Kategorier
Vardagstrams

Jag vet att bloggenär seg

Aaaaahhhh jag vet att min blogg jobbar dåligt men jag är så fäst vid designen och INGET annat är tillräckligt bra, MEN jag ska leta reda på nån bättre mall och göra en enklare, snabbare, snällare design som inte fuckar upp det för er som läser. Det är ju ingen poäng med massa funktioner om ingen kan använda dem.

Vad gillar ni med denna design som ni vill att jag försöker behålla?

lady dahmer teckning
teckningen är gjord av Nina Johansson // Drawn by Nina.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Jag vet att bloggenär seg”

Framför allt så gillar jag scrollvänliga bloggar som den här, så om du ska byta design så behåll gärna den istället för att ha så en sådan där förstasida där inläggen ligger som i typ rutor så att man måste klicka in på varje inlägg för sig. Fattar inte vad som är segt iof, men jag läser mest via datorn, kanske är skillnad på mobilen?

Jag läser mest flödet och klickar sällan på länkar och annat runt om. Scrollvänlig och gärna i snygg design är mina bloggönskningar. Jag kollar mest via dator men för mig laddar bloggen ändå väldigt långsamt. Ibland när jag tar en micropaus med en snabbkoll av mina favoritbloggar ger jag upp innan sidan har laddat för det tar för lång tid, och det är ju synd!

Jag läser mest genom mobilen och jag tycker att det funkar bra!
Har ingen aning om ifall det här räknas som typ…övertramp??? Ber om ursäkt i så fall.
Men jag såg den här möbeln och tänkte på dig! Ni skulle väl sälja någon stor skänk så ja. Ifall ni letar ny och gillar den här. Typ. Mvh Ej stalker
Jag vill tipsa om en annons på Blocket: Skåp i gammaldags stil http://www.blocket.se/vi/59045723.htm

Gillar att man kan svara på varandras kommentarer rakt under den som man vill säga något, men jag tycker att konversionerna när flera är inne i samma kommentar blir förvirrade efter ett tag. Detta hade innan avhjälpas om alla först skrev vem man kommenterade tex @WDF: bla bla bla….
Du LD gjorde en +1 här om dagen till någon och det var assvårt att följa linjen uppåt för att fatta vem som du menade att du höll med. 🙂
Kort då. Jag gillar att vi kan ha en egen tråd i tråden där vi kan se att vi fått svar. Att vi kan svara varandra. Dialogen blir mer levande då och lättare att följa även för dem som inte deltar.
(Alla problem som alla beskriver med seg uppladdning och att man själv manuellt måste uppdatera sidan har jag alla, både på dator och i mobilen.)

För mig är din blogg jättekrånglig! Jag kan inte se nya inlägg om jag inte rensar ur ”dig” ur historiken… Alla andra bloggar jag läser funkar utan problem, men inte din.
Dock gillar jag att man kan svara på kommentarer istället för att skriva en helt ny och skriva typ ”@namn”. Dock tycker jag att det kan vara svårt att se vem som har svarat vem ibland, när det blir många svar på samma kommentar.
Sedan gillade jag hur du hade det förut, om man skrev en kommentar och länkade till sin blogg kom det senaste inlägget upp under ens kommentar. Jag hittade många bra och intressanta bloggar på det sättet!

Jag har också problem med att uppdatera din sida. Ett tag trodde jag du hade slutat blogga för att jag inte såg några nya inlägg. Händer bara på din blogg (surfar med chrome).
Jag gillar scroll-vänliga startsidan och att man kan svara på kommentarer men hade gärna även sett en funktion som visar nya kommentarer först. Kommer ofta hit för att läsa just kommentarerna eftersom det ofta är så bra diskussioner i kommentarsfältet och med många, långa trådar är det lätt att missa nya inlägg. Använder varken högermenyn eller den längst ner.

Jag tycker det är rätt bra. Ibland om jag har tid läser jag andra bloggar som föreslås i högerkanten.
Det enda som är jobbigt, men som jag antar att du inte kan styra över, är att Bloglovin’ lagt till en fet ram högst upp som med min lilla skärm resulterar i din blogg bara syns till 2/3.
Den går visserligen att stänga ner, men det måste göras varenda gång och då laddas sidan om… :-/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *