Kategorier
Vardagstrams

Kreativa bråk

När små lillebrorsor är sura på sin storasyster så kanske de ritar en teckning där syrran till exempel får kanonkulor i huvudet eller kanske att syrran ligger och brinner inne i ett brinnande hus… (Vi andra har enligt utsago flyttat därifrån)

Sen kanske de ritar ett bajsregn på andra sidan pappret.

IMG_4371-0.JPG

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Kreativa bråk”

Vill bara skriva av mig, jag behöver det och jag vet att du lyssnar.
När jag var 15 år blev jag våldtagen, han blev dömd i rätten men jag blev dömd av hela staden. Jag blev trakasserad och mobbad, hotad till livet och började självskada.
3 år senare gick jag in i väggen, totalt vågade inte gå utanför dörren, det är 7 år sedan.
Jag flyttade, det blev bättre sen pang igen, det kraschade. Jag fick diagnosen asperger och adhd och blev sjukskriven, nu har jag äntligen klarat repa mig, jag går ut bland folk och utsätter mig för faror och har tom börjat plugga. Jag är så jävla stolt, men idag på vägen hem åker det förbi en bil med ett gäng tuffa killar och skriker tjockis… jag ville bara spy. Det är första gången i den nya staden på 6 år som någon tar sig den friheten att kränka mig, och det tog så hårt. Kan jag inte ens få vara ifred och fri här?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *