där man till exempel får vara Valerie Solanas som går loss fullständigt på torskar, trafickingligor och maktmissbrukande män i största allmänhet?
Hur fantastiskt roligt och otippat skulle inte det spelet vara?
Galen, härlig, anarkafeministhjälte som går loss på misshandlande män som förpestar kvinnors och barns liv. När det spelet finns kommer till och med jag förlora mig i fightingspelens värld.” Sanna Lundell
Så bra skrivet. När kommer det spelet liksom. Spelbranschen är rutten som den är så att folk bojkottar ett spel på grund av en feministisk koppling är efterblivet.
Här är länk till Lundell: http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/sannalundell/article20422394.ab

Ah det finns gott om hjältinnor i spelvärlden, pick your choice säger jag bara.
Fantasy to realistiskt, sci fi till konstverk inom spel branchen, så mycket bra spel med kvinnliga kick ass kvinnor av högsta status.
Vidga intresset så kanske du hittar det du söker efter.
Kan rekommendera en klassiker, Final Fantasy VI som i siffran sex, där allt kretsar kring den starka kvinnan Terra med flera karaktärer så klart.
Annars är Final Fantasy XIII också tungt bra.
Men det finns fler spel än Final Fantasy serien.

? Kollar inte på programmet men jag tänker anta att detta är en negativ kommentar.
Jag behöver inte backa upp något bara för att det är fakta som jag levererar, något som jag hoppas ändras och utvecklas snart.

Men alltså, Oskar är väl med feminist? De vill bara hitta ett sätt att trycka dit dig.
Och hundratals feminister måste ju jobba inom spelbranschen på ett eller annat sätt. Tänk om de ARMA speldudesen visste det, att bland alla storföretag som Sony, Nintendo eller ”insert-PC-märke” så finns det sjukt många feminister. (Även om det tyvärr på det stora hela inte är särskilt utmärkande feministiskt) Vad ska de nu spela???

Ja, avalanche kryllar av feminister! Män som kvinnor! Dock att de ofta jobbar i motvind pga sexismen fortfarande är rådande, men vi har infiltrerat om man säger så hehehehe. (och jag känner ju folk på dice, arrowhead osv)

Det bästa här är att Lady D är insyltad i en värld som alla anonyma gobbatroobas* önskar att de kunde på något sätt kunde få vara delaktig i.
Det får mig att bli riktigt glad, speciellt med tanke på hur irriterade det måste vara för sådana som AngrySwede (sånt oskönt twitter-namn fö) vars största arbetsmässiga önskan troligen är att få vara del av Avalanche, Dice, arrowhead m.fl.
*pojkar som är s.k gamergaters, true gamers eller vad de nu kallar sig. idioter hursom

ÅH HERREGUD, inser plötsligt vidden av mitt konsumentansvar: måste kolla upp åsikterna hos alla som är involverade i att skapa de produkter/tjänster som jag köper, samt hos alla som de har gemensam ekonomi med på något sätt. Och om någon av dessa människor har åsikter som avviker från mina egna blir det bojkott.
Kommer aldrig kunna köpa nåt mer i hela mitt liv 🙁 Och jag som har slut på mjölk i kylskåpet 🙁 🙁 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *