Kategorier
Vardagstrams

Hon kommer inspirera tusentals att lämna sina män

Om ni inte följer Kvinnohat på Instagram tycker jag att ni ska börja med det. Denna vecka gästas av ingen mindre än min BFF Apan Satt i Granen!

IMG_4154.PNG
IMG_4155.PNG
Asså Anna är en sån jävla inspiration. Helt plötsligt en dag slog hon näven i bordet och sa att nej nu får det vara nog. Hon lämnade mannen hon levde med trots kritisk ekonomi, tog pick och pack (tre barn och massa kitsch), flyttade till Rågsved och började leva.
Anna är nog den mest levnadsglada människa jag känner och inte ens en dålig relation kunde kväva henne men när hon gjort sig fri så tog hon verkligen livet till nya höjder. Hon provade tjejsex, fick sin första fontänorgasm, drog ut på resa, rullade naken på Gotland och ja ni fattar. Ni som följt henne vet vilken resa hon har gjort. Hon lever mer under en månads tid än vad vi andra zombiesar gör under en livstid och hon har aldrig låtit rädsla begränsa henne.
Jag har sagt till henne att hon måste skriva en bok om detta. Det kommer bli det nya feministiska manifestet och hon kommer inspirera tusentals kvinnor att lämna sina män och tråkiga liv.

AMEN!

IMG_4156.PNG

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Hon kommer inspirera tusentals att lämna sina män”

Förhoppningsvis inspirerar hon kvinnor till att lämna destruktiva relationer som dessa har med både män och kvinnor. Varje familj har en egen story. Själv är jag lite skadad av att ha levt som skilsmässobarn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *