Kategorier
Vardagstrams

Barndomstraumat

Idag blir det barnkalas. Vincent, kusinen, fyller sju och hela tjocka (nåja smala, det är bara jag som är tjock) släkten kommer dit.
Jag älskar:
1. Barnkalas
2. Familjesammankomster
Jag är helt neurotiskt på denna front, sjukligt. Jag tror det beror på den egna avsaknaden av båda under min uppväxt och liv. Jag har ingen egen familj och på mina ”kalas” (dvs inga kalas) kom bara en person. Den enda kompisen jag lyckades få. Ja ja ni vet the usual barndomstrauma och nu ska jag återuppleva en fin barndom genom mina barns.

IMG_3797.JPG
”Vad har du ritat Tamlin?”
”Pappa har kastat ut mig genom dörren”

🙁
PS. Jag ber om ursäkt för att jag ej har haft tid att bevaka detta kommentarsfält då jag 1. Varit bortrest utan min dator i en vecka och skött allt via mobilen. Appen funkar sådär. 2. Åkt tåg hela gårdagen.
Jag läser alla kommentarer och lyssnar på det som sägs och de är många men jag har ej och kommer ej ha tid att svara på allt. Speciellt inte de som kräver mer eftertanke. Det betyder ej att jag inte tar till mig eller lyssnar på kritik. Det betyder bara att jag inte kan bemöta allt.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Barndomstraumat”

På vilket sätt är du tjock menar du?
Jag trodde du var tjock- som jag, tills du postade dina ”statement body” bilder i veckan. Jag gick och jämförde med mig själv och jag har aldrig känt mig så fet. Du är inte tjock. Du kanske inte är topmodel
mager men du är inte tjock.

Jag är tjock. Att du är större är irrelevant för jag blir inte automatiskt smal för att andra är större. Varför ens jämföra? Jag jämför mig inte med mindre tjockisar än mig. Jag vet att jag är större än exempelvis babe ebba, men hon är likväl tjock. Annat är det när smala kvinnor claimar övervikt. Då blir jag förbannad.

Jag är precis tvärtom! Vill helst undvika kalas och stora tillställningar, även om jag träffar släkten och har kalas. Men jag avskyr att vara i centrum och behöva prata inför folk, vilket är svårt att komma ifrån om någon ställer en nån fråga framför alla gäster. Då vill jag mest dö 😛
Jag ser fram emot dina tankegångar och svar på de kommentarer du har fått angående ditt inlägg om Ninja. Skulle vara kul om du bemötte det i ett eget inlägg (om du vill/orkar vill säga). Det är ett intressant ämne.
Ps, Tamlins teckning är klockren! Fast, har pappa kastat ut honom med ett fiskespö eller rep? Piska kanske? haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *